Blokade i protesti 2024/5 (opšta tema)

484192603_122114889920763016_3692046643928482024_n.jpg

To je samo mali deo sto se vidi, ljudi su bili koncentrisani na vise mesta i puno ulica.
Pa pogledaj ovu sliku, po položaju Skupštine videćeš da je slikana sa sasvim suprotne strane ulice od tog snimka što sam postavio.
Na snimku je Skupština sa desne strane ulice, a na ovoj slici sa leve strane.
Vidi koliko je to onda ljudi ? Slika je snimljena sa sasvim druge strane od snimka.

Slika (Skupština sa leve strane ulice)
78tfd.jpg

Snimak ( na 8 sekundi se vidi Skupština sa desne strane ulice )

...čekao 2 sata da pređem Brankov most, prošao pored novootvoreni zoološki vrt u sred Beograda, prisustvovao nečemu što ću prepričavati dok sam živ 🤗
Ništa više od toga nisam očekivao. Ništa. Žvalja je ceo život učio da bude *****, a mi gubimo živce "jer zaboga nemamo vremena"
Ajde? Ko nema vremena? On ili ovi naši studenti? Pred kim je život? Pred njim ili pred njima?
A za sve što nam se događa, za sve smo mi matori krivi, a krivimo studente što ne izvedu revoluciju? Ajde? Nisu odabrali taj put. Kome je do revolucije, izvol'te.
Živim u selu od par hiljada stanovnika. Ljudi su se oslobodili straha. Ne svi, ali počinju. To do pre 2 meseca nije bilo zamislivo. Verujte mi. Vreme radi za nas.
Dakle, partija šaha između studenata i NENADLEŽNE institucije je u toku. Institucija povlači pogrešne korake.
Koristi oružje protiv svog naroda, koristi sve poluge vlasti.
Prošao sam ovoliki put i uopšte nisam razočaran. Uopšte.
Blizu je pobeda. Bliže nego što mislite.
Ljubi brat 😘😘😘
PS Midhat Kapetanović je uradio sliku ispod 🤗. Nadam se da mi neće zameriti ♥️
Podvig su učinila ova deca (studenti) koji špartaju Srbijom i krvare im noge za budućnost svih nas zajedno. Ovo moje je najmanje što sam mogao da učinim ♥️.Da se ne hvalim, sa porodicom smo uključeni od početka. Nekad u Nišu, gde studira ćerka, i u Leskovcu na tehnološkom faksu♥️

Back