Bobtail

Слажем се, батали места где ти је непријатно и остани где ти је фино, а ако баш имаш непријатности, промени сам налог (ник) и постуј само овде.

Cao svima! Kao sto verovatno vec vidite ja sam ovde nova.Ovo radim prvi put,pa se iskreno nadam da cu uspeti da vam posaljem poruku. No dobro da ne davim,radi se o tome da smo pre par dana suprug i ja morali da uspavamo pekinezera koji je ziveo sa nama pet godina. Bio je zdrav nikada za tih pet godina nismo imali problema sa njim.Bio nam je bukvalno clan porodice,svi smo ga mnogo voleli!!! U petak kada smo se vracali iz grada zatekli smo ga u dvoristu u recimo besvesnom stanju.Grcio se i pena mu je izlazila iz usta-dok sam pronasla veterinara koji radi on se i dalje mucio(izgledao je kao da se gusi).Sve u svemu kada smo konacno otisli do veterinara rekao nam je da ima epilepsiju i da ti napadi mogu da budu svakodnevni i dugi sto je veoma mucno za njega,a i jeziv je prizor (posebno zbog dece).Morali smo da ga uspavamo.Bilo je jezivo!Strasno je gledati ga kako se muci,a da si potpuno nemocan i ne mozes da mu pomognes.Mucno bi bilo za njega da smo doneli drugaciju odluku. Svi smo potreseni i sve nam je tako prazno bez njega.Starija cerkica neprestano place,pa smo suprug i ja razmisljali da joj poklonimo bobtaila za rodjendan.Znam da je jos rano i da mozda zvuci surovo,ali mislim da ce ga tako lakse preboleti(kao i svi mi). Molim Vas ako znate gde ima da se kupi da mi javite.Mnogo Vam se zahvaljujem unapred! Zoca (NOVI SAD)

Ma radi se o tome sto ja, bas kao sto volim ovo mesto...volim i putovanja, pa sam rado tamo...jer osim sto imam informacije, i meni su cesto potrebne...No, ovo sto se desilo juce, samo je kap koja je prelila casu, jer vec davno tamo vlada jedna skroz nezdrava atmosfera.Ne smem ni da vam kazem kako me nazvao doticni sa "XY"naloga....Postovi su obrisani, ali on nije banovan. Prosto stvar je principa, biti tj. ostati ovde ili otici.
Svoj nalog ne mogu sama da obrisem. Pisala sam Krstarici...nisu za sada odgovorili. Videcemo.
ZA nekog je ovaj prostor samo virtuelna realnost, ali ne i za mene..jer sam ovde ono sto sam i bilo gde drugde. Ne krijem se iza svoje " tastature"...zna mi se i lik, zna se i gde sam....i bas zbog toga, ovaj se mladic jako prevario ako je mislio da ce na ovome sve da se zavrsi.
Izvinite na off-u....iskreno, budala ima svugde...on me toliko nije iznenadio koliko moderatorka ,koja nije reagovala i time mu samo dala za pravo. Od nje me, u njeno ime, sramota.

Зар нема никакве шансе да ипак останеш са нама? И овако имамо мало бобића овде, твоја Крпица је нешто предивно и штета да нам одете!

Tu sam. Samo mi treba malo vremena da se oporavim.
I naravno, ne odustajem da saznam sta je to zbog cega taj covek nije banovan ( naravno osim radikalske opredeljenosti kako moderatora, tako i tog clana...sto ih verovatno zblizava )
I sad zaista dosta o njima...
Malo lepote..
Picture1894290435rere-1.jpg

Cao svima! Kao sto verovatno vec vidite ja sam ovde nova.Ovo radim prvi put,pa se iskreno nadam da cu uspeti da vam posaljem poruku. No dobro da ne davim,radi se o tome da smo pre par dana suprug i ja morali da uspavamo pekinezera koji je ziveo sa nama pet godina. Bio je zdrav nikada za tih pet godina nismo imali problema sa njim.Bio nam je bukvalno clan porodice,svi smo ga mnogo voleli!!! U petak kada smo se vracali iz grada zatekli smo ga u dvoristu u recimo besvesnom stanju.Grcio se i pena mu je izlazila iz usta-dok sam pronasla veterinara koji radi on se i dalje mucio(izgledao je kao da se gusi).Sve u svemu kada smo konacno otisli do veterinara rekao nam je da ima epilepsiju i da ti napadi mogu da budu svakodnevni i dugi sto je veoma mucno za njega,a i jeziv je prizor (posebno zbog dece).Morali smo da ga uspavamo.Bilo je jezivo!Strasno je gledati ga kako se muci,a da si potpuno nemocan i ne mozes da mu pomognes.Mucno bi bilo za njega da smo doneli drugaciju odluku. Svi smo potreseni i sve nam je tako prazno bez njega.Starija cerkica neprestano place,pa smo suprug i ja razmisljali da joj poklonimo bobtaila za rodjendan.Znam da je jos rano i da mozda zvuci surovo,ali mislim da ce ga tako lakse preboleti(kao i svi mi). Molim Vas ako znate gde ima da se kupi da mi javite.Mnogo Vam se zahvaljujem unapred! Zoca (NOVI SAD)

Znam ja...smao ne znam da li ce taj covek imati kuce bas za njen rodjendan...ali vredi pitati.
Mogu mislit koliko ste se napatili zbog vaseg psa...ali desava se da psi imaju epilepsiju, i onda im se daju tabletice koje potpuno regulisu napade.Odnosno , vise ih nema.
:|
Poslacu vam na pp broj coveka kod koga sam ja kupila psa.

