MILION ljudi na protestu u Beogradu trenutno, u toku dana biće još više
Impresivno 1.000.000
Impresivno 1.000.000
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar pi*kica nije rekla da će biti na svom radnom mestu?Dok se građani okupljaju u centru Beograda kako bi zajedno sa studentima održali veliki prosvjed, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić otišao je na drugi kraj grada, javlja Nova.rs. Vučić je posjetio gradilište u Sručinu na kojem će se održati EXPO 2027.
![]()
![]()
![]()
![]()
Опоганио се "најхрабрији" делија.Dok se građani okupljaju u centru Beograda kako bi zajedno sa studentima održali veliki prosvjed, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić otišao je na drugi kraj grada, javlja Nova.rs. Vučić je posjetio gradilište u Sručinu na kojem će se održati EXPO 2027.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja bih poslao deo demonstranata ispred evropskih ambasada. Neka mu kažu da ide, kao Grujevski što je otišao.„U privatnim razgovorima su mnogo konkretniji nego u javnom govoru“: Zapadne ambasade i poslanici EP uoči najvećeg protesta protiv režima, apeluju na Vučića
И ЕУ слепцима је јасно ко је генератор кризе и нереда у Србији.
Narod porucuje da nece tebe, jer je protiv sistema, a i ti si deo njega.Narod poručuje da ga neće, što znači da je u Srbiji diktatura na delu.
Onda ce da vam traze litijum kao uslov da ga pusteJa bih poslao deo demonstranata ispred evropskih ambasada. Neka mu kažu da ide, kao Grujevski što je otišao.
Ja bih poslao deo demonstranata ispred evropskih ambasada. Neka mu kažu da ide, kao Grujevski što je otišao.
Narod poručuje da ga neće, što znači da je u Srbiji diktatura na delu.
MILION ljudi na protestu u Beogradu trenutno, u toku dana biće još više
Impresivno 1.000.000
Prošli BAJKERI po Kružnom Toku... da pokažu kako NEMAJUZnači, tu vas boli, kad reagujete da poruku na koju ste reagovali.Ne volite da se čuje da ga NAROD NEĆE!
![]()
Ovi današnji kilavci i gotovani ne bi mogli kao odlučni @aleksije radicevic i naivni ja tamo 95/96 kad je non stop padala ledena kiša