Bog ti dao, djavo ti ne da

Ostao sam sam kod kuce na mesec dana a picjke ni na vidiku :confused:

No, imam jednu potencijalnu koja prica kako se oladila a konstantno mi salje poruke i kao fora izbegava susrete sa mnom a kad bi se nasli u zajednickom drustvu oci bi joj ostale na meni, i ja sam u pocetku kuliro svu tu pricu ali sad je vec pocelo da me smara, skontao sam da je cura klinka u glavi, reci te mi sta da radim?? ;)

Ти причај у друштву како ти се свиђа и како си одушевљен њоме али немој да јој прилазиш већ само формално као и до сада.
То ће је тотално бацити у ребус...

No, imam jednu potencijalnu koja prica kako se oladila a konstantno mi salje poruke i kao fora izbegava susrete sa mnom a kad bi se nasli u zajednickom drustvu oci bi joj ostale na meni, i ja sam u pocetku kuliro svu tu pricu ali sad je vec pocelo da me smara, skontao sam da je cura klinka u glavi, reci te mi sta da radim?? ;)

nađi joj dečka

skontao sam da je cura klinka u glavi, reci te mi sta da radim?? ;)

klinka u glavi u telu žena mačka :))
catwoman.jpg

Poslednja izmena:

vodi kuci i pohebi možda i odraste

Back