Gospodin Major
Zainteresovan član
- Poruka
- 202
Od danas protesti počinju da se linjaju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa Rusi, ili preko uputstva Dacicu, ili licno.Jedina jezivija varijanta od toga da su nasi koristili ovaj top ili sta je vec na narodu je da ga nisu nasi koristili, i da ne znaju ko je.
A da li ima dokaza,ili samo rekla kazala.Na gandijevskom protestu studenata, svirao je kraj (njegova formulacija) zvucnim topom!
Rezim je pao
Треба нам нови покрет који би студенти подржалиNadam se uskoro i konkretizaciji ne samo zahteva nego i delovanja studenata.
Ocekujem neku vrstu stranke. Sigurno imaju moj glas.
Ti imaš klasičnu logiku nasilnika koji prebije ženu pa komšiluk prijavi buku policiji koja zatim dođe po prijavi, vide malo raščerupanu ženu sa modricama po rukama ali ne mogu da „dokažu" nasilje pošto nema očevidaca...A da li ima dokaza,ili samo rekla kazala.
Pa svi vi govorite to je policija uradila,a nigde nema dokaza.Ti imaš klasičnu logiku nasilnika koji prebije ženu pa komšiluk prijavi buku policiji koja zatim dođe po prijavi, vide malo raščerupanu ženu sa modricama po rukama ali ne mogu da „dokažu" nasilje pošto nema očevidaca...
Ajde malo promućkaj mozgom ako ga imaš uopšte i razmisli šta je to moglo da bude...
Čitam već duže VREME tvoje komentare i ne mogu da verujem koliko si odvratan i iritantan.
Da. Ja stalno pratim KTV uzivo jer im je snimak dobar. Covek ne moze 2m da predje da ga neko ne salece da se slika... Ono sto opozicija nije uspela za 13 godina on je uspeo u jednom Youtube snimku.Sinoć sam video Šarovića tamo negde kod brazilske ambasade na uglu krunske i resavske i ono je neverovatno bilo kao da je Mik Džeger ljudi se masovno slikaju sa njim pozdravljaju ga itd.postao je zvezda verovatno zbog njegovog novinarskog angažovanja sa žvaljinim simpatizerima