- Poruka
- 11.560
Pogledajte prilog 1698011
Ćaćilend je za ovu gamad dom kulture.
Ti kao jedan kulturan čovek, kao i Ćaci, izvinićeš se kad ovaj ćelavi bude identifikovan i ispostavi se da je avov huligan, a ne neko ko je sa studentima.
Je li tako?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledajte prilog 1698011
Ćaćilend je za ovu gamad dom kulture.
Ćaci može da upiše u biografiju da je bio komandant garnizona. Ograđen kao kasarna, a unutra mu podređeni crvene beretke i batinaši.
@Pumpaj Pumpanović Pumpanov
Ovo je zdrava srpska omladina, a ćaciji su nekrst? Je li?
Naravno da neTi kao jedan kulturan čovek, kao i Ćaci, izvinićeš se kad ovaj ćelavi bude identifikovan i ispostavi se da je avov huligan, a ne neko ko je sa studentima.
Je li tako?
Ma kakva kisica, ova deca su presla stotine km i sad neka kisica treba da ometa ostale protestante, ja bas volim kisu.Pocela je kisica. Lagano.
Dosledno, vučićevski. I Vučićevićevski. Kad se ispostavi da su pričali nešto što nije tačno, ne pada im na pamet da se izvine.Naravno da ne
Naravno, ne pada mi na pamet da se izvinim. HhahahahaDosledno, vučićevski. I Vučićevićevski. Kad se ispostavi da su pričali nešto što nije tačno, ne pada im na pamet da se izvine.![]()
Usput, čuo sam da je ovo sin nekog Miše Tumbasa, nemam pojma ko je to.Dosledno, vučićevski. I Vučićevićevski. Kad se ispostavi da su pričali nešto što nije tačno, ne pada im na pamet da se izvine.![]()
Tako brate, a ne kao Dačić, samo se nešto pravda... Ako te av primeti, ideš na će te postavi umesto Ivice.Naravno, ne pada mi na pamet da se izvinim. Hhahahaha
Ja ciljam na Orlićevo mjesto. Kad me tamo postavi, bojte se kerovi!Tako brate, a ne kao Dačić, samo se nešto pravda... Ako te av primeti, ideš na će te postavi umesto Ivice.![]()
NKVD podrumski tretmani će se magično vratiti u upotrebuJa ciljam na Orlićevo mjesto. Kad me tamo postavi, bojte se kerovi!
Dosledno, vučićevski. I Vučićevićevski. Kad se ispostavi da su pričali nešto što nije tačno, ne pada im na pamet da se izvine.![]()