- Poruka
- 46.570
To sam sama pisalakad ćeš da ispraviš matricu koju copy paste-uješ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To sam sama pisalakad ćeš da ispraviš matricu koju copy paste-uješ?
da, ali copy paste-uješ je sa sve geškom. uzgred, koliko vidim nestala ti je ta poruka...izgleda da se moderator prihvatio metle....koliko vidim prebačena je na drugu temu..To sam sama pisala![]()
sama sam je izbrisala jer sam pogresila temuda, ali copy paste-uješ je sa sve geškom. uzgred, koliko vidim nestala ti je ta poruka...izgleda da se moderator prihvatio metle....koliko vidim prebačena je na drugu temu..
Ne znam je li ovo pitanje ili se nadovezujes na porukupodrazumevaju da su tih 8 iz Bruklina u onih 144000? a ostali JS su među onima koje očekuje raj na Zemlji?
oni misle da znaju ko je u tih 144000? zar nije to na Bogu da izabere?Ne znam je li ovo pitanje ili se nadovezujes na poruku
U svakom slucaju fun fact: do 2012-te bog im se obracao preko svih zivih clanova iz tih 144000 njih zovu verni i razboriti rob. Od 2012-te obraca im se iskljucivo preko ovih 8 iz njujorka![]()
Samo Bog izabria tih 144000 i taj broj je popunjen.oni misle da znaju ko je u tih 144000? zar nije to na Bogu da izabere?
kako JS znaju da je broj popunjen? Jel vam se Bog obraća?Samo Bog izabria tih 144000 i taj broj je popunjen.
A Jehovini Svedoci su danas isto medju tih 144.000
Znaju.kako JS znaju da je broj popunjen? Jel vam se Bog obraća?
Kako znaš da ta obraćanja Boga nisu izmišljena od strane elite koja vodi organizaciju?Znaju.
Naravno.
Nisam znao da su clanovi Js potomci 12 sinova Izraelovih. Mozda vi znate gde danas zive 10 plemena?Samo Bog izabria tih 144000 i taj broj je popunjen.
A Jehovini Svedoci su danas isto medju tih 144.000
koje su to zentare, dogovorilo se njih 8 da ih neko ne bi isprozivao da su 7 necistih duhova - ovo sto nas informises, ja nisam znao, good jobPazi sad ovo. JS voze automobile, bacaju plasticnu ambalazu u smece, ucestvuju u unistavanju zemlje kao i vecina covecanstva danas. A bog kaze da ce unistiti one koji unistavaju zemlju. Ljubav pokazuju iskljucivo uslovno. Nisu nikad pruzili ni doziveli bezuslovnu ljubav. Slede 8 LJUDI iz njujorka. I samo oni se kvalifikuju za spasenje.
svaki novi upravnik kompnije je izmisljao novo lazno prorostvo. Ja mogu da razumem d coveka neko namagrci jednom, dvaput tesko, ali TRECI PUT, pa magarcenje im postade politika kompanije reg. kao reliogiozne samo da ne bi placali porez1) C. T. Russel (Čarls Rasel, 1852-1916), prezbiterijanac, vodio je grupu ljudi u proučavanju Biblije. Pod uticajem Adventista sedmog dana prorekao je drugi Hristov dolazak za 1874. godinu. Kada se proroštvo nije ostvarilo, tvrdio je da se Hrist vratio nevidljivo, označavajući time početak Armagedona i ustanovljenje Božijeg kraljevstva na nebu. 1884. godine Rasel je osnovao Kulu stražaru i traktatno društvo sa sedištem u Brooklynu (Bruklin). 1909. godine govorio je da će oktobra 1914. godine započeti Armagedon. Raselovo neispunjeno predskazanje, da će vladavina neznabožaca nad svetom biti okončana 1914. godine uništilo je njegovu reputaciju. Umro je 1916. godine. Jehovni svedoci su ubrzo prekinuli svaku vezu sa Raselovim učenjem i .proroštvima..