Е, такву те волим! И волим те слике како се играју.

п.с. и ја сам се тако осећала као и ти, хтела да напустим форум па сам се скоцентрисала на овај пдф и још један где су сви релативно ок, остале сам баталила. Идем тамо где ми је лепо. И то је то. Добро смо се помучили да овде завлада пријатна атмосфера и богами, не дамо да нам оде било ко из екипе, па ни ти! :) Ајде, љуби тог рундавка!

Е, такву те волим! И волим те слике како се играју.

п.с. и ја сам се тако осећала као и ти, хтела да напустим форум па сам се скоцентрисала на овај пдф и још један где су сви релативно ок, остале сам баталила. Идем тамо где ми је лепо. И то је то. Добро смо се помучили да овде завлада пријатна атмосфера и богами, не дамо да нам оде било ко из екипе, па ни ти! :) Ајде, љуби тог рундавка!

:heart:

Tu sam. Samo mi treba malo vremena da se oporavim.
I naravno, ne odustajem da saznam sta je to zbog cega taj covek nije banovan ( naravno osim radikalske opredeljenosti kako moderatora, tako i tog clana...sto ih verovatno zblizava )
I sad zaista dosta o njima...
Malo lepote..
Picture1894290435rere-1.jpg

GENIJALNO - JEDNA od najlepših slika naših miljenika je upravo ta tvoja !
BAŠ SI ME NASMEJALA - LICE MI SE OZARILO TO SU UPRAVO ONI !
HVALA TI.

ovaj VIDEO KLIP je moj NAJOMILJENIJI - MOLIM TE pogledaj ga kad god padneš u bednjak ili se LOŠE OSEĆAŠ - LEK ZA DUŠU I SRCE !

Definitivno njihova NAJOMILJENIJA igračka ! Koliko sam samo teniskih loptica imao ...

Pozzzz :O) svim ljubiteljima Bobića

cao. dugo me nije bilo, ali evo me jer mi trebaju vasi saveti. Za mesec dana dobijam svog bobtejla. Covek kojeg mi je preprucio je dobio stenad i za mesec dana mi ga daje. Treba mi savet sta da mu za pocetak kupim, cime da ga hranim i kada se vakcinisu? POZZ SVIMA!!!

Ja ću ti preneti moje iskustvo koje će sigurno biti različito onoliko koliko ti ljudi bude davalo savete!
Ako hoćeš i sebi da pomogneš najbolje je da ga navikneš na krokete koje gotove kupuješ ali one za štenad sa puno vitamina itd.
Poenta je da i sebi olakšaš život (nema kuvanja- pa hlađenja pa pranja sudova i tome sl) a kad ga i nekad budeš ostavljala u pansion ili na brigu drugome ili pak odeš na par dana sa njim na izlet ili negde van kuće KROKETI su zakon!
To naravno ne znači da ga samo time kljukaš - naprotiv neka bude što raznovrsnije i faktički ono što ti jedeš daj i njemu (postoje izuzetci - izbegavaj namirnice koje izazivaju gasove(pasulj, boranija, krompir, kupus itd.) i pogotovo ne PILEĆE KOSTI-BATAK mada je moj Nebojša sve to znao da pojede bez problema.
Kožurice od slanine i tome slično NIKAKO !
Povrće u umerenim količinama - šargarepica itd. - RIBA! JAJA! SIR!
OBAVEZNO AD kapi !
Naravno POSUDU ZA JELO I VELIKU POSUDU ZA VODU u kojoj uvek mora da bude dovoljno sveže vode, zatim četku i ogrlicu - ne preteruj sa kupanjem i šamponima - ČEŠLJANJE JE ZAKON!
I PORED TOGA I NAJVAŽNIJE PUNO LJUBAVI, IGRE I ŠETNJE!

NE ZABORAVI DA JE TO VEOMA SOCIJALNO BIĆE I DA MU DRUŠTVO ZNAČI KOLIKO I HRANA !

IMA TOGA JOŠ ALI IMA TU I MNOGO UPUĆENIJIH U TU TEMATIKU PA PREPUŠTAM NJIMA PROSTOR!

Puno pozdrava !

Moze da se desi da malo smrducka, ali to nemoj resavati cestim kupanjem, vec uzmes i lepo ga natalkiras i onda ga iscetkas. E da cesaljsa rotirajucim zupcima da mu ne cupa poddlakuhttp://forum.krstarica.com/images/icons/icon7.gif
Smile

Back