Bog će zauvek uništiti zlo

Evo sta kaze Bozja rec ko je Bog

Jedan je jedini Bog Tvorac svega
"Oduvek i zauvek" besmrtan je i zivi u vecnosti.

Dostojan si, Jehova, Bože naš, primiti slavu i čast i moć, jer si ti SVE stvorio i tvojom voljom sve postoji i stvoreno je.” ”(Otkrivenje 4:11)

Jer jedan je Bog, i jedan posrednik između Boga i ljudi, čovek Isus Hristos (1. Timotiju 2:5)

2. Mojsijeva 3:15
Bog zatim reče Mojsiju: „Ja sam Jehova.
Ja sam se pojavio Avrahamu, Isaku i Jakovu kao Bog Svemoćni,
ali svojim imenom Jehova nisam im se objavio.

2 Mojsijeva 20
2 “Ja sam Jehova, Bog tvoj, koji te izveo iz zemlje egipatske, iz kuće ropske.
3 Nemoj imati drugih bogova uz mene.

Psalam 83:18 da bi se znalo da si jedino ti, kojemu je ime Jehova,
Svevišnji koji je nad svom zemljom!

Psalms 83:18
That men may know that thou, whose name alone is JEHOVAH, art the most high over all the earth.
- King James Bible "Authorized Version", Cambridge Edition
Exodus 6:3
And I appeared unto Abraham, unto Isaac, and unto Jacob, by the name of God Almighty, but by my name JEHOVAH was I not known to them.
Isaiah 26:4
Trust ye in the LORD for ever: for in the LORD JEHOVAH is everlasting strength:

http://www.kingjamesbibleonline.org/Psalms-83-18/

Ako baš želiš, evo, ja sam ti sada i ovdje na raspolaganju pa svojom
nesvakidašnjom inteligencijom raskrinkaj moja znanja.
Zdrav razum je neophodno i dovoljno oruzje za sve vrste prevara i malverzacija.

A Savjest nemaš, čak ne znaš ni šta je to.
Ti nisi glup, ti si samo pokvaren. Ovo je prvi put da obracam paznju na tebe, obicno mi se provuces ispod radara nekim totalnim nebulozama. Ovde te na forumu verovatno svi vec dobro poznaju. Mozda i nije lose sto zastupas ove subudalaste teorije.

Ako pak mislim da je sve što mi dolazi iz tog centra istina, onda sam u totalnoj zabludi i veoma je lako manipuisati nad mojom percepcijom. Međutim, pošto ja živim u 3D stvarnosti koju sebi projektujem, ja mogu uporediti da li su informacije koje od internetra dolaze do mene istinite ili ne.
Prvo pitanje. Koji su ti dokazi da postoji to kolektivno nesvesno. tj. Kako ces dokazati da to nije samo plod tvoje maste?
Drugo pitanje. Kojim metodama ti razaznajes koje su informacije poslate od kolektivno nesvesnog istina, a koje laz?

Svijet je porobljen riječju, reklamama, medijskom propagandom, potvrđenim akcijom korumpiranih vlada skoro svih država svijeta. A istina je daleko od toga. Kroz uvjeravanje, kroz medije, nam je servirana vijest (laž) koju neupitno uzimamo za istinu. A motivi te vijesti su sasvim drugi od onih koji nam se serviraju. I sad se eto, javlja neki lik koji kaže: ja sam preležao KRAONU. Odakle tebi ideja da znaš da je to bila korona ili pak samo običan grip?
Najgore su poluistine. Slazem se da je svet preplavljen laznim vestima. Da se urodjeni kognitivni mehanizmi iskoriscavaju da bi se pravile sto delotvornije reklame i politicke kampanje. Tacno je i da su vlade korumpirane. Ali negde mora da postoji crta. Koji dokaz ti imas da je bas sve laz? Koji je to krajnji cilj ovog zlocinackog udruzivanja?

Sto se tice mog prelezavanja korone. Decko gubis nit diskusije, slucajno ili namerno ne znam. Totalno je nebitno da li ces ti da mi verujes jesam li ja prelezao ili nisam. Tvoj inicijalni argument je bio da se ja plasim. Ne plasim se za sebe kako god okrenes.