2) J. F. Rutherford (Raderford, 1869-1942), nazvan "sudija Raderford", jer je to bio po zanimanju, izgovorio je 1918. godine svoju čuvenu propoved "Milioni koji sada žive neće videti smrti". U toj propovedi je popravio datum Hristovog ponovnog dolaska sa 1874. na 1914. godinu.Hristov dolazak će okončati vek neznabožaca i otpočeti hiljadugodišnje carstvo i sud nad Sotonom. Đavo je bio udaljen iz neba i osuđen da na zemlji vlada nad narodima. Raderford je bio odličan administrator. Preobrazio je društvo u dobro i strogo disciplinovanu organizaciju. Propagirao je snažno neprijateljstvo protiv hrišćanstva i svih crkava. Prorekao je da će se 1925. godine Avram, Isak i Jakov ponovo vratiti na zemlju. U Kaliforniji je sagradio kuću za njih. Od 1931. godine se nazivaju "Jehovnim svedocima" prema stihu iz Isaije 43:10.
3) N. H. Knorr (1905-1977) je u organizaciji napredovao kao štampar. Sastavio je prevod Biblije Kule stražare: Novi svetski prevod Svetoga Pisma. Bio je sposoban propovednik i administrator. U vreme dok je on bio lider došlo je do napretka i rasta organizacije. I on je prorekao Hristov drugi dolazak i kraj sveta, ali za 1975. godinu. Bilo je to jedno od mnogih pogrešnih predskazanja koje je prilično umanjilo moral pokreta. Od tog vremena su mnogi sledbenici napustili pokret.
4) D. W. Franz (1893-?). Pokušao je da savlada niski moral i raspoloženje zbog neostvarenog predskazanja (1975). Vođstvo se sastoji od upravnog tela. Postoji snažna birokratija. Pokret je doživeo mnoge kontroverze i mnoga progonstva.
Ocigledno ne razumes sta je prava vera i dejstvo Boga i Svetog duha
Vec sam pisala o tome na koji nacin neko ima Bozje odobravanje i Bozji Duh.
vec sam pisal o tome koji su dokazi Bozjeg delovanja i podrske Boga.
Ova tema se time ne bavi izvoli na drugoj temi sam to objasnila
Ne prepoznajes da je to sve iz Biblije?rec ''prisutnost'' su sigurno ubacili kada se clanstvo osetilo namagarcenim... SAMO SADA CITAM, TO NIJE BILO SAMO JEDANPUT
ti ne znas bibliju, jer te tvoji prevodioci prevarise [citaj, namagarcise]Ne prepoznajes da je to sve iz Biblije?
Pa ok onda ne znas Bibliju
37 Jer kao što je bilo u Noinim danima, takva će biti prisutnost* Sina čovječjega
38 Jer kao što su u tim danima prije potopa jeli i pili, ženili se i udavali, sve do dana kad je Noa ušao u arku,
39 i nisu obraćali pažnju dok nije došao potop i sve ih odnio,
takva će biti prisutnost* Sina čovječjega.
Arijana, nesto mi cutis na receno, moze li komentar?2. Korincanima 7,6 Ali Bog, koji tješi ponižene, utješi nas DOLASKOM Titovijem.
Dolaakom se koristi rec Parusija.
Da li je Tit bio nevidljiv kada je bio kod njih?
Samo jedan od mnostvo primere.
; Filibljanima 1,26
ili necije prisustvo 2 . Kornicanima 10,10.
Ocigledno ne razumes sta je prava vera i dejstvo Boga i Svetog duha
Vec sam pisala o tome na koji nacin neko ima Bozje odobravanje i Bozji Duh.
vec sam pisal o tome koji su dokazi Bozjeg delovanja i podrske Boga.
Ova tema se time ne bavi izvoli na drugoj temi sam to objasnila
Da, meni nije kakve su to priče o "nevidljivom" dolasku ili prisustvu, kad je Biblija sasvim jasna2. Korincanima 7,6 Ali Bog, koji tješi ponižene, utješi nas DOLASKOM Titovijem.
Dolaakom se koristi rec Parusija.
Da li je Tit bio nevidljiv kada je bio kod njih?
Samo jedan od mnostvo primere.
; Filibljanima 1,26
ili necije prisustvo 2 . Kornicanima 10,10.
Па баш и не вјерујем да ћеш на тој теми наћи нешто о Духу светомna kojoj temi mogu da nađem nešto o tome?