- Poruka
- 77.438
Pa bio je 1878, 1881, 1914, 1918, 1925, 1975... Šta kaže kula kad je sledeći? 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ne bude zabune , ja sam Prravoslavac i tako ce ostati .Covek i danas kao nesavrsen moze da odrzava Bozje osobine: ljubav dobrotu, itd...
Djecu su pravili zato sto im je receno da se kote..kako i sto cine sve mehanicki pa to je za programere ove stvarnstipobogu pa gde su tu deca
sve više raspuštene polupane i devijantne dece
po ovome svetu pa gde im je ljubav
i podrška prema deci?
Sta ima veze koje si vere?Da ne bude zabune , ja sam Prravoslavac i tako ce ostati .
Ali isto tako coveku su potrebne osobine Novog Coveka (drugog coveka) jer prvi bi HAdam
A nas praotac Adam je bio naveden da pozeli osobine vise nego sto je dato coveku ,
da se izdigne iznad i to je dovelo do izgnanstva.
Znaci budimo bolji ljudi i ne ulazimo u tumacenja na sopstvenu misao niti
da pozelimo da se uzdizemo iznad onoga sto nam je dato da budemo.
И шта је пјесник хтио рећи са овим?Djecu su pravili zato sto im je receno da se kote..kako i sto cine sve mehanicki pa to je za programere ove stvarnsti
Uvik je bilo i polupane i poremecene djece i silovane ovo je dolina suza mala
ВажиSve sam reko
ajde neko jeDjecu su pravili zato sto im je receno da se kote..kako i sto cine sve mehanicki pa to je za programere ove stvarnsti
Uvik je bilo i polupane i poremecene djece i silovane ovo je dolina suza mala
Toliko puta su pukli u prognozama, vise nece sigurno.Pa bio je 1878, 1881, 1914, 1918, 1925, 1975... Šta kaže kula kad je sledeći?![]()
Pa bio je 1878, 1881, 1914, 1918, 1925, 1975... Šta kaže kula kad je sledeći?![]()
| Otkrivenje 16,16 | I sabra ih na mjesto koje se Jevrejski zove Armagedon. |
Al sto je najjace za njih je Armagedon vremenski period a ne mesto. Ne zna covek da li da place ili da se smeje kad Arijanka kaze. Armagedon je blizu
Otkrivenje 16,16 I sabra ih na mjesto koje se Jevrejski zove Armagedon.

Gde pise da je to neki rat? To je mesto za koje se ne kaze koga ce skupiti. Mozda Andjele, mozda Aboridzane, mozda vas...Otkad je Armagedon vremenski period
bas si lupio
Ja sam napisala da je Armagedon Bozji rat.
A plakace oni koji ga ne ocekuju kada dodje.
Evo pa citaj sta kaze Bozja recGde pise da je to neki rat? To je mesto za koje se ne kaze koga ce skupiti. Mozda Andjele, mozda Aboridzane, mozda vas...![]()

