Bog će zauvek uništiti zlo

Stvaranje drugih inteligentnih bica andjela i ljudi to nosi, mogucnost nastanka zla...
Bog je to znao, i zna nacin da ako zlo nastane, kako da ga unisti i to vecno...
Prema Biblijskoj hronologiji mi smo u periodu kada je zlo na svom vrhuncu i ceka unistenje...

Istu tu priču su pričali i pre sto gina sad će kraj sveta samo što nije, pričali su pre šezdeset, pričaju i danas, i pričaće sledećih sto godina. Svaka generacija takvih vernika će biti razočarana.

nekom upadne kasika u med, a nekom mamon u sektu, para ko pleve, ali je problem sto oni svoju veru zasnivaju na smrti, na covekoubici prezicirajuci 1914 kad pocese svetski ratovi, tj. 1. od..., - logican zakljucaj je da je djavo covekoubica osnovao njih, a carsl tejz bio samo istureni pion njegov

Za vaše dobro nadam se da nećete biti. :)
Ko ja ne putu ljubavi i istine ne moze biti razocaran :)

Bog nam daje da biramo taj uzak put koji vodi u zivot, vecni zivot...
A sirok je put kojim ide vecina i on vodi u unistenje...

Evo sta kaze Biblija:

Matej 7:

13 Uđite na uska vrata! Jer širok je i prostran put koji vodi u propast i mnogo je onih koji

njime idu.
14 A uska su vrata i tijesan put koji vodi u život i malo je onih koji ga nalaze.

Ko ja ne putu ljubavi i istine ne moze biti razocaran :)

Bog nam daje da biramo taj uzak put koji vodi u zivot, vecni zivot...
A sirok je put kojim ide vecina i on vodi u unistenje...

Evo sta kaze Biblija:

Matej 7:

13 Uđite na uska vrata! Jer širok je i prostran put koji vodi u propast i mnogo je onih koji

njime idu.
14 A uska su vrata i tijesan put koji vodi u život i malo je onih koji ga nalaze.

Jednog dana ćeš se probuditi i biti svesna na koje si gluposti protraćila svoja život, ali biće kasno.

Jednog dana ćeš se probuditi i biti svesna na koje si gluposti protraćila svoja život, ali biće kasno.
Za nekoga su gluposti verovanje u nordijske bogove, opijanje, ožderavanje, provodjenje vremena po kafanama, snimanje raznih propalih video klipova i kačenje na youtube ali nekome sve to nije ..... Ko smo onda mi da sudimo šta je glupost a šta ne?

Poslednja izmena:
Za nekoga su gluposti verovanje u nordijske bogove, opijanje, ožderavanje, provodjenje vreme po kafanama, snimanje raznih propalih video klipova i kačenje na youtube ali nekome sve to nije ..... Ko smo onda mi da sudimo šta je glupost a šta ne?

Vidi ovako ja uživam u životu punim plućima jer znam da nema posle bar ne nastavljam život kakav sada živim. Zašto propao? Moj rejting na jutjubu raste.

Vidi ovako ja uživam u životu punim plućima jer znam da nema posle bar ne nastavljam život kakav sada živim. Zašto propao? Moj rejting na jutjubu raste.
Vidi ti ovako ti veruješ trenutno u staroslovensku mitologiju a već sutra ne znamo kojoj grupi ćeš se prikloniti :D
Odkud ti uopšte znaš ko kako živi?
Ne moreš se pravdati videli smo kakvi su ti klipovi :lol:

Vidi ti ovako ti veruješ trenutno u staroslovensku mitologiju a već sutra ne znamo kojoj grupi ćeš se prikloniti :D
Odkud ti uopšte znaš ko kako živi?
Ne moreš se pravdati videli smo kakvi su ti klipovi :lol:

Zahvalan sam ti što gledaš moje video snimke i još ako si mi subskrajber imaćeš veliki plus kod mene. Za one koje ne znaju moj kanal na jutjubu se zove Neca Šneca. :)

Ne gledam :(
Videla par koje si nekada postavio ovde u kafani i posle toga više nisam otvarala da vidim kad postaviš.

Znam da si malo ljuta na mene što te onda nisam vodio na more, ali nije bila moja krivica već do ovih koji su me prevarili za pare.
Nusam te zaboravio ja ipak držim svoju reč. Odvešću te na more kad tad. Baš sada postavljam svoje video snimke sa ovog letovanja sa Krfa.

Back