Ispostavlja se da sad ljudi više ne umiru od raka, od srčanog udara, od bubrežnih bolesti, od... imenuj... ispostavlja se da se svi umrli stavljaju u isti koš: umrli od korone.
Kako se to ispostavlja. Tako sto ti niko ne salje izvestaj na kucnu adresu?

Sve se mora platiti iskustvom na svojoj koži
Tako je. Platice neuki i povodljivi, koji slusaju zle i pokvarene. Umrece im neko drag, za koga nisu ni znali da ima neku skrivenu bolest. I dok bi mozda neko poziveo jos 20 godina, umrece odmah, na respiratoru. Umrece ljudi od banalnih povreda u saobracajnim nesrecama. Umrece ljudi koji nece docekati operacije zato sto hirurg lezi bolestan od korone.

Kako je lako izvitoperiti situaciju i sluditi ljude one bez kritickog razmisljanja.
Sta se gubi, ako se slusaju instrukcije od doktora? Da li iko misli da ova situacija moze da traje do u nedogled. Pet nedelja je dovoljno da ljudima pocnu da se lepe ove nebuloze koje ti prosipas. I ti si toga svestan. Mogao si i ranije da se pojavis za ovim nebulozama.

Jer kao sto su ljudi izmislili to magicno bice, koje resava sve njihove probleme. I vodi ih kroz beznadje zivota. Tako isto pod dejstvom istog tog mehanizma sad im se lepi za srce ideja da je sve ovo laz. Jer realnost im je previse teska i gorka. I umesto da se sa realnoscu suoce, lakse je verovati u sarene laze i lepe price.

Zar ne bi bilo divno da je sve ovo laz i jedna ogromna teorija zavere. Oh kako bi svet bio lepsi da je to stvarno tako.

Evo sta kaze Bozja rec ko je Bog

Jedan je jedini Bog Tvorac svega
"Oduvek i zauvek" besmrtan je i zivi u vecnosti.

Dostojan si, Jehova, Bože naš, primiti slavu i čast i moć, jer si ti SVE stvorio i tvojom voljom sve postoji i stvoreno je.” ”(Otkrivenje 4:11)

Jer jedan je Bog, i jedan posrednik između Boga i ljudi, čovek Isus Hristos (1. Timotiju 2:5)

2. Mojsijeva 3:15
Bog zatim reče Mojsiju: „Ja sam Jehova.
Ja sam se pojavio Avrahamu, Isaku i Jakovu kao Bog Svemoćni,
ali svojim imenom Jehova nisam im se objavio.

2 Mojsijeva 20
2 “Ja sam Jehova, Bog tvoj, koji te izveo iz zemlje egipatske, iz kuće ropske.
3 Nemoj imati drugih bogova uz mene.

Psalam 83:18 da bi se znalo da si jedino ti, kojemu je ime Jehova,
Svevišnji koji je nad svom zemljom!

Psalms 83:18
That men may know that thou, whose name alone is JEHOVAH, art the most high over all the earth.
- King James Bible "Authorized Version", Cambridge Edition
Exodus 6:3
And I appeared unto Abraham, unto Isaac, and unto Jacob, by the name of God Almighty, but by my name JEHOVAH was I not known to them.
Isaiah 26:4
Trust ye in the LORD for ever: for in the LORD JEHOVAH is everlasting strength:

http://www.kingjamesbibleonline.org/Psalms-83-18/
A sta je sa onim mocnim bogom ako je ovaj jedini?

Prvo pitanje. Koji su ti dokazi da postoji to kolektivno nesvesno. tj. Kako ces dokazati da to nije samo plod tvoje maste?
Drugo pitanje. Kojim metodama ti razaznajes koje su informacije poslate od kolektivno nesvesnog istina, a koje laz?

1.)Da nema kolektivno nesvjesnog odakle bi ti sad eto dobijao OVE INFORMACIJE KOJE SADA ČITAŠ i OSVJEŠĆIVAO ih svojim razumom?

2.) Informacije koje u sebi imaju potencijal da u nama uzdignu Ljubav, harmoniju i Mir su informacije koje govore o našoj istini.
Sve ostale, kao naprimjer informacije koje su zastrašujućeg karaktera i slično su informacije koje nisu istinite.

