Mladja soma evra
Aktivan član
- Poruka
- 1.732
Nikakvu. Ne namecem nikome nista. Samo kultura. Saslusaj sagovornika i zastupajte da svako ima pravo na svoje misljenje i svoj stav. I postujte to. Dacu ti primer, svojevremeno dok je bila blokada RTS-a, ja sam prvi rekao da je to velika glupost i da nece imati nikakvog efekta, da se moze vreme iskoristiti i ljudi da se blokira skupstina ili Vlada Srbije, da bi bilo efikasnije i bolje i da bi dalo neke vidljivije rezultate, takodje sam rekao da je blokada ulica usmerena protiv samih gradjana i da na taj nacin blokiramo samo sami sebe, dok oni koje smatramo odgovornima , slobodno se krecu i nesmetano rade svoj posao.Koju bi ti literuturu preporučio da se ljudi informišu u fašizmu? Takav poznavalac fenomena sigurno ima na umu i značajne knjige o istom?![]()
E sada, epilog, nazivan sam u startu "cacijem" , "budalom" , "degenerikom" , napusavan sam qurc... nasisavan, preceno mi smrcu, klanjem clanova porodice , jahanjem male dece , porodice, javnim spaljivanjem, dranjem kozem, nabijanjem na kolac i slicnim pretnjama.
Da li ti smatras , da su oni normalni? Guse slobodu licnog misljenja i stav pojedinaca, a to je ono protiv cega se borimo. Pa zasta se borimo? Da bolesne zamenimo jos bolesnijima ili sta?
Nema dileme da su malobrojni blokaderi koji su ostali, sam sljam sa dna kace drustva i otpad kome nije mesto u civilizaciji. To sam se licno uverio.
Nego , imas li neki predlog mozda, koga cemo za predsednika na izborima? Za koga glasamo?
*** Nemoj da pocinjes sa studentskom listom jer ne postoji, studenti su se ogradili od daljih protesta i politickog zivota nakon svih desavanja. Navodnu listu su objavili clanovi NVO organizacija i opozicije.