Blokaderi, blokaderi, gde su vam simpatizeri?

• Začetnik teme Začetnik teme suave
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koju bi ti literuturu preporučio da se ljudi informišu u fašizmu? Takav poznavalac fenomena sigurno ima na umu i značajne knjige o istom? :lol:
Nikakvu. Ne namecem nikome nista. Samo kultura. Saslusaj sagovornika i zastupajte da svako ima pravo na svoje misljenje i svoj stav. I postujte to. Dacu ti primer, svojevremeno dok je bila blokada RTS-a, ja sam prvi rekao da je to velika glupost i da nece imati nikakvog efekta, da se moze vreme iskoristiti i ljudi da se blokira skupstina ili Vlada Srbije, da bi bilo efikasnije i bolje i da bi dalo neke vidljivije rezultate, takodje sam rekao da je blokada ulica usmerena protiv samih gradjana i da na taj nacin blokiramo samo sami sebe, dok oni koje smatramo odgovornima , slobodno se krecu i nesmetano rade svoj posao.

E sada, epilog, nazivan sam u startu "cacijem" , "budalom" , "degenerikom" , napusavan sam qurc... nasisavan, preceno mi smrcu, klanjem clanova porodice , jahanjem male dece , porodice, javnim spaljivanjem, dranjem kozem, nabijanjem na kolac i slicnim pretnjama.

Da li ti smatras , da su oni normalni? Guse slobodu licnog misljenja i stav pojedinaca, a to je ono protiv cega se borimo. Pa zasta se borimo? Da bolesne zamenimo jos bolesnijima ili sta?
Nema dileme da su malobrojni blokaderi koji su ostali, sam sljam sa dna kace drustva i otpad kome nije mesto u civilizaciji. To sam se licno uverio.

Nego , imas li neki predlog mozda, koga cemo za predsednika na izborima? Za koga glasamo?

*** Nemoj da pocinjes sa studentskom listom jer ne postoji, studenti su se ogradili od daljih protesta i politickog zivota nakon svih desavanja. Navodnu listu su objavili clanovi NVO organizacija i opozicije.

Koliko vidim ni sva sila sad već zaboravljenog pumpanja nije uspela da podigne testo u vašoj posudi, pa me zanima da li vidite gde ste pogrešili? Da li ste koristili dobar kvasac, dodali vodu, odgovarajuće brašno? Da li neko ko nema uopšte iskustva sa kuvanjem u sopstvenoj kući može nešto da spremi za nepoznato društvo.

Sad bez zezanja. Celi ovaj cirkus predugo traje i uništava i ono malo prilike za promene koje su se mogle ostvariti u demokratskom procesu. Ne vidim da će bilo kakve nasilne demonstracije učiniti išta više od učvršćivanja vlasti Aleksandra Vučića. Kao što smo toliko puta spominjali i na samom forumu, ovim protestima kao da gospodari nevidljiva ruka Aleksandra Vučića a ne njegovih protivnika. Bez pridobijanja šire podrške javnosti, običnih ljudi kojima treba pružiti nešto više od gole priče o lepom životu kad Vučić padne sa vlasti, zašto se nije pomoglo ljudima koji žive drugčijim standardom života od blokaderskog?
Ne vidiš kako će nasilne demonstracije učiniti išta?
Pa i jest problem u tome što nisu nasilne.
Ti vjeruješ da se Vučić može maknuti mirnim putem...

Ti vjeruješ da se Vučić može maknuti mirnim putem...
Ne, on se nada da se Vučić nikad neće maknuti jer ima neku korist od ovog režima. Ali on je generalno nebitan. Ono što je bitno je što je jedan od problema Srbalja, a i generalno glasača u drugim državama, to što ne shvataju da birati desnicu znači borba protiv raznih vučića jednog dana.

blokaderi vec zive takim zivotom iz snova sa dolarima u dzepu. Oni su u situaciji identicnoj situaciji u kojoj je i Zelenski. Dok traje obojena revolucija u Srbiji, imaju finansiranje, kada prestane revolucija, nema vise no dolara. Zelenski, ako porpise mir, pakuje kuferi i ostaje bez milijardi dolara kojima ga je London do sada placao da ratuje protiv Rusije.
Naravno, ni blokaderi na celu sa Djokicem, ni Zelenski nisu spremni da se odreknu dosadasnjih finansiranja, ZATO SE I DALJE PONASAJU KAO DA NE VIDE DA SU POBEDJENI.
j*bo mater vama botinama prosto zivot ne postoji bez nekog tu botovanja...mislite to sto se vi prodajete pa da se svako mora prodati, da samo za pare ljudi rade, a ne zbog svog stava.

Vi to trpate vuciceve pare u dzepove, a posto je to sramota i bruka, svako ko je ikad protestovao protiv rezima takode mora biti placen agent. Naravno rusi se vucic od strane stranaca, ali takodje i uzima pare od stranaca, to je naravno logicno da finansiraju coveka koga ti isti ljudi obaraju...Silne dokaze za botovske farme na internetu, silni dokazi da se placa botovanje uzivo, ali niti 1 placen protester nije nadjen...

