Bog će zauvek uništiti zlo

Plus oni vulkani sto su se aktivirali u vatrenom pojasu. Ja kad sam bio mali pa kad stignemo nocu na more, od uzbudjenja budan docekam jutro. Sad JS od uzbudjenja, ne spavaju nocu.
e sad vulkani, gde se oni pominju
ja sam ozbiljan, pa na ovom forumu smo culi da su oni ti veliki skakavci iz knj. otkrivenja, kaze engleski express da su dosli ko peta truba

Nije mi jasno samo kako obracunavaju izvestaj.
Jel postoji upustvo?
Kako ti racunas sate za izvestaj?
Koliko se sati, na primer, pise za jednu objavu na fejsbuku?
Je'l se racuna samo vreme koliko je trebalo da se otkuca? Je'l se racuna vreme potrebno da se osmisli objava plus da se otkuca?
Mozda se racuna vreme potrebno da se objava procita? Ili vreme da se objava procita pa puta broj prijatelja? Da li se racuna ako objavu procita neki JS?
Mozda se mnozi sa brojem reakcija? Ili pak sa brojem komentara?

Mislim, ovo je sad neistrazen teren. Moze se desiti da vam skroz pobrka statistiku. Do sad vam je trebao 18000 sati svedocenja da bi ste dobili jednog novog.
https://www.jwfacts.com/watchtower/statistics.php

Nije mi jasno samo kako obracunavaju izvestaj.
Jel postoji upustvo?
Kako ti racunas sate za izvestaj?
Koliko se sati, na primer, pise za jednu objavu na fejsbuku?
Je'l se racuna samo vreme koliko je trebalo da se otkuca? Je'l se racuna vreme potrebno da se osmisli objava plus da se otkuca?
Mozda se racuna vreme potrebno da se objava procita? Ili vreme da se objava procita pa puta broj prijatelja? Da li se racuna ako objavu procita neki JS?
Mozda se mnozi sa brojem reakcija? Ili pak sa brojem komentara?

Mislim, ovo je sad neistrazen teren. Moze se desiti da vam skroz pobrka statistiku. Do sad vam je trebao 18000 sati svedocenja da bi ste dobili jednog novog.
https://www.jwfacts.com/watchtower/statistics.php
To je potpuno nebitno.
Mi znamo kako racunamo vreme propovedanja.

kakve praznike dokle ces vredjati ljude
nece ti Bog dati spasenje ako takav nastavis da budes
Jel ti krivo sto JS svedoce preko interneta
Jel ti je krivo sto JS sada svedoce samo preko interneta?
Cilj propovedanja hriscanbstva je prenosenje Bozje reci
ljudima
a to moze na razne nacine, i preko interneta
Samo produbljujes ne istinu.
Tvoja organizacije ni nesme da zna da sivedocis na internetu.
Jedino sto smes je slanje kuliog linka i to samo preko emaila.
Jer svedocenjem na internetu se jasno vide kuline zablude.
I tako nanosis stetu kuli.

Armagedon je Bozji rat, kada Bog deluje da unisti zlo sa Zemlje.
Pre Armagedona je Sudjenje svima tako da svi koji budu prosudjeni kao pravednici
mocice da zive vecno na Zemlji u novom Svetu pod okriljem Bozje vladavine
a zli ce biti unisteni u Armagedonu.
Armagedon je zavrsnica Velike nevolje.
Cim je blizu velika nevolja blizu je i Sudjenje i Armagedon.

Vecina prorocanstva iz Biblije
iz Otkrivenja koja se ticu naseg vremena je ispunjena
ocekujemo samo par - cije ispunjenje ce biti nama ZNAK da je Armagedon blizu.

Dakle prvo sto ocekujemo na svetskoj sceni je Objava" MIR I SIGURNOST"
1. Solunjanima 5:
1 A o vremenima i razdobljima, braćo, ne treba da vam se piše.
2 Jer i sami dobro znate da Jehovin dan dolazi baš kao lopov u noći.
3 Kad budu govorili: „Mir i sigurnost!“, tada će ih iznenada zadesiti uništenje kao porođajni bolovi trudnu ženu, i neće umaći.

Nravno to je laz, jer je to samo privremeno, pred pocetak velike nevolje
i takodje Satanina taktika da ljude uljuljka u sigurnost da misle da velika nevolja - kraj ovog sistema
nece uskoro doci... sto je zamka za sve pa i i za vernike...
Jer Isus kaze Bdijte...
Jer taj dan dolazi kao lopov iznenad
a

Sledece sto predstoji je pad Religije - prorocen pad Vavilona velikog iz Otkrivenja 18:1-12
od strane politickih elemenata i to je znak da je to pocetak Velike Nevolje i da je Armagedon blizu

Dakle PAD RELIGIJE - VAVILONA VELIKOG JE POCETAK VELIKE NEVOLJE I ZNAK DA JE ARMAGEDON BLIZU

Matej 24
21 Jer tada će biti velika nevolja kakve nije bilo od početka svijeta do sada,+ niti će je više biti.
22 I kad se ne bi skratili ti dani, nitko* se ne bi spasio. Ali zbog izabranih+ skratit će se ti dani.