Da bi mogao da odvajaš 'žito' od 'kukolja' prvo moraš znati šta je 'žito'. Sve ostalo je 'kukolj' i nije potrebno gubiti vrijeme analizirajući ga. Jednostavno, uviđajući da u sebi nema potencijal harmonije i mnira, nema ljubavi, treba ga odmah odbaciti.
'Žito' je dakle informacija koju možeš upotrijebiti u kreativne svrhe, pri čemu se kao plod kreacije javlja Ljubav, Harmonija i Mir, iz kojih će izrasti i radost življenja.
Kukolj uvijek stvara negativnost, a prepoznaje se tako što u našoj stvarnosti nagovještava STRAH, NEMIR, HAOS, koji sobom u manifestaciju donose TUGU, BOLEST i destrukciju i stradanja.

1.)Da nema kolektivno nesvjesnog odakle bi ti sad eto dobijao OVE INFORMACIJE KOJE SADA ČITAŠ i OSVJEŠĆIVAO ih svojim razumom?
Kakav ti je ovo dokaz. Ovo ti je u rangu vidis da pada kisa. To znaci da bog pisa po nama. Aj uozbilji se ako mislis da nastavimo diskusiju.

2.) Informacije koje u sebi imaju potencijal da u nama uzdignu Ljubav, harmoniju i Mir su informacije koje govore o našoj istini.
Sve ostale, kao naprimjer informacije koje su zastrašujućeg karaktera i slično su informacije koje nisu istinite.
Pa ovo je definicija samozavaravanja. Zbog ovakvog razmisljanja i postoje religije. Religije postoje jer je ljudima lepo da ne preuzimaju odgovornost, nego da sve prepuste "visoj sili".
Ovo je dokaz da sam u pravu kad kazem: vi verujete da je sve ovo laz, iskljucivo zbog toga sto je to lepsa verzija realnosti. Nazalost to je ona verzija koja nema veze sa istinom.

Subjektivne dokaze i metode mozes da okacis macki o rep. Mislio sam da si ozbiljniji sagovornik.

Najgore su poluistine. Slazem se da je svet preplavljen laznim vestima. Da se urodjeni kognitivni mehanizmi iskoriscavaju da bi se pravile sto delotvornije reklame i politicke kampanje. Tacno je i da su vlade korumpirane. Ali negde mora da postoji crta. Koji dokaz ti imas da je bas sve laz? Koji je to krajnji cilj ovog zlocinackog udruzivanja?

Prvo NEMA POLUISTINA.
Ili je nešto istina ili je laž.
Čim u nečemu postoji i najmanji dio laži to već nije istina, laž je, bez obzira što si tu laži protkao i ogrnuo svim drugim istinama. Samo je istina istina, čista i nepromjeniva.

Recimo ovako: Ti si čovjek od krvi mesa, i umrijet' ćeš kao što i svi ljudi umiru. Ako sve to gledaš iz ugla čovjeka sve je istina, ali ono što se previđa jeste prva laž, a to je da TI jesi čovjek. TI nisi čovjek, već apsolut, biće koje sebe doživljava čovjekom, te smrću čovjeka ne umireš ti, već samo čovjek (jedno tvoje iskustvo)... te je čitava ta takozvana istina o tebi od koje smo počeli ustvari totalna laž.

Tako isto i ovo: Postoji virus (istina) i virus izaziva simptome i moguće oboljenje (istina) ali u kontekstu 'KORONA' u kojem se ta informacija danas koristi, sve je podređeno laži, stoga netačno, jer sve što se na račun te informacije koju nam kroz medije nameću i serviraju može stvoriti jeste realnost bazirana na laži. Ta realnost kako vidiš (osim ako si totalno glup) u sebi nema Ljubav, harmoniju i mir, i dakako nema nikakve šanse da nam ovaploti stvarnost u slobodi i radosti življenja. Namjera proturanja te informacije jeste manipulacija nad razumima, kroz koju će ostatak čovječanstva biti načinjen ROBOVIMA svog neznanja. Do sada se već pokazalo da su nam osnovne slobode kretanja oduzete. Ekonomija malih privrednika je na udaru, ustvari ne postoji više i to sve pod izgovorom spasenja od 'nevidljivog neprijatelja'. Ostatak će tek da bude otkriven. Jedini stvarni 'nevidljivi neprijatelj' je onaj koji nas 'spašava' a radost življenja se neće ostvariti jer su nam te slobode ukinute. To ti je dovoljan znak da se radi o planu koji ne dolazi od Boga, ne dolazi iz duše već iz surogata duše stvorenog suludim razumom nesavjesnog bića.

