Blokirani Rektorat i fakulteti u Beogradu, Novom Sadu i Nišu od strane studenata: Podrška i profesora

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Али он је твој Озна-овац...

Па како сад ти тако о њему...?!?

:kafa:
koja je on seljacina nije potrebno da ocenis po nacinu kako se oblaci, vec po onom iskrenom gestu divljenja brozu kako je izhebo studente 1968.... i dan danas ga vidim ushicenog kako je to objasnjavao.

И у ПОКСу...

Одиебали га.

Дерле комуњаризма
poks od svih deluje najnormalniji da nema nekoliko udbasa, ali jbg njih ima svuda...nisam ti pricao kad je duh pravio kobajagi stranku za prisajedinjenje briksu kad niko nije ni znao sta je briks i pozvao mene...i doso ja na sastanak, fina ekipa, bas bili aktivni i naravno sedi jedan ja pitam duha koji vam je ovaj, ma kaze taj je tu nesto se guzi , ja ga snimo oma da je dbovac i poco da kreativno im crtam kako da naprave budzet i dobiju pomoc od tih i tih atasea i tih i tih ambasada, dao im kontakte i da traze sve zivo, da im daju makar neku prostoriju, komp, printer, faks i to...sto nikaki nije problem ako lepo napises... kad lik dize trepavicu i kaze a ko ste vi :hahaha:

ja mu reko marlon, a sto te bole qurazz ko sam ja ...kad svi pocrvenese a on oma okrenu pricu na drugu vodenicu i pravio se da me ne vidi, a garant me druko :lol:

Ја вредно и марљиво радим. Доприносим држави и друштву, и својој породици. И немам времена да идем да дижем неке револуције, побуне и слично.
Botovanje se ne računa u rad :D

poks od svih deluje najnormalniji da neme nekoliko udbasa ali njih ima svuda...nisam ti pricao kad je duh pravio kobajagi stranku za prisajedinjenje briksu kad niko nije ni znao sta je briks i pozvao mene...i doso ja na sastanak, fina ekipa bas bili aktivni, i naravno sedi jedan ja pitam koji vam, je ovaj, ma kaze taj je tu nesto se guzi , ja ga snimo oma da je dbovac i poco da krreativno im crtma kako da naprave budzet i dobiju pomoc od tih i tih atasea i ztih i tih ambasada i da traze da im daju makre neku prostoriju komp printer faks i to...sto nikaki nije problem ako lepo napoises... kad lik dize trepavicu i kaze a ko ste vi :hahaha:

ja mu reko marlon a sto te bole qurazz ko sam ja ...kad svi pocrvenese aon oma okrenu pricu na driugu vodenicu i pravio se da me ne vidi a garant me druko :lol:

Има их свуда, под фењером, испод фијакера, Коминтерна је мртва, али њихови агенти и даље живе ..

Има их свуда, под фењером, испод фијакера, Коминтерна је мртва, али њихови агенти и даље живе ..
pisu oni i prate sve, ali samo ih brinu ekstremi, nebitna je inteligencija, koji su buntovni preko svake mere... cim se okupi ekipa pametnih i oko sebe nafukljaju take koje izbace u prvi plan, oma im svetli crveno svetlo na uzbunu.

oma vidis preispoljnu neobrazovanu hulju koja ima samo jedan zadatak, da snima sta ko kaze i to prenosi.

u rtsu takih ima 20 posto od zaposlenih...ne znas ni dal su samo oni sto se setkaju i nista ne rade, ili su vrbovani jos na fdu :hahaha:

Знам радио сам у "дб-фирми".

То им је њихова борба дала.

Тита и Вучића за маршала

02. dec - 21:32

Studenti u blokadi u Novom Sadu i Beogradu: Ne planiramo da prekinemo, zahtevi su razumni​

Studenti koji blokiraju fakultete u Novom Sadu i Beogradu za N1 kažu da ne planiraju da prekinu blokade i da se veliki broj studenata bori da to uspe i da njihovi zahtevi budu ostvareni. Oni su na fakultetima jer je to institucija gde se osećaju sigurno da iskažu nezadovoljstvo koje imaju.
02. dec - 19:17

Studentkinja: Blokada Rektorata ostaje do daljeg, nakon završenih plenuma utvrdićemo dalje korake​

Studentkinja Milica Kostina iz organizacije Studenti u blokadi izjavila je da je plenum studenata u Rektoratu Univerziteta u Beogradu završen tako što su studenti ostali pri istim zahtevima koje su već ranije izneli javnosti, a odlučeno je i da će blokada Rektorata trajati do daljeg.

Ја не ,,ботујем", већ кад имам времена, од силног посла, свратим на форум да водим борбу са форумским сорошевцима!

Ала ћеш ти плакати, када се све разоткрије... :kafa:

Ја не ,,ботујем", већ кад имам времена, од силног посла, свратим на форум да водим борбу са форумским сорошевцима!
bolje das gradio brcko banovici jer bi makar dobio udarnicku znacku koju na kp mozes solidno da utopis za soma i po...od ovih tvojih dobijas samo majonez i to onaj sa akcije

bolje das gradio brcko banovici jer bi makar dobio udarnicku znacku koju na kp mozes solidno da utopis za soma i po...od ovih tvojih dobijas samo majonez i to onaj sa akcije
Не добијам ја ништа, моја подршка Председнику Вучићу и његовој Политици Јаке, Стабилне, Суверене и Слободарске Србије, је искључиво моје лично опредељење од које немам никакве материјалне користи!

Не добијам ја ништа, моја подршка Председнику Вучићу и његовој Политици Јаке, Стабилне, Суверене и Слободарске Србије, је искључиво моје лично опредељење од које немам никакве материјалне користи!

Па то је просто немогуће...

Back