ISTRAZIVAC9
Elita
- Poruka
- 15.363
YHWH El, Jehova je unistavao ljudski rod i trazio od svojih odabranih da ubijaju sve neistomisljenike. Taj nije bio Bog ljubavi,vec Ish Milhamash- Ratnik.Otac je ljubav, pa te izbije kad budesh nevaljao...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
YHWH El, Jehova je unistavao ljudski rod i trazio od svojih odabranih da ubijaju sve neistomisljenike. Taj nije bio Bog ljubavi,vec Ish Milhamash- Ratnik.Otac je ljubav, pa te izbije kad budesh nevaljao...
A ako su pali, kad su bili rodjeni goli,Нема ни код кога...
Страх од казне Бог је још пре казне у рају усадио у људску природу да би је сачувао од пада, па смо опет пали кад смо одбацили тај страх...
Дакле, тај страх је природан, али га ми претеривањем или подбачајима не користимо добро за себе...
Hrishtanski Bog nije Jahve... mada to tvrde.. ali kad prochitash SZ, vidi se da se ne uklapa...YHWH El, Jehova je unistavao ljudski rod i trazio od svojih odabranih da ubijaju sve neistomisljenike. Taj nije bio Bog ljubavi,vec Ish Milhamash- Ratnik.
To ima skriveno znachenje... ochigledno je da nas Bog ne bi izbacio iz Raja... pre mislim da je ova Zemlja stvorena za nas da bi uzhivali...A ako su pali, kad su bili rodjeni goli,
I ti stvarno mislis da je u ganEdenu raslo drvece dobra i zla i drvo zivota,
U ljudskom mozgu postoji reptilski deo koji je nam pravi dar-mar u zivotu.
Za mene je "Bog" jedan.Тврдња да је сврха религије развијање духовности код човека ме наводи на питање који је идеал те духовности?
Пре него што религиозни почну да наводе делове Библије и тврде да је њихов Бог један и једини прави, подсетићу да све велике религије од хришћанских, ислам, јудаизам тврде да је Бог један.
Зашто духовност не подразумева да прихватите сви да Бог јесте један и да га само различито зовемо, да верски ритуали представљају само сценографију за лакше манипулисање верницима а да тај један једини Бог не гледа ко је шта и кад јео, шта је обукао, када је укључио машину за прање веша или ушио дугме...
Да тај један једини велики Бог ваљда види нашу душу, да ли је добра или грешна, зла или невина и суди по томе а не по ономе како га зовемо, како му се обраћамо...
Какву духовност развијају религије кад и данас у њихово име започињу ратови а ево овде свађе свакодневне?
До ког степена духовности сте дошли ви велики верници кад се поваздан свађате чији је Бог прави?
Зар није Бог љубав и Бог један?
A sto tebi smeta sto ucim ljude Bibliji?Joj nemojte molim vas![]()
Pa niko nije trazio. Evo neka dignu ruku svi na forumu koji traze da ih @aeternum uci Bibliji.A sto tebi smeta sto ucim ljude Bibliji?
Kako ne?Pa niko nije trazio. Evo neka dignu ruku svi na forumu koji traze da ih @aeternum uci Bibliji.![]()
Pa niko nije trazio. Evo neka dignu ruku svi na forumu koji traze da ih @aeternum uci Bibliji.![]()
Pa ko kaze da imamo obavezu?![]()
a ko kaže da bi bilo koga iko slušao
ona postuje bibliske citate,kao opšte prihvaćenu istinu
a po kojoj logici bi onda imali obavezu da marimo za bilo čije mišljenje??
Zasto se ti osecas prozvanom da ucis druge?Kako ne?
Ucim one koji to zele
ne kapiram tvoju opasku
kako bi neko na silu proucavao Bibliju?
Oni koji citaju sta pisesm citaju jer zele da nauce nesto.
Hrist je rekao Idite i naucite...Zasto se ti osecas prozvanom da ucis druge?
Ali ljude koji nisu tvoje vere tačno zabole za tu zapovest. Uči svoje koji hoće. Ne maltretiraj druge.Hrist je rekao Idite i naucite...
to je Hristova zapovest
pa takva im je vera da objavljuju jevanđelje,isus je dao usmerenjePa ko kaze da imamo obavezu?
Ne znam zasto se ovde neki osecaju prozvanim da uce druge?
problem je kad prestanu onda dolazi kraj čini mi se po biblijiAli ljude koji nisu tvoje vere tačno zabole za tu zapovest. Uči svoje koji hoće. Ne maltretiraj druge.
hahha koje moje da ucim pa mi svi znamo Biblijut. Uči svoje koji hoće.
Isus nikoga nije učio Bibliji. On je govorio direktno iz Izvora.hahha koje moje da ucim pa mi svi znamo Bibliju
Bibliji poucavamo one koji je ne znaju
Isus je prenosio Bozju rec a Biblija je Bozja recIsus nikoga nije učio Bibliji. On je govorio direktno iz Izvora.
Ko ne može iz Izvora da govori, nema šta druge da nauči.
Isus je prenosio Božiju reč direktno iz Izvora. Vi tumačite Božiju reč izIsus je prenosio Bozju rec a Biblija je Bozja rec
Прегледајте писма, јер ви мислите да имате у њима живот вечни; и она сведоче за мене.Isus nikoga nije učio Bibliji. On je govorio direktno iz Izvora.
Ko ne može iz Izvora da govori, nema šta druge da nauči.