Pa šta je to onda što naivni ne znaju a trebali bi da znaju?
Ne znaju kako odvojiti žito od kukolja.

Dakle, radi se o kukolju, o zločinačkom (kako ti kažeš) plotu manjine čovječanstva da kroz laž proturi svoju namjeru i s tim ostvari željeni cilj, a sve to kroz povez preko očiju koji su ljudima postavili zastrašivanjem (STRAHOM) od 'nevidljivog neprijatelja'. Zamisli, 'nevidljivi neprijatelj' od kojeg se možemo braniti ni manje ni više do policijskim časom (u Srbiji) a slično je je i svugdje u svijetu. Zar je to briga za čovječnastvo? Takve laži se mogu prodati za istinu samo onima koji su slijepi kod očiju.

Koji je to krajnji cilj ovog zlocinackog udruzivanja?

Krajnji cilj je porobljavanje percepcije. Porobljena percepcija=POKORENI DUH.
Jednom kada imaš totalnu vlast nad percepcijom imaš i vlast nad duhom. Čovjek pokorenog duha je hodajući mrtvac.
Mi se nismo inkarnirali da bi smo bili pokoreni. Sloboda je naše prirodno stanje.

Kakav ti je ovo dokaz. Ovo ti je u rangu vidis da pada kisa. To znaci da bog pisa po nama. Aj uozbilji se ako mislis da nastavimo diskusiju.

Pa ovo je definicija samozavaravanja. Zbog ovakvog razmisljanja i postoje religije. Religije postoje jer je ljudima lepo da ne preuzimaju odgovornost, nego da sve prepuste "visoj sili".
Ovo je dokaz da sam u pravu kad kazem: vi verujete da je sve ovo laz, iskljucivo zbog toga sto je to lepsa verzija realnosti. Nazalost to je ona verzija koja nema veze sa istinom.

Subjektivne dokaze i metode mozes da okacis macki o rep. Mislio sam da si ozbiljniji sagovornik.

Prestani da uobražavati da ja trebam tebe da bih iskazao ono što želim ovdje reći. Ja se obraćam svima a tebi sada odgovaram zato jer ne želim da te ignorišem, to je sve. Još uvijek se i kroz tebe obraćam svima, shvataš? Pri tom mi ti eto daješ još jednu priliku da kažem istu stvar kao i prije tvoje pojave i tvog komentara kojim bez pokrića i argumenata osuđuješ ono o čemu govorim.
..
Da li ti misliš da postoji išta što nije subjektivno u tvojoj stvarnosti?
Sve što kao subjekat doživljaš jeste proizvod tvoje subjektivne percepcije. Tvoja percepcija je prvenstveno uslovljena pozicijom s kojom si poistovijećen, a onda i tvojim znanjima ili pak ubjeđenjima koja si stekao i formirao u toj poziciji. Samo kada kao subjekat stvoriš percepciju možeš doživjeti 'svijet' objektivnim ... tj. objektivisanim... objektivisao si ono sa čim si kao subjekat u odnosu.
Subjekat-objekat nije ništa drugo do odnos informacija. Iznad tog odnosa je biće koje taj odnos vidi kao nerazdvojivo jedno, kao stvarnost neutralnog posmatrača. Posmatrača čega? Posmatrača cjelovitog odnosa a bez identifikacije sa subjektom. Ti nisi u toj poziciji, to je očito. Kad se pak isto biće identifikuje sa subjektom (kao u tvom slučaju)... doživljava tad pad s višeg na niži nivo svjesnosti i stoga zauzima poziciju iz koje od tada ima suženu mogućnost percipiranja upravljenu tim niskim nivom svjesnosti.

