Bobtail

Dunja ogromno hvala imao je kucu i to bas kao sto sam htela zenkicu staru 5 meseci. Moja kuca stize za desetak danaaaa yupiiiii . E Dunja stvarno si car i hvala svima a kada mi stigne kuca ja vam postavljam slike da malo ozivimo ovaj blog

Ljudi stigla je!!!!!! Zove se LUNA i ima 5 meseci i tako je swatka pogledajte i sami....
DSC00061.jpg

PRVI TRENUTCI U NOVOM DOMU

DSC00063.jpg

zdravo svima,dugo vas nije bilo na forumu.

mi cemo imati uskoro stence nasu SRB CH Ester smo uparili sa SRB JCH.SRB CH Silver whirlwind bops kid rock.

Stence ocekujemo 01 marta....
uskoro postavicemo slike

Poslednja izmena:
Pozdrav sanja dobrodosla....
Evo postavicu jos neku sliku da vidi te kako je divna jer se sada totalno opustila i nije preplasena pa smo mogli i da je detaljno okupamo i sredimo..... sada je prava pfnuca......

Prilozi

• DSC000h15 (2).jpg
    DSC000h15 (2).jpg
    16,8 KB · Pregleda: 31
  • DSC000h15 (1).jpg
    DSC000h15 (1).jpg
    24,6 KB · Pregleda: 27
  • DSC00083.jpg
    DSC00083.jpg
    26,7 KB · Pregleda: 29
  • DSC00084.jpg
    DSC00084.jpg
    22,8 KB · Pregleda: 25
Poslednja izmena:
Pozdrav sanja dobrodosla....
Evo postavicu jos neku sliku da vidi te kako je divna jer se sada totalno opustila i nije preplasena pa smo mogli i da je detaljno okupamo i sredimo..... sada je prava pfnuca......
Preslatka je! :D
kako se zove?
Nego... bez veze je da ovakva lepotica ne stigne na avatar...
ja sam ti smanjila fotke... ako zelis. ;)

Trudicemo se da forum ponovo zazivi a nadam se da ce se i Dura vratiti jer je krpica "kriva" sto sam i ja morala da nabavim bobtalia. Imamo novo iskustvo...... Luna (tako se zove) je savladala vestinu otvaranja vrata tako da moja cerkica vise ne moze da je prevari i igra se dok ona zeli pa da ode u sobu kada joj dosadi.... sada sama otvori vrata i skoci joj na krevet onako iz zaleta kao da kaze "nema bezanja ja bas sada hocu da se igram...."
Pozzic za sve na forumu... nadam se da necete ponovo pobeci

DIVNOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
koliko su stari? postavi sluke pls!
Joj ljudi ja sam jedva pronasla stene kada sam trazila (nasla sam zahvaljujuci Ddunji)
a sada ih svuda vidjam
P.S. Hvala Dunja duznik sam ti

Back