то не значим да кривоверца мрзим, већ се трудим да га исправим православљем и учиним једноверним светим оцима и себи...
Joj nemojte molim vasEto shvatila si da nas je briga zato i poucavamo ljude Bibliji![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
то не значим да кривоверца мрзим, већ се трудим да га исправим православљем и учиним једноверним светим оцима и себи...
Joj nemojte molim vasEto shvatila si da nas je briga zato i poucavamo ljude Bibliji![]()
Sve sam poverovao da nisiNisam musliman, ali znam da sura 43, ajet 63 iz Kurana pise da se Isi pokoravaju. Islam je monoteisitcka vera, koja ima normalni deo vere i fanaticno-radikalni deo.
Ti si optužbe napisao u sadašnjem vremenu, a onda pričaš o istoriji.Koliko ti dokaza treba da ono sto je Hrist upozoravao: da ce doci vuci u jagnjecim kozama koji ce promeniti njegovo ucenje i primeniti ga na svoj nacin,
Koliko je papstvo od poceka umesano u kriminal, pocev od krstaskih ratova, pa genocida nad Majama i Inkama, pa do dana danasnjeg?
Ko je organizovao "pacovske kanale", kojima su se nacisticki zlocinci izvukli od zasluzene kazne,
Da li znas ko je bio rimokatolicki fra Majstorovic i sta je radi u Jasenovcu.
Koliko ti je poznato pranje novca banke Vatikana,![]()
A ti mislis da si meni zanimljiv, posebno kada nemas argumente,Sve sam poverovao da nisi
Nemas vise trenutak mog vremena
Nedostojan si
Optuzbe vaze zadnjih 2 Hiljade godina, otkako se hriscanstvo pojavilo, i o tome se stalno pise.Ti si optužbe napisao u sadašnjem vremenu, a onda pričaš o istoriji.
Jesi li se probudio spavach?A ti mislis da si meni zanimljiv, posebno kada nemas argumente,![]()
Jel ti upalo nesto jako smesno , kad to postavljas kao odgovor na moj post,Nije vise tako i to se promenilo. Postujem tudju veru.
Izvini sto sam tebi uputio pitanje.
@ISTRAZIVAC9 je preterao.
Odavno sam budan,a sto pitas,Jesi li se probudio spavach?
Не разликује Хришћанство од хришћанских секта бунтовника без ваљаних разлога...Da je ovo što si napisao tačno, hrišćanstvo bi bilo zakonom zabranjeno.
Neka granica, ali Hrishtanski moral bi mogao dobro dotji...jes vala..........isli bi u grcku bez pasos..........granice Dusanove Srbije bile pred Atinu.
Odavno sam budan,a sto pitas,
Slika koju si postavio na svom profilu dovoljno govori o tebi ko jesi,![]()
To se nikada vise nece desiti, bilo i proslo,a so se tice korupcije, nazadovali smo na svetskom nivou, tj. idemo stalno na dole.Ulazim u crkvu, nema to veze sa onim o chemu pishem. Rado bih voleo da je Crkva na vlasti, i da zhivimo kao u srednjem veku, za vreme Nemanjitja...
Nama bi to bio preporod iz ove korupcije...
neke osobe mozes dovesti u red samo strahom od bozje kazne.............ne obaziru se na ovozemaljske "argumente".Neka granica, ali Hrishtanski moral bi mogao dobro dotji...
Ima puno na ovome svetu narcisa, egoista i gordih ljudski bica u koju grupu spadas,
Nema kod Srba morala, bez straha od Boga, to je problem...To se nikada vise nece desiti, bilo i proslo,a so se tice korupcije, nazadovali smo na svetskom nivou, tj. idemo stalno na dole.
A koja vrsta bozije kazne je u pitanju,neke osobe mozes dovesti u red samo strahom od bozje kazne.............
A zasto se ti bojis Svevisnjega,Nema kod Srba morala, bez straha od Boga, to je problem...
ides u pakao ako lazes, krades, varas zenu, ...............a najvaznije je da ides u pakao ako ne verujes u boga. Od tog sve pocinje.A koja vrsta bozije kazne je u pitanju,![]()
Kasnis sa ter@piyom decko.A zasto se ti bojis Svevisnjega,![]()
Bojim se Boga malo, cara nimalo, a vezira ko dorata svogaA zasto se ti bojis Svevisnjega,![]()
Нема ни код кога...Nema kod Srba morala, bez straha od Boga, to je problem...
Nemoj se Boga bojati, jer je Otac ljubav, o tome je Hrist pripovedao.Bojim se Boga malo, cara nimalo, a vezira ko dorata svoga![]()
Tako sam tuzan zbog tvog ignor,Kasnis sa ter@piyom decko.
A sad ides na ignor.
Otac je ljubav, pa te izbije kad budesh nevaljao...Nemoj se Boga bojati, jer je Otac ljubav, o tome je Hrist pripovedao.
Kamo srece da ocevi i danas vaspitaju primerno svoju decu.Otac je ljubav, pa te izbije kad budesh nevaljao...