Pravo da ti kažem, ja ni u jednom trenu nisam ni pomilio da si ti ozbiljan sagovornik. Dolaziš ovdje pun predrasuda i ubjeđenja. Ovo je prvi put da uopšte i pokušavaš da kažeš par riječi koje su izvan formata tipa: "ti nemaš pojma" i slično, ali ti to ne uspijeva.

Poslednja izmena:
Sta se gubi, ako se slusaju instrukcije od doktora?

Zavisi koji doktori ti daju instrukcije. Korumpirani doktori su korumpirani i nisu dostojni zvanja. Postoje i oni doktori koji se nisu prodali za profit.

Ono što se gubi slušanjem takvih 'doktora' (doktora smrti) jesu slobode koje si do sada mislio da je normalno imati. Od sada ćeš živjeti u 'novom normalnom', a za to su trenutno i te kako odgovorni takozvani doktori a nadasve oni koji im vjeruju. Ako bi i bilo istine u ovom suludom planu, onda bi se prema problemu ("pandemiji koje nema") moglo pristupiti sasvim drugačije, tako da se spasu oni koji su najugroženiji (kako se to na sva usta reklamira i propagira), da se dakle stariji i bolesni izoluju u karantin a da ostatak čovječanstva nastavi svojim tempom, održavajući ekonomiju koja će hraniti i njih same kao i one koji su u karantinu. Međutim, ovjde se radi o rušenju ekonomskog sistemu, u kojemu će svi mali i srednji privrednici pasti na nivo nezapolenih, te više neće moći proizvoditi sredstva nezavisno od multiunacionalnih korporacija. Kada se to desi, a to je na putu ukoliko se ne probudimo i ne vratimo kontrolu nad percepcijom, čovječanstvo će biti zavisno od koroporacija, te će nam se servirati GMO koju će stvarati roboti a za ostalo da i ne govorim. To se može ostvariti samo ukoliko se porobi percepcija mase.

Da li iko misli da ova situacija moze da traje do u nedogled. Pet nedelja je dovoljno da ljudima pocnu da se lepe ove nebuloze koje ti prosipas. I ti si toga svestan. Mogao si i ranije da se pojavis za ovim nebulozama.

Ova situacija će da traje u nedogled (ako im se pozlati) jer je tako smišljena da ostavlja otvorena vrata 'novim pandemijama'. To ti je kao kod Orvela gdje se informacije kreiraju na dnevnoj bazi i gdje se kroz medije u nedogled predstavlja stanje zaraćenih strana na frontu pri čemu je jedina konstanta ustvari laž kojom se hrani percepcija mase i stoga usmjerava manifestacija njene nemoći i podređenosti manipulatorima.

Ovo je prvi put da uopšte i pokušavaš da kažeš par riječi koje su izvan formata tipa: "ti nemaš pojma" i slično, ali ti to ne uspijeva.
Naravno da mi ne uspeva kad pricam sa APSOLUTOM. Sad sam se setio zasto ranije nismo diskutovali.

Prvo NEMA POLUISTINA.
Ili je nešto istina ili je laž.
Nije tacno. Nemas pojma. Nemam nameru da ti obasnjavam osnovne pojmove.

Ja se obraćam svima a tebi sada odgovaram zato jer ne želim da te ignorišem
Aj molim te stavi me na ignore. Vidim da sam ispao glup i upecao se.

Nastavi da mastas na suvo, nemam nameru da ti sufliram. Imas arokanu pa nek ti ona bude sagovornik. Pozdravi tatu Junga i ostale okultiste.

:bye:

Armagedon je Bozji rat, kada Bog deluje da unisti zlo sa Zemlje.
Pre Armagedona je Sudjenje svima tako da svi koji budu prosudjeni kao pravednici
mocice da zive vecno na Zemlji u novom Svetu pod okriljem Bozje vladavine
a zli ce biti unisteni u Armagedonu.
Armagedon je zavrsnica Velike nevolje.
Cim je blizu velika nevolja blizu je i Sudjenje i Armagedon.

Vecina prorocanstva iz Biblije
iz Otkrivenja koja se ticu naseg vremena je ispunjena
ocekujemo samo par - cije ispunjenje ce biti nama ZNAK da je Armagedon blizu.

