Imaju li drugi studenti pravo da pohađaju nastavu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko ih je na ulici, a koliko nije?Moje vrtenje kao što vidiš daje rezultata, na ulici su deca koju smo učili. Vi niste na ulici, koliko vidim.
Ko god od njih smatra da se u ovoj državi ubija pošten svet nepoštenim postupcima i da za elitu nema snošenja odgovornosti i kazne, je na ulici. Poslednjih par godina je ubijeno mnogo mladih, posledica sistema koji ih okružuje. Mislim da im je dosta toga.Koliko ih je na ulici, a koliko nije?
To nije bilo pitanje. Poenta je da ogromna većina nema ništa s njima, ne podržavaju ih ili su nezainteresovani. Ljudi žele da žive svoj život. Ima li ta ogromna manjina pravo da smeta drugima. Običan sam građanin koji želi da se kreće, radi. Zašto mi neko zarad nekih svojih hitova oduzima to pravo. Ako neko hoće da iskaže nezadovoljstvo, neka to radi na mestima gde ne ugrožava nikom slobodu kretanja i rada.Ko god od njih smatra da se u ovoj državi ubija pošten svet nepoštenim postupcima i da za elitu nema snošenja odgovornosti i kazne, je na ulici. Poslednjih par godina je ubijeno mnogo mladih, posledica sistema koji ih okružuje. Mislim da im je dosta toga.
Hajde posto si ti zavrsila neki fakultet na BU objasni kako se unapredjuje nastava na, recimo, Filoloskom ili Filozofskom fakultetu?Od tog novca se poboljšava nastava na fakultetima, to su sredstva koja se koriste za unapređivanje rada fakulteta. Je l moguće da uvek i u svemu vidite samo reč PLATA ? Koliko duboko su vas indoktrinirali mediji da se samo i uvek za to hvatate![]()
Oni su na svojim fakultetima, ne znam gde si ti, ali oni imaju sva prava da budu tu..To nije bilo pitanje. Poenta je da ogromna većina nema ništa s njima, ne podržavaju ih ili su nezainteresovani. Ljudi žele da žive svoj život. Ima li ta ogromna manjina pravo da smeta drugima. Običan sam građanin koji želi da se kreće, radi. Zašto mi neko zarad nekih svojih hitova oduzima to pravo. Ako neko hoće da iskaže nezadovoljstvo, neka to radi na mestima gde ne ugrožava nikom slobodu kretanja i rada.
A od čega bi i moglo da ima kada se za to izdvaja neka beda iz budžeta, taman da imamo da okrečimo zidove bar.. znaš li koliko košta platiti nekog profesora sa nekih od prestižnih svetskih fakulteta da dođu i održe neko predavanje?Hajde posto si ti zavrsila neki fakultet na BU objasni kako se unapredjuje nastava na, recimo, Filoloskom ili Filozofskom fakultetu?
Dovode se inostrani predavaci? Ulaze se u e-biblioteke, u IT? Posto nema ulaganja u nove objekte, rekonstrukcije, nema novih laboratorija...
Nemaju pravo da onemogućavaju druge studente da idu na predavanje, ispite, vežbe. Isto je i sa demonstrantima.Oni su na svojim fakultetima, ne znam gde si ti, ali oni imaju sva prava da budu tu..
I ima li javnog interesa da se javnim novcem finansira visoko obrazovanje takvih ?i oni koji zele da opauce studije sto pre i pobegnu od svih vas.
Moje vrtenje kao što vidiš daje rezultata, na ulici su deca koju smo učili. Vi niste na ulici, koliko vidim.
Ko god od njih smatra da se u ovoj državi ubija pošten svet nepoštenim postupcima i da za elitu nema snošenja odgovornosti i kazne, je na ulici. Poslednjih par godina je ubijeno mnogo mladih, posledica sistema koji ih okružuje. Mislim da im je dosta toga.
Pa znaš kako, ni mnogi od ovih koje smatramo vlastima, nisu imali prava da na tenderima ugovaraju poslove i angažuju ''nazovi'' stručnjake pa da time dovedu do pogibije mladih ljudi, ni ovi nazovi državni funkcioneri, nisu imali prava da podržavaju i propagiraju nasilje, da podržavaju i aminuju na medijsko glorifikovanje kriminala, pa sve to uradiše...Nemaju pravo da onemogućavaju druge studente da idu na predavanje, ispite, vežbe. Isto je i sa demonstrantima.
