Ne, Bog nikoga nije stvorio savršenim, jer je on jedino savršenstvo. Ako bi neko drugo biće bilo savršeno, to bi značilo da je jednako Bogu, a to je nemoguće. Pridavanjem osobine savršenosti, u bilo kom vidu i bilo kome osim Boga, je opet bogohuljenje, slično kao i kod katoličke sekte koja papu proglašava nepogrešivim. Jasno mi je da i ti pripadaš drugoj sekti, ali bi morala malo da pripaziš šta pričaš, da ne bi završila na roštilju u paklu. Uzgred, nigde u Bibliji se ne pominje da anđeli imaju slobodnu volju, već si ti rekla ranije da je Bog dao slobodnu volju svim bićima koje je stvorio, što bi podrazumevalo i biljke i životinje, a za njih je jasno da nemaju slobodnu volju...
- - - - - - - - - -
A ne, nije ih Satana odveo u greh, već im je ponudio iskušenje, a oni su ga prihvatili opet svojom slobodnom voljom. To ti je kao kad bi se neka tebi bliska osoba drogirala, a ti kriviš njegovog dilera, umesto da obratiš pažnju na postupke te osobe. Jer ni nju diler ne zove i prisiljava je da kupi njegovu robu, već ona sama dolazi do njega.
Izvini ne mozes da pobijas Bibliju jer je Bozja rec Istina.
Postoje dokazi da je Bog sva svoja stvorenja i andjele iljude stvorio savrsenima sa slobodnom voljom.
Savrsenstvo podrazumeva slobodnu volju i vecnost...
takodje ne shvatas sta je savrsenost, Jedino je Bog apsolutno savrsen,
a ljudi i andjeli su isto savrseni u odnosu na svoju svrhu.
Savrsenstvo se gleda u odnosu na svrhu.
dakle nemas pojma pogresno baratas terminologijom ne znas Bibliju i ovde iznosis samo tvoje licno misljenje
koje j ezasnovano ninacem i zato je neistina.
Baj
Spusti se malo na Zemlju otvori Bibliju pa onda da razgovaramo.
Ja sve sto pisem je rezultat izucavanja i znanja.
I ljudi i andjeli moraju da imaju slobodnu volju jer je i Bog ima.
Bog je i stvorio ljude savrsenima i andjele savrsenima
a
savrsenstvo podrazumevca slobodu volju
Bibliju daje odgovor sta je Bozji plan ili namera.
Bozja namera je da stvori covecanstvo savrsenih ljudi, koji ce vecno ziveti na Zemlji.
savrsemnstvo podrazumeva vecni zivot i nema starenja bolesti i umiranja.
To je Bozja namera...
A
Satana je pali andjeo koji se sam pobunio protiv Boga, znaci svojom slobodnom voljom,
i sam je sebe tako nacinio zlim.
Kao sto ljudi mogu svojevoljno postati zli, tako i andjeli mogu..
Ljudi posto imaju slobodnu volju mogu odlucivati sta ce raditi i kakvi ce biti i postati...
Bog ima slobodnu volju i on svoja stvorenja stvara saslobodnom voljom
i andjele i ljude...
Bas zato sto imaju slobodnu volju, neki andjeli su se pobunili protiv Boga
i tako postali Satana i demoni...
Ne mozes da donosis zakljucke kako treba jer ne znas Bibliju kako treba
Bog ne moze da stvori zlo jer je apsolutno dobar.