29 Odmah nakon nevolje tih dana sunce će potamnjeti, mjesec više neće svijetliti, zvijezde će pasti s neba i sile će se nebeske uzdrmati.

29 Odmah nakon nevolje tih dana sunce će potamnjeti, mjesec više neće svijetliti, zvijezde će pasti s neba i sile će se nebeske uzdrmati.
30 Tada će se na nebu pojaviti znak Sina čovječjega. I tada će proplakati sva plemena zemaljska.
I vidjet će Sina čovječjega kako dolazi na oblacima nebeskim sa silom i velikom slavom.
31 I on će poslati anđele svoje uz glasan zvuk trube+ i oni će skupiti izabrane njegove+ s četiri strane svijeta,*+ s jednog kraja nebesa do drugoga.

Sin Covecji Isus Hrist dolazi da sudi svima.

36 A o tom danu i času nitko ne zna, ni anđeli nebeski ni Sin, nego samo Otac.
37 Jer kao što je bilo u Noinim danima, takva će biti prisutnost* Sina čovječjega.
38 Jer kao što su u tim danima prije potopa jeli i pili, ženili se i udavali, sve do dana kad je Noa+ ušao u arku,
39 i nisu obraćali pažnju dok nije došao potop i sve ih odnio, takva će biti prisutnost * Sina čovječjega.
40 Tada će dvojica biti u polju: jedan će se uzeti, a drugi će ostati napušten.
41 Dvije će mljeti na žrvnju:+ jedna će se uzeti, a druga će ostati napuštena.+
42 Bdijte, dakle, jer ne znate u koji dan dolazi vaš Gospod

Matej 25
31 Kad Sin čovečji stigne u svojoj slavi i svi anđeli s njim, tada će sesti na svoj slavni presto.
32 I svi će se narodi skupiti pred njim, i on će odvojiti ljude jedne od drugih,
kao što pastir odvaja ovce od jaraca.
33 Postaviće ovce na svoju desnu stranu, a jarce na levu.

„Zatim će reći i onima koji budu na njegovoj levoj strani: ’Idite od mene, prokleti, u večnu vatru
pripremljenu Ðavolu i njegovim anđelima.
46 I ovi će otići u večnu smrt, a pravednici u večni život.“

Sin Covecji Isus Hrist sudi svima.

Dakle ono sto ocekujemo je:
1 ,Objava" MIR I SIGURNOST"
2. PAD RELIGIJE
3 VELIKA NEVOLJA I SUDJENJE
4 ARMAGEDON.

PAD RELIGIJE JE POCETAK VELIKE NEVOLJE
a ARMAGEDON JE ZAVRSNICA VELIKE NEVOLJE.

dakle sigurni znaci da je velika nevolja i Armagedon blizu SU

objava 1 "MIR I SIGURNOST" i
2. PAD RELIGIJE

Isaija :26:20
20 Hajde, narode moj, uđi u svoje sobe gde ćeš biti na sigurnom i zatvori vrata za sobom.
Sakrij se načas dok ne prođe gnev.

21 Jer, gle, Jehova izlazi iz svog mesta da stanovnike zemlje pozove na odgovornost zbog prestupa koje su počinili protiv njega, i zemlja će otkriti krv koja je u njoj prolivena i neće više pokrivati one koji su u njoj pobijeni.“

To su uputstva za prezivljavanje koja ce vaziti i u vreme velike nevolje i Armagedona.

Poslednja izmena od moderatora:
Kad je to "uskoro" ?
pa eto imas znak. cim padne religija Armagedon je blizu...

Bog je unapred odredio dan i cas da Sudi celoj nastanjenoj Planeti.

Dela Apostolska 17
30 Istina, Bog se ne obazire na vremena takvog neznanja, nego sada poručuje ljudima da se svi svuda pokaju.
31 Jer je odredio dan u kom namerava da sudi svetu* po pravdi, preko čoveka kog je za to odredio, što je potvrdio pred svim ljudima uskrsnuvši ga iz mrtvih.“

Nece bog unistiti zlo jer ima paucinu na ocima pa ne vidi dobro
drag.gif

Ako ga uopste ima, a nema
drag.gif

Ako bi mogo to resi do 2020e imam neke planove<3

Koji su ti ti planovi, aj da te čujemo sad!

Ne znam, znam samo da se teska nepravda desava svuda oko mene
drag.gif

Ali to je po Božijem dopuštenju! Kako to ne razumeš?
Da bi mi bili bolji ljudi, mora zlo da bude svuda! Jer da nije tako mi bi bili još gori!
Msm tako nekako ide ta pesmica...
...
Jel ti lakše sad kad ovo znaš?

Back