Jbg nema pravo Vucic mnogo toga da radi pa krsi zakon i ustav. Tako kriju na sta su potrosili nase pare skrivajuci ugovore, iako bi gradjani nesto drugo. Sta ce nam Bgd H2O, ili kocke na trgu... Ili zasto sudovi i tuzilastvo nisu nezavisni vec rade po Vucicevom nalogu. Kako neko (mitrovicev sin) vrv pijan ili drogiran ubije devojku na pesackom, pobegne sa mesta zlocina i vrati se posle treznjenja sa advokatom i dobije nanogicu i godinu dana...Nemaju pravo da onemogućavaju druge studente da idu na predavanje, ispite, vežbe. Isto je i sa demonstrantima.
Nemaju ako je fakultet u štrajku.Missim zvanično fakulteti nisu u štrajku jer štrajkovati po zakonu mogu samo zaposleni a studenti su neka vrsta korisnika da tako kažemo.Imaju li drugi studenti pravo da pohađaju nastavu?
Ajde ne lupaj. Nek sedne u park i štrajkuje i pusti druge da žive.Nemaju ako je fakultet u štrajku.Missim zvanično fakulteti nisu u štrajku jer štrajkovati po zakonu mogu samo zaposleni a studenti su neka vrsta korisnika da tako kažemo.
Opasno je sedeti u parku, nikad se ne zna hoće li nečji tati sin da isprobava oružje koje mu je tata poklonioAjde ne lupaj. Nek sedne u park i štrajkuje i pusti druge da žive.
Mene boli uvo za njega, ali skloni se s puta sa decu doveden iz vrtića, odvedem lekaru, da idem u kurvanje... A tebi ako se demonstrira idi na livadu i drži govorancije, radi šta hoćeš i kolko hoćeš, ali pusti nas da živimo.Jbg nema pravo Vucic mnogo toga da radi pa krsi zakon i ustav. Tako kriju na sta su potrosili nase pare skrivajuci ugovore, iako bi gradjani nesto drugo. Sta ce nam Bgd H2O, ili kocke na trgu... Ili zasto sudovi i tuzilastvo nisu nezavisni vec rade po Vucicevom nalogu. Kako neko (mitrovicev sin) vrv pijan ili drogiran ubije devojku na pesackom, pobegne sa mesta zlocina i vrati se posle treznjenja sa advokatom i dobije nanogicu i godinu dana...
Mnogo toga ovaj sljam na vlasti ne bi smeo da radi, oa ipak radi. A ti si samo njihov poslusnik koji klima glavom i odobrava sve to...
Može i neki iznerviran student da te šutne u doope ako ga skenjaš načisto.Opasno je sedeti u parku, nikad se ne zna hoće li nečji tati sin da isprobava oružje koje mu je tata poklonio![]()
Pitanje javnog interesa u visokom obrazovanju trebalo bi da bude odlučujuća i jedina činjenica kad je reč o finansiranju visokog obrazovanja.A od čega bi i moglo da ima kada se za to izdvaja neka beda iz budžeta, taman da imamo da okrečimo zidove bar.. znaš li koliko košta platiti nekog profesora sa nekih od prestižnih svetskih fakulteta da dođu i održe neko predavanje?
E, pusti te priče. Nismo deca. Tebi baš žao tendera i dece.Pa znaš kako, ni mnogi od ovih koje smatramo vlastima, nisu imali prava da na tenderima ugovaraju poslove i angažuju ''nazovi'' stručnjake pa da time dovedu do pogibije mladih ljudi, ni ovi nazovi državni funkcioneri, nisu imali prava da podržavaju i propagiraju nasilje, da podržavaju i aminuju na medijsko glorifikovanje kriminala, pa sve to uradiše...
Skloniće se oni, ali umesto njih ćeš morati da razmišljaš da neće neki krov da ti padne na dete ili će nečiji bahati sin da te obori na pešačkom i prođe sa usmenom opomenomMene boli uvo za njega, ali skloni se s puta sa decu doveden iz vrtića, odvedem lekaru, da idem u kurvanje... A tebi ako se demonstrira idi na livadu i drži govorancije, radi šta hoćeš i kolko hoćeš, ali pusti nas da živimo.