Guardian1234
Zainteresovan član
- Poruka
- 308
Sta Boga boli uvo sta rade ljudi?
On lepo stvara tamo neke druge planete i zivot.
On lepo stvara tamo neke druge planete i zivot.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislim da bi trebao sledeći put da ostaviš, da piše neko drugi.Ne znam kako da pocnem ovu temu, a da pogresno ne razumete naslov iste.
Zato cu se posluziti samo primerom iz jednog filma o bogu.
Covek, (mislim da se film ne zove razgovor sa bogom ali je slicno) mislim da je po istinitoj prici.
Covek se dakle, proslavio tako sto je dokazivao u americi kako je Bog svuda. Ne znam da li je to protiv nase vere ili ne, kao sto reko da ne razumete pogresno naslov teme.
taj sto je dokazivao , ne znam gde je i sta da je radio, dobio je otkaz, isteran zbog neceg iz kuce, postao je beskucnik, i prezivljavao tako sto je trazio od Boga hranu, bog mu je dao hranu tako sto je taj covek preturao bio po kontenjerima, (obilniju hranu je nasao) sto je razgovarao sa bogom, u samoposluzi, na ulici, tako u samoposluzi nije imao falilo mu je para da plati pivo i bog mu je pomogao, tako sto je naisla jedna zena i dala mu da plati pivo, zahvalio joj se i produzio dalje, pitao je boga nesto oko njegovog posla, valjda dokazivanja da je bog svuda, i on mu je nekako kroz narod dok je bio na ulici odgovarao, prolaznici itd itd
Nadam se da se do sada razumeli sta hocu da kazem.
Mislim, dakle, da je to pogresno takvo nesto prikazivati, jer iz stog prozilazi da nepostoji isus, raj pakao nista, jer kao sto covek rece Bog je svuda i u svakom, bog je u tebi, bog je u coveku?
Nasa vera jasno govori da je tako i uvek bilo da je Bog na nebu, stvorio zemlju, nebo, drvece, da je rodio bozijeg sina isusa, itd itd
Sta vi mislite o tome?
Vernici su rashebali ono sto je Velikan stvorio, unistili proizvodne pogone, izgradili bezbroj crkaava, crkvica, manastira i unazadili zemlju za pola veka. Sad smo moneta za potkusurivanje sa vladarimaa koji sakom i kapom hrane popove, a ne zidaju ni bolnice ni skole."Velikan" je zasejao ono što sada dospeva!
Slažem se!
Ne moras reci, jer nije tacno da ateisti veoma mrze vernike, ti si opsednut i zato imas pogresnu sliku o sugradjanima koji ne veruju u tvog boga ili veruju u neke druge bogove. Vi se medjusobno ne podnosite, pa svu krivicu zbog toga prebacujete na ateistie.Moram reci da ateisti veoma mrze vernike mogu naci na 1000 youtube snimaka na kom ce pisati kako su vernici bolesni kako su maloumni itd.
Mozes reci, ali i to je jedna od velikih hricanskih lazi u borbi protiv ateizma. Poslusaj samo tvoj recnik!, grozno! Samo ti nedostaje automatska puska i da juris i ubijas ateiste. Okreni se sam sebi, poslusaj sta si napisao i izreci sve te uvrede samom sebi.Ja vam mogu reci da su ateisti jos vise bolesni kad vredjaju vernike i druge ljude koji se ne slazu s njima.
Zbog idiota mrznja i postoji.
I to je hriscanska laz, ateisti ne mogu biti besni na boga jer negiraju njegovo postojanje, zapravo negiraju postojanje svih bozanstava od najnizih pa do vrha. Pa, kako mogu biti besni na nesto sto ne postoji? Apsurd, zar ne? Ateisti imaju negativan stav i prema crkvi, jer je ona parazit u jednom drustvu. Kakve koristi od njih ima drzava, njeni gradjani i pojedinci. Ne doprinose, a zaseli su na grbaci naroda i zaglupljuju ga. .Ateisti su toliko besni na boga da moraju izbaciti na youtube klip kako bog ne postoji a onda dole u komentarima pisu kako su vernici maloumni itd.