Dakle prvo sto ocekujemo na svetskoj sceni je Objava" MIR I SIGURNOST"
1. Solunjanima 5:
1 A o vremenima i razdobljima, braćo, ne treba da vam se piše.
2 Jer i sami dobro znate da Jehovin dan dolazi baš kao lopov u noći.
3 Kad budu govorili: „Mir i sigurnost!“, tada će ih iznenada zadesiti uništenje kao porođajni bolovi trudnu ženu, i neće umaći.

Nravno to je laz, jer je to samo privremeno, pred pocetak velike nevolje
i takodje Satanina taktika da ljude uljuljka u sigurnost da misle da velika nevolja - kraj ovog sistema
nece uskoro doci... sto je zamka za sve pa i i za vernike...
Jer Isus kaze Bdijte...
Jer taj dan dolazi kao lopov iznenad
a

Sledece sto predstoji je pad Religije - prorocen pad Vavilona velikog iz Otkrivenja 18:1-12
od strane politickih elemenata i to je znak da je to pocetak Velike Nevolje i da je Armagedon blizu

Dakle PAD RELIGIJE - VAVILONA VELIKOG JE POCETAK VELIKE NEVOLJE I ZNAK DA JE ARMAGEDON BLIZU

Matej 24
21 Jer tada će biti velika nevolja kakve nije bilo od početka svijeta do sada,+ niti će je više biti.
22 I kad se ne bi skratili ti dani, nitko* se ne bi spasio. Ali zbog izabranih+ skratit će se ti dani.

29 Odmah nakon nevolje tih dana sunce će potamnjeti, mjesec više neće svijetliti, zvijezde će pasti s neba i sile će se nebeske uzdrmati.

29 Odmah nakon nevolje tih dana sunce će potamnjeti, mjesec više neće svijetliti, zvijezde će pasti s neba i sile će se nebeske uzdrmati.
30 Tada će se na nebu pojaviti znak Sina čovječjega. I tada će proplakati sva plemena zemaljska.
I vidjet će Sina čovječjega kako dolazi na oblacima nebeskim sa silom i velikom slavom.
31 I on će poslati anđele svoje uz glasan zvuk trube+ i oni će skupiti izabrane njegove+ s četiri strane svijeta,*+ s jednog kraja nebesa do drugoga.

Sin Covecji Isus Hrist dolazi da sudi svima.

36 A o tom danu i času nitko ne zna, ni anđeli nebeski ni Sin, nego samo Otac.
37 Jer kao što je bilo u Noinim danima, takva će biti prisutnost* Sina čovječjega.
38 Jer kao što su u tim danima prije potopa jeli i pili, ženili se i udavali, sve do dana kad je Noa+ ušao u arku,
39 i nisu obraćali pažnju dok nije došao potop i sve ih odnio, takva će biti prisutnost * Sina čovječjega.
40 Tada će dvojica biti u polju: jedan će se uzeti, a drugi će ostati napušten.
41 Dvije će mljeti na žrvnju:+ jedna će se uzeti, a druga će ostati napuštena.+
42 Bdijte, dakle, jer ne znate u koji dan dolazi vaš Gospod

Matej 25
31 Kad Sin čovečji stigne u svojoj slavi i svi anđeli s njim, tada će sesti na svoj slavni presto.
32 I svi će se narodi skupiti pred njim, i on će odvojiti ljude jedne od drugih,
kao što pastir odvaja ovce od jaraca.
33 Postaviće ovce na svoju desnu stranu, a jarce na levu.

„Zatim će reći i onima koji budu na njegovoj levoj strani: ’Idite od mene, prokleti, u večnu vatru
pripremljenu Ðavolu i njegovim anđelima.
46 I ovi će otići u večnu smrt, a pravednici u večni život.“

Sin Covecji Isus Hrist sudi svima.

Dakle ono sto ocekujemo je:
1 ,Objava" MIR I SIGURNOST"
2. PAD RELIGIJE
3 VELIKA NEVOLJA I SUDJENJE
4 ARMAGEDON.

