bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Pa valjda on zna najbolje kako se prinosi zrtva SataniPa sam Crovlej kaze za sebe je okultista.
A okultizam je veza sa dem9nima.
Crovlej je satanista.

Imaju oni obrede sa spermom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa valjda on zna najbolje kako se prinosi zrtva SataniPa sam Crovlej kaze za sebe je okultista.
A okultizam je veza sa dem9nima.
Crovlej je satanista.

Mojsije je pre svega jevrejski prorok, dok je Ilija preuzet od nekog ranijeg boga.ako neko može od pravoslavnih da mi objasni, zašto mojsije nije poštovan koliko ilija?
nije provokativno pitanje već me stvarno interesuje.
pitam jer mi bratanica ikonopisac i baš mi kaže da se još nije desilo da joj neka crkva ili manastir traži da oslika mojsija, dok sa druge strane ilija je tražen.Mojsije je pre svega jevrejski prorok, dok je Ilija preuzet od nekog ranijeg boga.
Ilija je prozvan gromovnik i tako uspostavljen kao prerušeni Perun.. dok Mojsije nema veze s nama..nema pandan u staroj veri..pitam jer mi bratanica ikonopisac i baš mi kaže da se još nije desilo da joj neka crkva ili manastir traži da oslika mojsija, dok sa druge strane ilija je tražen.
a isus - svarožić, đorđe - jarilo, otac - vid (svevišnji, svevideći (rod, usud, svarog))...?Ilija je prozvan gromovnik i tako uspostavljen kao prerušeni Perun.. dok Mojsije nema veze s nama..nema pandan u staroj veri..
nekad mislim bolje da je ostala stara vera...bar da se sačuvala pa da znamo više o njoja isus - svarožić, đorđe - jarilo, otac - vid (svevišnji, svevideći (rod, usud, svarog))...?
pokušaj postoji to je činjenica ali mnoga ta staroverska svetilišta su nestala kao da nisu postojala. mada kroz običaje i stećke se nazire, a tu moramo i malo istoriju i arheologiju da pitamo.nekad mislim bolje da je ostala stara vera...bar da se sačuvala pa da znamo više o njoj
šta je idol?On im je bolji idol![]()
nemam idolešta je idol?
kao klinka imala si idola, pa čak i koliko si potencirala ejmi vajnhaus ovde bila ti ili još uvek idol, ali ne svratavaš ih u božanstva

svaki čovek ima ili je imao u svom životu idolenemam idole
idoli su objekti obozavanja koje pripada samo Bogu
samo uzore![]()
moji idoli su bili ćale i keva, sve sam im verovaočlan grupe Idoli
evo šta o njima peva konkurencija
legendapisi u svoje ime u moje ne mozessvaki čovek ima ili je imao u svom životu idole
moji idoli su bili ćale i keva, sve sam im verovao
a u muzici sam glumio sajmon le bona iz duran duran, ceo aobum arena sam znao napamet. u fudbalu sam bio 10, tako da ko god je bio 10 u zvezdi ja sam bio taj, u filmu danilo bata stojković. "ajde jakovljeviću lepo priznaj pa će ti đura oprostiti što te tukao"
legenda

ja zamišljam da @NEzgodan izgleda kao Đura iz Balkanskog špijuna koji će da oprosti čoveku što ga je tukaou filmu danilo bata stojković. "ajde jakovljeviću lepo priznaj pa će ti đura oprostiti što te tukao"legenda

pa ti si bogpisi u svoje ime u moje ne mozes
ja nemam ljudske idole i necu ih imati
Imam ljude koje volim ali ne idolizujem nikoga
a ti kako zelis
kako ti uspeva da spamujes svoj tem usa Duran Duran![]()
a da li ti je Isus idol?pisi u svoje ime u moje ne mozes
ja nemam ljudske idole i necu ih imati
Imam ljude koje volim ali ne idolizujem nikoga
a ti kako zelis
kako ti uspeva da spamujes svoj temu sa Duran Duran![]()
Isus ne sme biti idol jer je on Bozji Sina da li ti je Isus idol?
ako ti tako kazes

a ko su sve Božiji sinovi sem Isusa?Isus ne sme biti idol jer je on Bozji Sin
zar isus nije slika božija, zar on nije učio šta traži otac, zašto ne bi bio idol, jer su oni jedno i otac u sina i sin u oca?Isus ne sme biti idol jer je on Bozji Sin
a samo Boga obozavamo.
Isus je uzor put kojim idemo
Isus je nas posrednik
1 Timoteju
Isus je posebne vrste jer je stvoren prvi i direktno od strane Bogaa ko su sve Božiji sinovi sem Isusa?
pola njih u sz i pola njih u nza ko su sve Božiji sinovi sem Isusa?
Da li je i Satana Božji sin?Isus je posebne vrste jer je stvoren prvi i direktno od strane Boga
a sve ostalo je Bog stvarao preko Isusa
Zato se za Isusa kaze da je prvorodjeni i jedinorodjeni Sin Bozji
andjeli su isto Bozji sinovi
| Jov 2,1 | Opet jedan dan dođoše sinovi Božji da stanu pred Gospodom, a dođe i Sotona među njih da stane pred Gospodom. |
gde piše da je stvoren?Isus je posebne vrste jer je stvoren prvi i direktno od strane Boga
a sve ostalo je Bog stvarao preko Isusa
Zato se za Isusa kaze da je prvorodjeni i jedinorodjeni Sin Bozji
andjeli su isto Bozji sinovi
Pise u Biblijigde piše da je stvoren?
on je ovo boldovano![]()