Nemaju vaznija posla nego da dokazuju kako boga nema mora da im je dosadno.
I to je hriscanska laz, ateisti ne mogu biti besni na boga jer negiraju njegovo postojanje, zapravo negiraju postojanje svih bozanstava od najnizih pa do vrha. Pa kako mogu biti besni na nesto sto ne postoji. Apsurd, zar ne? Ateisti imaju negativan stav i prema crkvi, jer je ona parazit u jednom drustvu. Kakve koristi od njih ima drzava, njeni gradjani i pojedinci. Nicim ne doprinose, a zaseli su na grbaci naroda i zaglupljuju ga. .
Ima istine u ovome što kažeš o lošem stavu crkvi. To je tako jer su crkvene religije, ma ove danas zastupljene vodeče, one su pagani i nisu u službi Bogu, i gori su oni ateisti nego ijedan ateista.
.Netačno!Da je neki ateista na vlasti on bi vrv zabranio hriscanstvo u srbiji.
U nemogucnosti da dokazete da mocno bozanstvo zvano bog postoji, iznosite neistine o ateistima. Zaboravljas da za vreme postojanja SFRJ nije bilo zabranjeno hriscanstvo, niti bilo koja druga konfesija. Mogao si slobodno da ides u crkvu, dzamiju ili sinagogu i da nikome za to ne polazes racune. Nije jasno zasto se sluzite neistinama. Drugo, NVO "Ateisti Srbije" ne predstavljaju sve ateiste nase zemlje. To je skupina jednog broja ateista koji su se kao NVO organizovali i registrovali kod nadleznih organa. Mnogi ateisti si ne slazu sa njihovim stavovima koje namece njihov arogantni potpredsednik (moguce da je u medjuvremenu postao predsednik) Stojadinovic.To sa crkvom se i ja slazem da cine neka lazna cuda poput blagodatnog ognja pa onda krvotocenje ikona itd.
Ateisti sebe smatraju da su pametniji od vernika pitanje je dali je tako?
Da je neki ateista na vlasti on bi vrv zabranio hriscanstvo u srbiji.
Ateisti jedino znaju da vredjaju,ali pitam se jel tako treba da dokazu da bog ne postoji?
Jel vredjanjem treba da dokazu ne postojanje boga?
Ko bi jos bio u organizaciji Ateisti Srbije u organizaciji koja samo vredja vernike(Niko normalan nebi bio u toj organizaciji)?
Oce da dokazu da bog ne postoji?
Recite vi meni dali biblija,kuran,i druge svete knjige jedini nacin da bi se spoznao bog.
Dali uopste ako te svete knjige ispadnu neke bajke da to znaci da bog ne postoji?
Ateisti misle ako dokazu da su verske knjige bajke da ce tako dokazati da bog ne postoji.
![]()
.
E vidis to je sasvim pogresan nacin razmisljanja da zbog negativnog stava prema crkvi ( sto je i tacno )Ne moras reci, jer nije tacno da ateisti veoma mrze vernike, ti si opsednut i zato imas pogresnu sliku o sugradjanima koji ne veruju u tvog boga ili veruju u neke druge bogove. Vi se medjusobno ne podnosite, pa svu krivicu zbog toga prebacujete na ateistie.
Mozes reci, ali i to je jedna od velikih hricanskih lazi u borbi protiv ateizma. Poslusaj samo tvoj recnik!, grozno! Samo ti nedostaje automatska puska i da juris i ubijas ateiste. Okreni se sam sebi, poslusaj sta si napisao i izreci sve te uvrede samom sebi.