PAD RELIGIJE JE POCETAK VELIKE NEVOLJE
a ARMAGEDON JE ZAVRSNICA VELIKE NEVOLJE.

dakle sigurni znaci da je velika nevolja i Armagedon blizu SU

objava 1 "MIR I SIGURNOST" i
2. PAD RELIGIJE

Isaija :26:20
20 Hajde, narode moj, uđi u svoje sobe gde ćeš biti na sigurnom i zatvori vrata za sobom.
Sakrij se načas dok ne prođe gnev.

21 Jer, gle, Jehova izlazi iz svog mesta da stanovnike zemlje pozove na odgovornost zbog prestupa koje su počinili protiv njega, i zemlja će otkriti krv koja je u njoj prolivena i neće više pokrivati one koji su u njoj pobijeni.“

To su uputstva za prezivljavanje koja ce vaziti i u vreme velike nevolje i Armagedona.
Zanima me sta mislis o ovome :)

Pozdravljam i ja tebe.😌

Ali koji to mi konkretran dokaz imamo da uopšte postoji neko vrhovno biće ovog univerzuma,a kamo li tek da ga zanima šta se dešava na ovoj planeti toliko da reši da intereveniše jednog lepog dana...Zar ne bi do sad intervenisao da je zainteresovan?Šta čeka više? Uvek smo bili ovako kao vrsta skloni da ratujemuo međusobno,uvek smo imali među nama ljude za koje može da se kaže da su zli...Što nije intervenisao još dok smo živeli u plemenima i žvrljali po pećinama nego tako čeka i čeka...

Ali koji to mi konkretran dokaz imamo da uopšte postoji neko vrhovno biće ovog univerzuma,a kamo li tek da ga zanima šta se dešava na ovoj planeti toliko da reši da intereveniše jednog lepog dana...Zar ne bi do sad intervenisao da je zainteresovan?Šta čeka više? Uvek smo bili ovako kao vrsta skloni da ratujemuo međusobno,uvek smo imali među nama ljude za koje može da se kaže da su zli...Što nije intervenisao još dok smo živeli u plemenima i žvrljali po pećinama nego tako čeka i čeka...
Dokaz je Bozja rec Biblija.
Iz Biblije mozes saznati zasto Bog dopusta zlo i kada ce intervenisati da to zlo zauvek unisti.
Sta nas ocekuje u Buducnosti itd..
Sto nije? jer nije Covek
skonost da ratujemo? pa nemaju je svi ljudi
Kao sto i nisu svi zli..
i Danas oni koji primenjuju Bozju rec zive u miru i ljubavi.
Bog zna na koji nacin moze da nesto najbolje uradi.
Ima nacin da covecanstvo spasi od zla i propadanja.

Nakon sto ocisti Zemlju od zla u Armagedonu ceka nas novi svet na Zemlji
kada ce Bog dovesti ljude do savrsenstva da bi ziveli vecno na Zemlji.
U vecnosti ce postojati sami ljubav i mir medju ljudima.
To je Bozja namera i to ce Bog i ostvariti.
Zlo vise nece nikada postojati

A umrle ce vaskrsnuti i njih takodje ocekuje savrsenstvo i vecni zivot na Zemlji.

Krajnji cilj je porobljavanje percepcije. Porobljena percepcija=POKORENI DUH.
Jednom kada imaš totalnu vlast nad percepcijom imaš i vlast nad duhom. Čovjek pokorenog duha je hodajući mrtvac.
Mi se nismo inkarnirali da bi smo bili pokoreni. Sloboda je naše prirodno stanje.
Slobodni smo mi koji ne verujemo u boga, porobljeni ste Vi koje neko za ruku vodi kroz zivot, vera i religija uopste.

A umrle ce vaskrsnuti i njih takodje ocekuje savrsenstvo i vecni zivot na Zemlji.
Ovo si ponovila do sad otprilike sto hiljada miliona puta :)
I videla si valjda da nas nisi ubedila :D

Ti ces da mi zabranis :evil:

Niko ti ništa ne brani (osim svega onog što ti je zabranjeno i što će tek da ti bude zabranjeno pod izgovorom Korone).
...
Sad vidjeh i tvoj potpis.
Dakle, tvrdiš treba da gradimo škole u kojima ćemo obrazovati bolesnike da bi poslije gradili bolnice u kojima ćemo ih liječiti.

