Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Jao , evo 7 sati a ja budna :O)
Danas stize moj bobtail:O)
zahvaljujuci Nikolani koji mi je izasao u susret i pronasao ga...
Hvala mu i jos jedanput
Pozdrav i sledece javljanje nece biti samo " textualno" )
Jacobe...ovo " dzukca" ci shvatiti kao salu
Evo ga..prelep...Plasi me samo sto piski na svakih 10 minuta pa se bojim da se nije prehladio usput...ili od stresa zbog puta...Sve drugo vidite na slikama....da ga pojedes...Jos je mali ,ima nepuna dva meseca...
Nece da se odvoji od tebe ,toliko je umljat. Svugde trci za tobom a toliko je bio umoran...i pored svega nije hteo da spava na svom ususkanom kreveticu , neko dok je mama prala sudove ,njoj naslonio njusku na papucu i tako zaspao...nije smela da pomeri nogu.....onda sam ja donela krevetic ,stavila pored maminih nogu i njega premestila tako u nekom polu snu...i jedino tako je hteo da se odmori...To je neverovatno.
Najdivnije stvorenje na svetu.
Primio je vec dve vakcine...jos treba jednu za mesec dana...
Znaci bukvalno nigde ili bar malo sme ,samo van domasaja drugih zivotinja?
On je i kod ovog uzgajivaca bio napolju koliko sam ja razumela....sa drugim kucicima, samo sto to nije isto predpostavljam, jer su i oni mali...hm....:OI
Znas kako meni odgajivac i vet rekli da je uopste ne izvodim,tek posle 15 dana od revakcine.
Bolje biti siguran nego da mi se razboli.Ono mozes da je izvedes u svoje dvoriste ali pazi da nista ne uzima u usta.
Izvinjavam se unapred onima koji vole zvucna imena...ali ja ga toliko volim, necu sa njim na takmicenja....pa da mi znaci nesto da ga nazovem ONAZIS.....neka bude Krpica...mada mi je i to tesko, jer znas kako je to...onog koga volis nikada ne zoves samo jednim imenom...ima ih najmanje 10...
Ђуро, честитам ти на куци! Много је сладак! Уствари нисам баш најбоље разумела јел дечко или девојчица? Имам утисак да превише бринеш, те дал' је уморан, те дал' пишки на сваких 10 минута... Требаће вам једно недељу дана да се привикнете на куцу, али само опуштено, без претеране панике. Ако је живахан и ако му је њушкица хладна и влажна, здрав је.
Znam,u pravu si...ali toliko mi je krivo sto se ismucio u autobusu.Drhtao je kao prut kada sam ga uzela u ruke.To ne mogu da zaboravim. Inace , posle jedno 10tak minuta...opustio se...kada smo stigli kuci mali je njuskao...snimao teritoriju...i posto sam mu ja juce kupila par igrackica bacila sam mu jedan valjak da vidim kako ce da reaguje,medjutim odma je pocela igra...skakutao je...pa malo jeo,pa malo skakutao...pa opet jeo...i na kraju zadremao...
Strelo ,sta da ti kazem...presretna sam...puno mi je pomogao covek koji se javio na Forum...posto i sam ima prelepog bobtaila.
Đuro, kucov je presladak, a pošto sam trenutno "u materiji" sa kučićima (tj. jednim ), sasvim sam sigurna da kucovu nije ništa, već je samo malo šokiran i premoren ne samo od puta, već i zbog promene sredine, novih likova i svega drugog. Moja kuca (stigla je pre nedelju dana) prvog dana nije jela ništa, drugog jedva nešto malo, povraćala je, imala proliv, ali se, uz malo dečjeg sirupa potpuno oporavila i sad ne samo da jede sve što se stavi pred nju, već nam se i doslovce penje na glavu, igra se, gricka sve što stigne, vežba lajanje (koji su to zvuci! )... i radi sve ono što i svi zdravi štenci ovog sveta! Budući da je tvoj kucov mnogo bolje podneo put i odvajanje iz legla, očekujem da je već danas "pravi" . Pozdrav i sve najbolje!
PS Smanji slike (neka veća dimenzija ne prelazi 450px), jer se jako teško otvaraju a nemamo uvek vremena i strpljenja da čekamo dugo)
Ma to je cudo ,to nije pas....awwwww...:O)
Covek koji mi ga je prodao ima jos jedno stene, pa ako je neko zainteresovan neka se slobodno javi na pp radi detalja..
Cula sam da neki kardiolozi umesto " hemije" prepisiju bobica....a sada mi je jasno i zasto!!
Toliko su umiljati da je to strasno.Ma kao i svi psi uostalom...necu da diskriminisem
Ali eto...ja najvise volim ove grudvice...
Presladak je, ali presladak! Ime mu je fantasticno, mnogo mi se svidja kad daju tako slatko ime tako slatkom psu!
Zelim ti da sa njim provedes najlepse trenutke i da uzivate jedno s drugim najvise sto mozete!
Ђуро, док не прими трећу ревакцину и 15 дана после тога, нека буде што мање у контакту са околином (колико год је могуће). Значи, избегавај псе, ако ти људи долазе, нек перу руке, али ни то није довољно јер могу и на ципелама да донесу потенцијалну заразу, па ако је изводиво, нек се изувају.
Крпица је много слатко име. И оригинално!