- - - - - - - - - -
I to je hriscanska laz, ateisti ne mogu biti besni na boga jer negiraju njegovo postojanje, zapravo negiraju postojanje svih bozanstava od najnizih pa do vrha. Pa, kako mogu biti besni na nesto sto ne postoji? Apsurd, zar ne? Ateisti imaju negativan stav i prema crkvi, jer je ona parazit u jednom drustvu. Kakve koristi od njih ima drzava, njeni gradjani i pojedinci. Ne doprinose, a zaseli su na grbaci naroda i zaglupljuju ga. .
Ne znam kako da pocnem ovu temu, a da pogresno ne razumete naslov iste.
Zato cu se posluziti samo primerom iz jednog filma o bogu.
Covek, (mislim da se film ne zove razgovor sa bogom ali je slicno) mislim da je po istinitoj prici.
Covek se dakle, proslavio tako sto je dokazivao u americi kako je Bog svuda. Ne znam da li je to protiv nase vere ili ne, kao sto reko da ne razumete pogresno naslov teme.
taj sto je dokazivao , ne znam gde je i sta da je radio, dobio je otkaz, isteran zbog neceg iz kuce, postao je beskucnik, i prezivljavao tako sto je trazio od Boga hranu, bog mu je dao hranu tako sto je taj covek preturao bio po kontenjerima, (obilniju hranu je nasao) sto je razgovarao sa bogom, u samoposluzi, na ulici, tako u samoposluzi nije imao falilo mu je para da plati pivo i bog mu je pomogao, tako sto je naisla jedna zena i dala mu da plati pivo, zahvalio joj se i produzio dalje, pitao je boga nesto oko njegovog posla, valjda dokazivanja da je bog svuda, i on mu je nekako kroz narod dok je bio na ulici odgovarao, prolaznici itd itd
Nadam se da se do sada razumeli sta hocu da kazem.
Mislim, dakle, da je to pogresno takvo nesto prikazivati, jer iz stog prozilazi da nepostoji isus, raj pakao nista, jer kao sto covek rece Bog je svuda i u svakom, bog je u tebi, bog je u coveku?
Nasa vera jasno govori da je tako i uvek bilo da je Bog na nebu, stvorio zemlju, nebo, drvece, da je rodio bozijeg sina isusa, itd itd
Sta vi mislite o tome?
E vidis to je sasvim pogresan nacin razmisljanja da zbog negativnog stava prema crkvi ( sto je i tacno )
imate negativan stav prema Bogu koji je LJUBAV i koji je sve stvorio.

Boga ima, da li je to samo vera, ali ako u nesto verujes to postoji.
Ili je bog u tebi, pa na kraju krajeva jeste, bog je u svima, ako hoces znak da bog zaista postoji ne trebas samo gledati nego vise opazavati gledanjem.
Jer razna su imena Bozija, razno razni narodi ga nazivaju drugacinje, ali to je sve jedan Bog.
Ali me nervira samo to prkazivanje i nazivanje i luciferom i njegovih dela, kroz televiziju.
Ako djavo postoji zbog cega onda bog nebi postojao?
AKO je ziva istina egzorcizam, pa brate onda nemamo o cemu da pricamo?
Siguran sam da Bog postoji, samo me malo bunio taj film i to razgovori sa bogom, ma razgovori sa covekom koji je zaduzen za holivud!
Лепо кажеш ВЕРУЈЕШ. И то је твој избор као што је мој избор да не верујем у имагинарна бића већ у себе, а по тој дефиницији ја сам бог,
Postoje DOKAZI da Bog postoji
kao sto se moze dokazati da postoj iLJUBAV .... evergija...
elektromagnetni talasi...

Наравно да постоји када сам ја бог.![]()

Oni krše 3-ću zapovest koja kaže "Ne uzimaj uzalud imena Gospoda Boga svoga".
Tuga. 
Postoje DOKAZI da Bog postoji
kao sto se moze dokazati da postoji LJUBAV .... energija...
elektromagnetni talasi...
Bio bi bliže istini da si rekao Bog je Ja, a ne ja sam Bog.![]()

ni ti u to ne verujes![]()
...to i ja kontam