Schrodinger
Elita
- Poruka
- 17.178
Informer televizija je danas oborila rekorde gledanosti 100%. Licno je nikad nisam gledao ali verujem da vi blokaderi pratite redovno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taj Jovanovic vec po izrazu lica deluje kao kriminalac, i to najnizeg ranga.

Nisam ni njih zagledao. Izgleda im podizete gledanost samo vi koji ih ne volite. Daj sliku da vidimo.A "novinari" informera deluju kao civilizovane patriote.![]()
Šešelj je jednom objašnjavao zašto je Drašković grešio kad je mislio da će svi koji dolaze na njegove mitinge glasati za njega.Informer televizija je danas oborila rekorde gledanosti 100%. Licno je nikad nisam gledao ali verujem da vi blokaderi pratite redovno.

To danas mnogo vise vazi za studentske proteste, okupe se tu kao na Egzitu, nemaju pojma o politici.Šešelj je jednom objašnjavao zašto je Drašković grešio kad je mislio da će svi koji dolaze na njegove mitinge glasati za njega.
Šešelj: Ne znači da će svi koji su mu došli na miting glasati za njega. Neki su došli da gledaju budalu!
U tome je i tajna raspoloženja izvesnog broja ljudi da gledaju Informer.![]()
Dosao i Vojvoda na Zurku za podrsku Informeru:
https://informer.rs/politika/vesti/1004186/skup-podrske-informeru
Kako ti znas ko sam ja i koga volim i nevolim???Nisam ni njih zagledao. Izgleda im podizete gledanost samo vi koji ih ne volite. Daj sliku da vidimo.
Političko umeće se ogleda u sposobnosti da se okupi podrška. Pitaj one sa FPN-a.To danas mnogo vise vazi za studentske proteste, okupe se tu kao na Egzitu, nemaju pojma o politici.
Oznacen ili ozracenInformer je označen i to je dovoljno pametnom. O ostalima nema svrhe ni pričati.
"Krcat Kolegijum studio" tako je Informer opisao današnju podršku sebi! I ilustrovao slikom:
Dovoljno ljudi za informer......ovo je samo jedna kolona....vec je bilo dosta ljudi ispred dezinformera.Vrlo malo ljudi koje bi policija začas dovela u red: AV se ovim koristi da zastraši svoje birače, policija im dozvoljava sve uoravo radi zastrašivanja onih za koje zna da bi glasali za njega, po principu: ja sam vam jedina nada.
Taman dovoljno da se odgovarajuća grupacija oseća kao pod opsadom, a to se baš i hoće.
Nijeuopste ne razumem cemu ova frka oko informer ili kurira ili bilo koje druge stampe ?
ako ti se ne svidja nemoj da citas , imas danas, imas N1 , imas sta oces , citaj i prati sta volis
ja ne citam kurir niti informer , pa neka je i smece , ali legitimno je zar ne ?
ma kako nije
ja to isto primenjujem na N1 ,Danas, Nova idt itd ,, neka cita ko sta voli , upravo o tome i pricam , a sto si ti mazohista da citas INformer ?To primenite na N1 i Novu, pa nemojte da kištrate kako je to "NDH1" i "Nova SS" specijalni rat.
"Daljinski upravljač je najdemokratskiji izum na svetu" kako to glupo kažete vi pristaše Lukašenka i Krla
Pa nije, zato sto je Nova Komunisticka Partija u vidu nasilnika i pristalica plenuma i blokadera rekla da nije.ma kako nije
niko nikog ne tera da gleda tog Vucicevica, neko su srbi mazohisti prosto
Zašto si napala dekanku nožemPa nije, zato sto je Nova Komunisticka Partija u vidu nasilnika i pristalica plenuma i blokadera rekla da nije.
Mada, svo to smece koje huska ljude na ljude tipa Informera, Nove1, Pinka i N1 treba zatvoriti.