Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

mada svaki dan ga predjem sa cesljem uz dlaku da povadim sve cickove koje nadje a to je nekad i par puta na dan
tkacio:
Dobrodošla na Forum i ovo lepo druženje!Ok provela sam citavu noc na netu u potrazi za novim clanom porodice umalo da ubedim sebe da zelim Dogo Argentino kad nadjoh vas veselu druzinu.... Pa kako postujete ovde vec ako se ne vatam 2 ili 3 god trebalo mi je dobrih par sati da procitam sve. Potpuno me ubedite da Dogo Argentino ipak nije ono sto zelim nego Bobtail. Uplasite me pricom kako ga je tesko nabaviti..... Ja se ulogujem da bi vas zamolila za par saveta i pomoc kad dodjoh do kraja vi se svi razbezali. Nista me na netu nije impresioniralo kao obi postovi i niste smeli da dozvolite da ovo mesto ovako zamre i mene sad bas zanima kako je Krpica, kako su ostale kuce? Gde i kako i za koliko ja mogu da nabavim sebi i svojoj porodici novog ukucanina a vas nema.... Nadam se da ce neko od vas primetiti ovaj post i da cu dobiti bar neki odgovor... CEKAM VAS pozz