Schrodinger
Elita
- Poruka
- 16.184
Ti ces to isto da pises i 2032. Ili ces zaboraviti temu kao sto si vakcine, nema trece.Nema više alternative samo robija i lustracija![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti ces to isto da pises i 2032. Ili ces zaboraviti temu kao sto si vakcine, nema trece.Nema više alternative samo robija i lustracija![]()
iskreno, mislim da cilj ovih demonstracija nije promena vlasti već samo bolja konrola nekih grupa unutar SNSa, uključujući i Vučića. Neki analitičar je još proletos govorio o obračunu tehnokratskog protiv populističkog krila SNS i što vreme više prolazi to se više slažem sa njim.Daće neku ideju sigurno. Nema šanse da se to ogrnulo u brigu zarad nekog botovanja...
Šta vi mislite?![]()
Aha važi evo sutra možda opštinske?Raspišite beogradske izbore kad već ne možete republičke. Da se na njima prebroji ko je za koga
Ti još uvek nećeš moći da čitašTi ces to isto da pises i 2032.
Slično muškarcu koji celi život voli divnu mladu ženu. Jeste da joj se menja ima svakih par meseci ali uvek je to neka divna i mladaУдби је у интересу да СНС влада вечно, без алтернативе?
I predsednik se šibao sa navijačima....možda je on tu stekao obrazovanje.iskreno, mislim da cilj ovih demonstracija nije promena vlasti već samo bolja konrola nekih grupa unutar SNSa, uključujući i Vučića. Neki analitičar je još proletos govorio o obračunu tehnokratskog protiv populističkog krila SNS i što vreme više prolazi to se više slažem sa njim.
Da bi se izgradile političke institucije potreban je mir i konstantan rad. Zato sam za raspisivanje lokalnih izbora u što više opština, gde bi lokalni alternativni kadrovi, bilo opozicionari bilo studenti bilo neko drugi mogao da stekne određeno znanje o upravljanju a ne da se ljudi bez ikakvog obrazovanja postavljaju na rukovodeća mesta posle promena. I DS stranka je '96 odnela pobedu u više gradova i to joj je koristilo za formiranje republičke vlasti 2000 i 2001.
Ali šibanje po ulicama nije deo obrazovanja i to mora prestati
pa sto ne kazes...............da vidim kod ovog mog , da te uvali negde. Radis za gubitnika.........ko hrvati u svojoj istoriji, uvek na strani gubitnika, evo i sada su.
Koristio bih i zgubidan, ali to ljubomorno čuvam za sebe. Biti lenj je moralno karakterna kvalifikacija, biti zgubidan je filozofsko idejni stav prema besmislu ljudskog postojanja. mrzim kad pomešaju to dvojeTo "blokaderi" je siguran znak da si od koristi, ne treba još
U sledećem životu biću blokader. Samo se nadam da USAID neće biti ugašenblokaderi vec zive takim zivotom iz snova sa dolarima u dzepu. Oni su u situaciji identicnoj situaciji u kojoj je i Zelenski. Dok traje obojena revolucija u Srbiji, imaju finansiranje, kada prestane revolucija, nema vise no dolara. Zelenski, ako porpise mir, pakuje kuferi i ostaje bez milijardi dolara kojima ga je London do sada placao da ratuje protiv Rusije.
Naravno, ni blokaderi na celu sa Djokicem, ni Zelenski nisu spremni da se odreknu dosadasnjih finansiranja, ZATO SE I DALJE PONASAJU KAO DA NE VIDE DA SU POBEDJENI.
Slično muškarcu koji celi život voli divnu mladu ženu. Jeste da joj se menja ima svakih par meseci ali uvek je to neka divna i mlada
U sledećem životu biću blokader. Samo se nadam da USAID neće biti ugašen
Vučićev manuskript. Čista alhemijaNapiso (žv)alavi mufljuz knjigu o tome al nema ko da čita.![]()
Što da ne. I MZ nisu lošeAha važi evo sutra možda opštinske?![]()
Svako ima neku svoju ličnu legendu a Vuki od sebe voli da pravi žrtvu. Stvar je da mu ne treba pomagatiI predsednik se šibao sa navijačima....možda je on tu stekao obrazovanje.