Pa to se upravo danas i dešava. Tvoja svjesnost je u punom zamahu.
Škole su se doduše preselile 'online', a bolnice u kućne pritvore.
Sve funkcioniše perfektno. Obrazovani bolesnici su već na pravom mjestu; u torovima.

Dokaz je Bozja rec Biblija.
Iz Biblije mozes saznati zasto Bog dopusta zlo i kada ce intervenisati da to zlo zauvek unisti.
Sta nas ocekuje u Buducnosti itd..
Sto nije? jer nije Covek
skonost da ratujemo? pa nemaju je svi ljudi
Kao sto i nisu svi zli..
i Danas oni koji primenjuju Bozju rec zive u miru i ljubavi.
Bog zna na koji nacin moze da nesto najbolje uradi.
Ima nacin da covecanstvo spasi od zla i propadanja.

Sve je to fino i lepo,ali Biblija je knjiga koju su pisalu ljudi inspirisani nekim njihovim idejama o bogu.
Na stranu to što je Biblija vekovima prepisivana ručno i što su mnogi pisari pravili greškice,preskakali reči,pasuse,ponekad čitave stranice,ponekad i namerno menjali ono što im se ne sviđa,dodavali stvari koje im bolje zvuče...Nećemo o tome jer to bi bila prilično duuuugaa i naporna diskusija oko toga šta je sve promenjeno kroz vekove ručnog prepisivanja.
Nego hajdemo ovako...Svaki čovek koji veruje u boga ima svoje neke ideje o tome šta bog jeste i šta od ljudi želi...Ljudi koji veruju u njega ga oblikuju po sebi,jer je bukvalno nemoguće znati ni da li definitivno stvarno postoji a kamo li kakava je njegova priroda ako uopšte postoji.
Biblija je samo knjiga u kojoj su hrišćani skupili neke ideje,nekih ljudi...To je sve...Čak su i jevanđelja pisali ljudi posle Hristove smrti po nekikm anegdotama koje su kružile godinama među ranim hrišćanima pre nego što su zapisane i ko zna koliko u njima ima stvarno istine o tome ko je Hrist stvarno bio i šta je radeo...Pogledaj samo epsku poeziju o Marku Kraljeviću pa vidi šta ljudi rade sa pričama koje se usmeno prepričavaju.

Sve je to fino i lepo,ali Biblija je knjiga koju su pisalu ljudi inspirisani nekim njihovim idejama o bogu.
Na stranu to što je Biblija vekovima prepisivana ručno i što su mnogi pisari pravili greškice,preskakali reči,pasuse,ponekad čitave stranice,ponekad i namerno menjali ono što im se ne sviđa,dodavali stvari koje im bolje zvuče...Nećemo o tome jer to bi bila prilično duuuugaa i naporna diskusija oko toga šta je sve promenjeno kroz vekove ručnog prepisivanja.
Nego hajdemo ovako...Svaki čovek koji veruje u boga ima svoje neke ideje o tome šta bog jeste i šta od ljudi želi...Ljudi koji veruju u njega ga oblikuju po sebi,jer je bukvalno nemoguće znati ni da li definitivno stvarno postoji a kamo li kakava je njegova priroda ako uopšte postoji.
Biblija je samo knjiga u kojoj su hrišćani skupili neke ideje,nekih ljudi...To je sve...Čak su i jevanđelja pisali ljudi posle Hristove smrti po nekikm anegdotama koje su kružile godinama među ranim hrišćanima pre nego što su zapisane i ko zna koliko u njima ima stvarno istine o tome ko je Hrist stvarno bio i šta je radeo...Pogledaj samo epsku poeziju o Marku Kraljeviću pa vidi šta ljudi rade sa pričama koje se usmeno prepričavaju.
Jeste fino i lepo jer su to pisali ljudi pod Bozjim nadahnucem.
Bog im je stavljao u um misli koje treba da zapisu.
Ako ne verujes da je Biblija Bozja rec to je druga tema.
Ako te zanima imas dovoljno dokaza da verujes.
Jer Biblija je temelj vere.
Da li bi zeleo da zivis u takvom svetu bez zla u savrsenstvu i vecno?
Ako zelis istrazi sam Bibliju.
Svako ko je sam istrazio Bibliju uverio se u to da je ona Bozja rec.

Back