Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cao svima! Kao sto verovatno vec vidite ja sam ovde nova.Ovo radim prvi put,pa se iskreno nadam da cu uspeti da vam posaljem poruku. No dobro da ne davim,radi se o tome da smo pre par dana suprug i ja morali da uspavamo pekinezera koji je ziveo sa nama pet godina. Bio je zdrav nikada za tih pet godina nismo imali problema sa njim.Bio nam je bukvalno clan porodice,svi smo ga mnogo voleli!!! U petak kada smo se vracali iz grada zatekli smo ga u dvoristu u recimo besvesnom stanju.Grcio se i pena mu je izlazila iz usta-dok sam pronasla veterinara koji radi on se i dalje mucio(izgledao je kao da se gusi).Sve u svemu kada smo konacno otisli do veterinara rekao nam je da ima epilepsiju i da ti napadi mogu da budu svakodnevni i dugi sto je veoma mucno za njega,a i jeziv je prizor (posebno zbog dece).Morali smo da ga uspavamo.Bilo je jezivo!Strasno je gledati ga kako se muci,a da si potpuno nemocan i ne mozes da mu pomognes.Mucno bi bilo za njega da smo doneli drugaciju odluku. Svi smo potreseni i sve nam je tako prazno bez njega.Starija cerkica neprestano place,pa smo suprug i ja razmisljali da joj poklonimo bobtaila za rodjendan.Znam da je jos rano i da mozda zvuci surovo,ali mislim da ce ga tako lakse preboleti(kao i svi mi). Molim Vas ako znate gde ima da se kupi da mi javite.Mnogo Vam se zahvaljujem unapred! Zoca (NOVI SAD)
Ајде, љуби тог рундавка!Е, такву те волим! И волим те слике како се играју.
п.с. и ја сам се тако осећала као и ти, хтела да напустим форум па сам се скоцентрисала на овај пдф и још један где су сви релативно ок, остале сам баталила. Идем тамо где ми је лепо. И то је то. Добро смо се помучили да овде завлада пријатна атмосфера и богами, не дамо да нам оде било ко из екипе, па ни ти!Ајде, љуби тог рундавка!

Tu sam. Samo mi treba malo vremena da se oporavim.
I naravno, ne odustajem da saznam sta je to zbog cega taj covek nije banovan ( naravno osim radikalske opredeljenosti kako moderatora, tako i tog clana...sto ih verovatno zblizava )
I sad zaista dosta o njima...
Malo lepote..
![]()