Rekao si mi da sam labilan i zao...ne prikrivaj reči...aj pročitaj još jednom svoj post..
Da...širite radosnu vest da je svi ljudi prihvate svim srcem svojim i svom dušom svojom...a ne vrbovati ljude...reč je o izražavanju slobodne volje...
cilj propovedanja je da se čuje za vest a ne da se nameće nečija volja kao jedina pravedna..
I da se vest prihvati srcem a ne prisilom ili iz koristi..
Znači..bittna je ispravnost motiva kojom neko prihvata Boga čak i da nema nagrade za veru koju iskazuje..
Hrišćani sa početka i ''hrišćani'' danas...su dve različite kategorije ljudi
Hrišćanstvo nije opstalo zaslugom ljudi već pod zaštitom Boga koji je i sam tvorac svega...jer bibliju nije sačuvao čovek već Bog...a ljudi su vekovima pokušavali da je spale i unište,kako samu knjigu tako i one koji su je propovedali
Kako god branio SVOG Boga ..to radim srcem i čiste savesti...a način i nije toliko bitan ako je motiv ispravan i ako dolazi iz duše..
Al bitno je ne nametati svoje stavove drugima kao jedine ispravne
Al nisam siguran da drugi govore o tuđim Bogovima sve najlepše...kao da su pokvareni i zli..
A i preko načina izražavanja se vidi ко каkvom bogu služi..
Naravno da dela govore mnogo više od reči...
Ali reči govore o onome ko ih izgovara mnogo više od njega samog jer dolaze iz srca..
kao što je Isus govorio...nije zlo ono što ulazi u čoveka...već ono što izlazi iz njega...jer izlazi iz srca..
...''qrčenje'' ...
QUOTE]
Hm, auuu... pa ako si ti Bog, onda jesam!

Sad već imam neko mishljanje o tebi...