BMW

Da li se isplati ?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
samo pogledajte kako se mrsti!
:twisted: totalni rispekt prema ovoj marci
bmw2ez3.jpg

Uf, kako bi ga provozao. :-D Dokopacu se ja jednog dana E30-ke. :-)
Extra!

sa tom visinom od tla i srpskim putevima, verovatno bi svakih nedelju dana kupovao spojler, dok ti jednog momenta ne doqrči i rešiš da staviš standardne opruge i amortizere...
Vozio sam toliko nizak auto

svaka cast momci , ona crna kockica sa slike je bila od mog druga , nije uopste toliko spustena , ako malo bolje pogledate videcete da je slikana uz trotoar pa deluje niza ......

taj snimak je extra , u pitanju jeste M6 ali mislim da likovi koji ga voze ne znaju uopste u cemu se nalaze ...

novak djokovic vozi bmw serije 1 , dobio je i mini moris sad od delte ..... a inace je bmw fan

ps: damjane 2.5 kocka ima 170 konja a ne 238

svaka cast momci , ona crna kockica sa slike je bila od mog druga , nije uopste toliko spustena , ako malo bolje pogledate videcete da je slikana uz trotoar pa deluje niza ......

taj snimak je extra , u pitanju jeste M6 ali mislim da likovi koji ga voze ne znaju uopste u cemu se nalaze ...

novak djokovic vozi bmw serije 1 , dobio je i mini moris sad od delte ..... a inace je bmw fan

ps: damjane 2.5 kocka ima 170 konja a ne 238

da,m3 :D

ma dobro,zaboravio sam jedno slovo i jedan broj...u cemu je razlika :D

veoma cenjen, jer je dobar... Osim što bi ja radije seriju E36 - trojku... Jedno vreme sam hteo da ga kupim, ali sam odustao zbog kubikaže, tj. previsoke registracije za istu... Možda jednog dana kad se uljudimo kao država i smanjimo dažbine oko troškova registracije automobila... Btw došli su noviji dizelaši, koji sa manje kubika dobijaju istu snagu i obrtni moment (što je i glavna prednost dizelaša za mene)

M3 E92
2070405.010.Mini14L.jpg

Najnoviji BMW-om sportista.
V8, 4.0l, "atmosferac"
420ks, 400nm
0-100km/h za 4.8sec, verzija sa novim poluautomatskim menjacem do 100km/h ubrzava za 4.6sec (jos nije u prodaji).

Back