vučko
Ističe se
- Poruka
- 2.199
Na tu temu postoji i jedna dobra knjiga: "Hrvati u svetlu istorijske istine" http://www.google.si/url?sa=t&rct=j...IBkawd5nwjDoW9_xg&sig2=d9yKuX1C3Axzd_XF5TMOBg
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Комуниста је покренуо тему. Молим за не пребацивање теме са усташких злочина на унутар-српске партијашке расправе.Опет су комунсти минирали тему о хрватским злочинима над Србима. Све важне постове су гурнули на безбедну дистанцу... После баљезгају глупости и лажу да нису исто.
Опет су комунсти минирали тему о хрватским злочинима над Србима. Све важне постове су гурнули на безбедну дистанцу... После баљезгају глупости и лажу да нису исто.
strasno brate, ja sam zaprepascen...eto dokle ide to sektastvo i mrznja kada se i ovakve teme, na kojima treba svi da budemo slozni, koriste u ovakve svrhe...''srbenda'' ni u jednom trenutku ne osudjuje ustaske zlocine, svoje prve postove pocinje blacenjem cetnika (i svih Srba druge ideologije od njegove sekte, iako su oni u Srbiji bili ogromna vecina), naravno sluzeci se prevazidjenom komunistickom propagandom...ali to nista i ne treba da nas cudi....i valjda je svima jasno da ''srbenda'' vise mrzi cetnike i sopstveni narod (barem se kao Srbin predstavlja) nego ustse, najvece krvnike sopstvenog naroda, bas kao sto su i komunisti u ratu...moderatori su morali da reaguju...ne treba se spustati na njegov nivo i nastaviti kako je on zamislio jer cemo se kao sto kazes samo odmaci od teme...to se ne sme dozvoliti na jednoj ovakvoj temi...
Колико видим Дуле је побегао на ову тему, пошто на моја питања на теми Црна хроника југословенских комуниста није одговорио...А да одговарам на његове постове више немам пуно воље, уместо тога чим скупим мало времена поставићу неке његове постове у којима се обрукао незнањем, чисто да људи виде са ким имају посла...
Колико видим Дуле је побегао на ову тему, пошто на моја питања на теми Црна хроника југословенских комуниста није одговорио...А да одговарам на његове постове више немам пуно воље, уместо тога чим скупим мало времена поставићу неке његове постове у којима се обрукао незнањем, чисто да људи виде са ким имају посла...
Одговорио сам ти на оној теми.
Ево још о устташким злочинима над српским народом:
kakva teska budala...i sad ce temu da obasipa dokazima o ustaskim zlocinima kako bi dokazao suprotno od ovoga sto smo zakljucili...dzaba sad...temu je zapoceo blacenjem cetnika i sada pokusava da to ublazi....jadno i bedno...
da li si uopste pogledao jedan od tih klipova koje postavljas? ili ih samo redjas kako bi sakrio pravo lice? evo na primer ovaj klip, da li znas ko je covek ovaj i o cemu govori?
Идиоте, прво сте ви ,,антикомунисти" почели да скрећете са теме. А ево сад откриваш право лице. Сад ти смета што ја постављам клипове и доказе о усташким злочинима. Јел тако? Правите се ви вешто али увек откријете своје антисрпско лице. Ево Кочо сад си га и ти открио. Ипак је заиста тешко да признаш како је твој идол Урош Дреновић признавао такву геноцидну творевину попут НДХ и добијао оружје од ње. Веома си духовно пао Кочо, али шта да ти радим
- - - - - - - - - -
Клип је о усташким злочинима над Србима. Гледао сам ја све те клипове као и овај филм ,,Бог и Хрвати". А твој је проблем што ти мене (као Србина комунисту) мрзиш више од усташа.
kakva teska budala...i sad ce temu da obasipa dokazima o ustaskim zlocinima kako bi dokazao suprotno od ovoga sto smo o njemu zakljucili...dzaba sad...temu je zapoceo blacenjem cetnika, tj Srba i sada pokusava da to ublazi....jadno i bedno je ovo sto radi...tuga...jos pre toga navede da nece vise da ucestvuje na temi...gadi mi se...
@duleBUDALA
8. minut govori o italijanskoj vojnoj dokumentaciji masovnih zlocina Titovih partizana nad civilima u Istri i Dalmaciji...
Ovo je dokaz da nemas pojma ni sta postavljas nego sada u panici trazis bilo sta kako bi sakrio pravo lice...no, maska ti je davno pala...pogledaj ceo klip tupsone....
klip govori i o spasavanju srpskog stanovnistva od ustasa, od strane udruzenih Italijana i cetnika...
Nisu "četnici tj. Srbi", među četnicima je bilo i Hrvata, Slovenaca, Jevreja i drugih naroda, a većinu komunista, boraca protiv četnika i ubica četnika činili su Srbi.
Ne može se nacionalnost projektovati na ideološki plan.
Бранио је Ђујић тако што ниједниу скоро борбу није имао са усташама и што је биоцео рат око Книна и НИКАД НИЈЕ НАПАО КНИН већ је дозволио усташама да у том Книну убијају Србе. И зато су му усташе и дале да несметано прође њихову границу на крају рата.tupsone minut 16, sta se kaze? ti si postavio ovaj klip....
lepo da ti doslo iz dupeta u glavu....lepo da si se opametio...posto 16. minut klipa koji se postavio govori o tome da su Italijani koji su resili da uzmu Srbe u zastitu od ustasa, trazili kontak sa Djujicem koji je barnio srpska sela, da su se ustase bojali cetnika, da gde su bili cetnici ustase nisu mogli da prodju i da je tamo narod sacuvan od ustasa, da su se Italijani i cetnici borili protiv ustasa i da su se cak partizani u ustase zajedno borile protiv Italijana (i cetnika). Da su hrvatski kadrovi (u komunistima) zataskali ustaske zlocine....
Па добро...па шта? То што је рекао тај Италијан није Свето Писмо и не мора се све узети као апсолутно тачно. Суштина је да се говори о усташким злочинима. Ја сам Србин идиоте, сви су ми се борили за Србију моје лице је српско док је твоје антисрпско. Суштински. Ниси ти нормалан од своје мржње ал шта да ти радим. Сметају ти клипов о злоделима усташа и поново по сто пута говорриш о злочинима партизана. Клип говори о усташкимзлоделима и то је важно, али ти све окренеш на линију партизани злочинци. Иако су у тим партизанима Срби доминатни од почека до краја. Фокусирај се мало више на усташе а остави на миру Србе партизане.
Бранио је Ђујић тако што ниједниу скоро борбу није имао са усташама и што је биоцео рат око Книна и НИКАД НИЈЕ НАПАО КНИН већ је дозволио усташама да у том Книну убијају Србе. И зато су му усташе и дале да несметано прође њихову границу на крају рата.
Ево ко се борио против усташа:
https://www.google.com/url?sa=t&rct...ZVjGn3zv2J-IOOdbA&sig2=DVPXmcWl9j-7S_lNJ7hiVQ