DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.177
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada vec naglasavas paznju na detalje, sto je vazno- slazem se, mogao bi znati da je odvajanje bitnog od nebitnog najvaznije. Za to sluze brojevi (izmedju ostalog)Manje ce da piske svi....lepo....
Joj ljudi koliko ste vi opiicheni , to je cudo...
U svakom detalju se uocava manjak detalja...povrsnost..
Emo caruje...
Jasna je potreba za karnevalima....
Nista osim ovog za odsustvo talenta za detalje nije nesto posebno lose...
Velicanstveno ali neozbiljno...
Sve je to meni ok, blizi sam idejama nego patetici, i zato uvek u glavi imam sta jeste a sta nije...
Nece se promeniti u glavama Srba da dozvoljavaju ratne igre i kalkulacije radi zarade i koristi , toga nece nestati..
Ratne igre, igre u miru sa pravvom i zakonom, bahacenje i zloupotreba i korupcija, sve je to ista strana medalje..
A toga nema ni u tragovima da ce nestati...tacno vidim kod svih, a bilo bi mi bolje da ne vidim, taj opsti globalni pistup srba ka okoriscenju u nestabilnosti i stalnim previranjima, stalnim manipulacijama i krizama, sto je i ocekivano , glupi ljudi moraju da izazivaju krize da bi profitirali u odnosu na pametnije..
A to se nije poromenilo ni kod kojeg ucesnika u ovim grupnim karnevalima...
To sto su izabrali apoliticnost to je samo jedna stvar, ali kad se sedne da se to svede na institucije, proradice opet manipulacija
Jel bio uz porodicu Luke Jovica?Vlade Divac podržao studente: U slučaju napada na vas, pustite nas
![]()
https://www.danas.rs/sport/vlade-divac-podrzao-studente/
Danas će biti 800.000.Znači, MUP je doslovno rekao 31.000. :![]()
Studenti ne postoje. Expo postoji.Dok se građani okupljaju u centru Beograda kako bi zajedno sa studentima održali veliki prosvjed, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić otišao je na drugi kraj grada, javlja Nova.rs. Vučić je posjetio gradilište u Sručinu na kojem će se održati EXPO 2027.
![]()
![]()
![]()
![]()