Nikakvu. Ne namecem nikome nista. Samo kultura. Saslusaj sagovornika i zastupajte da svako ima pravo na svoje misljenje i svoj stav. I postujte to. Dacu ti primer, svojevremeno dok je bila blokada RTS-a, ja sam prvi rekao da je to velika glupost i da nece imati nikakvog efekta, da se moze vreme iskoristiti i ljudi da se blokira skupstina ili Vlada Srbije, da bi bilo efikasnije i bolje i da bi dalo neke vidljivije rezultate, takodje sam rekao da je blokada ulica usmerena protiv samih gradjana i da na taj nacin blokiramo samo sami sebe, dok oni koje smatramo odgovornima , slobodno se krecu i nesmetano rade svoj posao.

E sada, epilog, nazivan sam u startu "cacijem" , "budalom" , "degenerikom" , napusavan sam qurc... nasisavan, preceno mi smrcu, klanjem clanova porodice , jahanjem male dece , porodice, javnim spaljivanjem, dranjem kozem, nabijanjem na kolac i slicnim pretnjama.

Da li ti smatras , da su oni normalni? Guse slobodu licnog misljenja i stav pojedinaca, a to je ono protiv cega se borimo. Pa zasta se borimo? Da bolesne zamenimo jos bolesnijima ili sta?
Nema dileme da su malobrojni blokaderi koji su ostali, sam sljam sa dna kace drustva i otpad kome nije mesto u civilizaciji. To sam se licno uverio.

Nego , imas li neki predlog mozda, koga cemo za predsednika na izborima? Za koga glasamo?

*** Nemoj da pocinjes sa studentskom listom jer ne postoji, studenti su se ogradili od daljih protesta i politickog zivota nakon svih desavanja. Navodnu listu su objavili clanovi NVO organizacija i opozicije.
ako te iko naziva cacijem onda si neku debelu glupost napisao

blokada RTSa je dovela do promena clanova REMa, zato je i prestala

Vucic aktivno preti N1 i Novi-S i aktivno mu svoji minioni gase kod malih operatera...pod pratnjom policije...pre toga kupio sve novine i medije u srbiji...ali blokaderi to guse slobodu misljenja! Guse narod...koji ide na posao u 12 podne nedeljom...

ako te iko naziva cacijem onda si neku debelu glupost napisao

blokada RTSa je dovela do promena clanova REMa, zato je i prestala

Vucic aktivno preti N1 i Novi-S i aktivno mu svoji minioni gase kod malih operatera...pod pratnjom policije...pre toga kupio sve novine i medije u srbiji...ali blokaderi to guse slobodu misljenja! Guse narod...koji ide na posao u 12 podne nedeljom...
Zar nije Solak bladnik polivine medija u Srbiji?

j*bo mater vama botinama prosto zivot ne postoji bez nekog tu botovanja...mislite to sto se vi prodajete pa da se svako mora prodati, da samo za pare ljudi rade, a ne zbog svog stava.

Vi to trpate vuciceve pare u dzepove, a posto je to sramota i bruka, svako ko je ikad protestovao protiv rezima takode mora biti placen agent. Naravno rusi se vucic od strane stranaca, ali takodje i uzima pare od stranaca, to je naravno logicno da finansiraju coveka koga ti isti ljudi obaraju...Silne dokaze za botovske farme na internetu, silni dokazi da se placa botovanje uzivo, ali niti 1 placen protester nije nadjen...
odlicno, sedi, 125 dolara.

Koliko vidim ni sva sila sad već zaboravljenog pumpanja nije uspela da podigne testo u vašoj posudi, pa me zanima da li vidite gde ste pogrešili? Da li ste koristili dobar kvasac, dodali vodu, odgovarajuće brašno? Da li neko ko nema uopšte iskustva sa kuvanjem u sopstvenoj kući može nešto da spremi za nepoznato društvo.

Sad bez zezanja. Celi ovaj cirkus predugo traje i uništava i ono malo prilike za promene koje su se mogle ostvariti u demokratskom procesu. Ne vidim da će bilo kakve nasilne demonstracije učiniti išta više od učvršćivanja vlasti Aleksandra Vučića. Kao što smo toliko puta spominjali i na samom forumu, ovim protestima kao da gospodari nevidljiva ruka Aleksandra Vučića a ne njegovih protivnika. Bez pridobijanja šire podrške javnosti, običnih ljudi kojima treba pružiti nešto više od gole priče o lepom životu kad Vučić padne sa vlasti, zašto se nije pomoglo ljudima koji žive drugčijim standardom života od blokader
RUKE SU VAM KRVAVE

Шетало се пред тим просторијама много пута, па није било насиља док се нису појавили чувари истих.

А сам си рекао да Вучићу насиље одговара.
Pa članovi stranke imaju pravo tu biti. Nemoj samovreći da su one brutalne scene odgovor na provokacije i da nisu planirane.

Back