Samo ne znam kog je on mogao da tuce?
Možda kao onom detetu sto je lupio bananu,Možda taj neki nivo.
![]()
Mene UDBA podseća na Jelenu Trivan. Ružna i svugde ju ima. Mislim i da je Jelena u njojТо ми логично, ал овде се не мења.
А пластичне операције раде само до неких година, после џабе.
iskreno, mislim da cilj ovih demonstracija nije promena vlasti već samo bolja konrola nekih grupa unutar SNSa, uključujući i Vučića. Neki analitičar je još proletos govorio o obračunu tehnokratskog protiv populističkog krila SNS i što vreme više prolazi to se više slažem sa njim.
Da bi se izgradile političke institucije potreban je mir i konstantan rad. Zato sam za raspisivanje lokalnih izbora u što više opština, gde bi lokalni alternativni kadrovi, bilo opozicionari bilo studenti bilo neko drugi mogao da stekne određeno znanje o upravljanju a ne da se ljudi bez ikakvog obrazovanja postavljaju na rukovodeća mesta posle promena. I DS stranka je '96 odnela pobedu u više gradova i to joj je koristilo za formiranje republičke vlasti 2000 i 2001.
Ali šibanje po ulicama nije deo obrazovanja i to mora prestati
što bi skupljao mafijaše kad ima pod komandom najjaču mafiju, onu sa značkom. Mafijaši su tu kao kedrovi, da se blokaderi upecaju u krenu sa glupiranjemBlokaderi su toliko propali, da je policija morala da stiti SNS mafijase i ubice od naroda, po ulicama gradova.
Ja ne znam stvarno kako ce dalje ovi mafijasi iz SNS-a, kada je nestao strah ljudi od tih jajara mafijaskih?
Mislim da je Radun i pokušaću naći tu emisiju, mislim da je bio jutarnji program na PrvojTo o šibanju po ulicama i izborima vidi sa stokom pichkoustom, slučajno, baš to zahtevaju studenti koje ti zoveš blokaderima.
Možda da prekineš tako da ih zoveš, samo kolko da prekineš sa širenjem (žv)alave gadosti, to nije valjda teško, a?
I ko ti taj mudri analitičar čije misli pamtiš mesecima? Nemoj samo prodavati foricu kako se ne sećaš, to bi bilo sendvičarski, a ti nisi.
Mene UDBA podseća na Jelenu Trivan. Ružna i svugde ju ima. Mislim i da je Jelena u njoj
A što se tiče naziva, mislim da im ime blokaderi savršeno pristaje tako da ostajem pri njemu
Očigledno vas je doveo na svoj teren.A, to malo prilike si video kada i gde ?
Nasilje (nasilne demonstracije) podmeće Vučić, - pali vatru, jer se "on najbolje bije" i taj paravan mu pruža veliki raspon sredstava koje može da koristi da bi ugušio pobunu. Njegovih provokatora ima i u studentskoj koloni, njegovih batinaša ima u policiji, aktivirao je i kobre u civilu i sve moguće plaćenike (lojalista je sve manje) .
Ne, nego on to sve medijski izvrće, ne preza ni od čega i sve pokušava da iskoristi, a uz svoje medije realnost prikazuje sasvim drugačije.Delom mu to i uspeva,.. eto i ti si naseo na njegovu propagandu.
Ne treba nam novi Vučić sa lažnim obećanjima o lepom životu,... svesni smo šta nas čeka.
ovo baš nisam razumeo: Ko je trebao kome da pomogne ?
kolko znam USAID je skoro pa ugasen, nema pare..........zato jenjava ova obojena revolucija u Srbiji.U sledećem životu biću blokader. Samo se nadam da USAID neće biti ugašen
Ne smetra to meni nimaloOčigledno vas je doveo na svoj teren.
Kako jenjava zar to vučić nije odavno pobedio? Ahh da iebbu ga studenti non stopkolko znam USAID je skoro pa ugasen, nema pare..........zato jenjava ova obojena revolucija u Srbiji.
Nije lud rektor Djokic da radi na veresiju.