Evo pa citaj sta kaze Bozja rec
Matej 24
24 Isus je izišao iz hrama i krenuo dalje. Tada su mu pristupili učenici njegovi pokazujući mu hramsko zdanje.
2 A on im je rekao: “Vidite li sve ovo? Zaista, kažem vam, neće se ovdje ostaviti ni kamen na kamenu, sve će se porušiti.”
3 Dok je sjedio na Maslinskoj gori, učenici su mu pristupili nasamo i rekli mu:
“Kaži nam kada će to biti i što će biti znak tvoje prisutnosti* i svršetka ovoga poretka?”*
4 Isus im je odgovorio: “Pazite da vas tko ne zavede!
5 Jer mnogi će doći u ime moje i govoriti: ‘Ja sam Krist!’* I mnoge će zavesti.
6 Čut ćete metež ratni i vijesti o ratovima. Pazite da se ne uplašite! Jer to se mora dogoditi, ali tada još nije kraj.
7 Jer narod će ustati na narod i kraljevstvo na kraljevstvo i bit će gladi i potresa po raznim mjestima.
8 Sve je to početak bolnih nevolja. 9 Tada ćete od ljudi trpjeti nevolje+ i ubijat će vas i svi će vas narodi mrziti+ zbog imena mojega.
10 I mnogi će tada otpasti od vjere i izdavat će jedni druge i mrziti jedni druge.
11 Ustat će mnogi lažni proroci i zavesti mnoge.
12 Bezakonje će porasti, pa će kod većine ohladnjeti ljubav.
13 Ali tko ustraje do kraja, taj će biti spašen.
14 I ova dobra vijest o kraljevstvu propovijedat će se po svemu svijetu* za svjedočanstvo svim narodima, i tada će doći kraj.
21 Jer tada će biti velika nevolja kakve nije bilo od početka svijeta do sada, niti će je više biti.
22 I kad se ne bi skratili ti dani, nitko* se ne bi spasio. Ali zbog izabranih skratit će se ti dani.
29 Odmah nakon nevolje tih dana sunce će potamnjeti, mjesec više neće svijetliti, zvijezde će pasti s neba i sile će se nebeske uzdrmati.
30 Tada će se na nebu pojaviti znak Sina čovječjega. I tada će proplakati sva plemena zemaljska.
I vidjet će Sina čovječjega kako dolazi na oblacima nebeskim sa silom i velikom slavom.
31 I on će poslati anđele svoje uz glasan zvuk trube+ i oni će skupiti izabrane njegove s četiri strane svijeta,* s jednog kraja nebesa do drugoga.
36 A o tom danu i času+ nitko ne zna, ni anđeli nebeski ni Sin, nego samo Otac.
37 Jer kao što je bilo u Noinim danima, takva će biti prisutnost* Sina čovječjega.
38 Jer kao što su u tim danima prije potopa jeli i pili, ženili se i udavali, sve do dana kad je Noa ušao u arku,
39 i nisu obraćali pažnju dok nije došao potop i sve ih odnio, takva će biti prisutnost * Sina čovječjega.
40 Tada će dvojica biti u polju: jedan će se uzeti, a drugi će ostati napušten.
41 Dvije će mljeti na žrvnju: jedna će se uzeti, a druga će ostati napuštena.
42 Bdijte, dakle, jer ne znate u koji dan dolazi vaš Gospod
Matej 25
31 „Kad Sin čovečji stigne u svojoj slavi i svi anđeli s njim, tada će sesti na svoj slavni presto.
32 I svi će se narodi skupiti pred njim, i on će odvojiti ljude jedne od drugih,
kao što pastir odvaja ovce od jaraca.
33 Postaviće ovce na svoju desnu stranu, a jarce na levu.
„Zatim će reći i onima koji budu na njegovoj levoj strani: ’Idite od mene, prokleti, u večnu vatru
pripremljenu Ðavolu i njegovim anđelima.
46 I ovi će otići u večnu smrt, a pravednici u večni život.“
A Armagedon je zavrsnica te velike nevolje u kojem Bog unistava zlo sa Zemlje.
Nisi ni pogledao sta sam napisalaDaj ne postavljaj carsafe. lepo ti je objasnjeno da je Armagedon mesto. Da li je na severnom polu ili u Australiji, to ne znamo. To sto vi povezujete Drugi dolazak Gospoda Boga nasega Isusa Hrista sa Armagedonom, to je samo jos jedna vasa zabluda. Dzaba te plase![]()
e, bas mi je milo sto armagedon nema veze sa drugom dolaskomDaj ne postavljaj carsafe. lepo ti je objasnjeno da je Armagedon mesto. Da li je na severnom polu ili u Australiji, to ne znamo. To sto vi povezujete Drugi dolazak Gospoda Boga nasega Isusa Hrista sa Armagedonom, to je samo jos jedna vasa zabluda. Dzaba te plase![]()

tesi se da nemae, bas mi je milo sto armagedon nema veze sa drugom dolaskom![]()
moj zema kaze da nema, a on zna i grcki i nije klevetnik kao JStesi se da nema
jevandjelja kazu da ima
JEL IMA NEKE FORMULE ZA LAGANJE ILI NASUMICE, KAD VAM DODJEPa bio je 1878, 1881, 1914, 1918, 1925, 1975... Šta kaže kula kad je sledeći?![]()
Covek i danas kao nesavrsen moze da odrzava Bozje osobine: ljubav dobrotu, itd...
I da nema mrznju i te lose stvari u sebi
ako radi na svojoj duhovnosti.
Jehovini Svedoci su poznati po tome da proucavaju Bibliju i da rade na vrlinama
koje su Bozanske osobine.
Dakle moguce je da se covek usavrsava...
Nakon Armagedona Bog ce nas dovesti do savrsenstva
naravno i uz nas trud...
Pa jel mesto ili nije?Otkad je Armagedon vremenski period
bas si lupio
TO NIJE MESTO
Nama dođe nasumice, a tebi?moj zema kaze da nema, a on zna i grcki i nije klevetnik kao JS
JEL IMA NEKE FORMULE ZA LAGANJE ILI NASUMICE, KAD VAM DODJE