- Poruka
- 46.570
Nisu se sva Biblijska prorocanstva ispunila
Evo Armagedon jos nije bio.

predstoje sudnji dan i Armagedon

jeco

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Bibliji nemamo dan Armagedona i on stoji u buducnosti.
1914 god su poceli poslednji dani prema Mateju 24 i jos uvek traje taj period do konacnog Armagedona.
O Tom casu imamo prorocanstvo na osnovu kojeg znamo kada predstoji.
A sva Bibllijska prorocanstva su pouzdana.
Prorocka glava je odsjecena s Jovanovom.
Tko moze da shvati neka shvati kod a tko ne neka pati jer nada umire posljednja vec vise od 1900 godina...Mozda jos kojih 10 hiljada treba nade ..m
Isaija 6,8 Potom čuh glas Gospodnji gdje reče: koga ću poslati? i ko će nam ići? A ja rekoh: evo mene, pošlji mene.
Isaija 6,9 A on reče: idi, i reci tome narodu: slušajte ali nećete razumjeti, gledajte ali nećete poznati.
Isaija 6,10 Učini da odeblja srce tome narodu i uši da im otežaju, i oči im zatvori, da ne vide očima svojim i ušima svojim da ne čuju i srcem svojim da ne razumiju i ne obrate se i ne iscijele.![]()
Isaija 6,11 A ja rekoh: dokle Gospode? A on reče: dokle ne opuste gradovi da budu bez stanovnika i kuće da budu bez ljudi, i zemlja dokle sasvijem ne opusti.
Ima mnogo primera u bibliji gde Bog govori da ce unistiti zlo i zle ljudeTo je Bogu glavni cilj. Neka se zli ne nadaju da ce to Bog zabraviti da ucini ili odustati od toga
![]()
Pokajanje je jedini spas za zle![]()
a ko je tebi rekao da si dobar?
sam sebi?
Zato sto jesamza vas je to nemoguce jer su svi u svetu uglavnom zli
ali uz pomoc Boga moguce je biti dobar
![]()
opet te pitam ko ti to rekao ili ides ono ...... hvalite me moja usta![]()
A jesi li svestan da je to ista Biblija koju koriste manje-više svi hrišćani? Recimo, Postanje je isto.
A jesi li svestan da je to ista Biblija koju koriste manje-više svi hrišćani? Recimo, Postanje je isto.