Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 67.606
Meni poceo da blokira x video ovde..ne pusta sve ove novije postove...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Noćna smena ti smeta valjda. Ali lako je razumeti. Ako si gledao govor poremećenog AV onda si čuo sledeće bisereНишта те не разумем. Ноћна смена ?
Пишеш неразумљиво. Питам те да теби не смета ноћна смена или си раноранилац ?Noćna smena ti smeta valjda.
Не пратим политику. Посебно не пратим Вучића а остало колико морам и колико се заломи.Ali lako je razumeti. Ako si gledao govor poremećenog AV onda si čuo sledeće bisere
"Ubili su mi porodicu da su samo fizički živi"
i
"Moj otac i majka su senke postali"
da li neko moze da objasni nepismenoj sirotinji da kulturno uzdizanje i prosvetno uzdizanje kostaju. Oni placaju vece poreze, ali sledi nam kulturno prosvetni napredak.Grupa poljoprivrednika u Rači kragujevačkoj rano jutros blokirala je Karađorđevu ulicu u tom mestu, a protest su nastaviti i u zgradi Opštine u koju su ušli oko 7 časova, prenosi RTS.
Poljoprivrednici su se na taj korak odlučili jer su nezadovoljni zbog povećanja opštinskog poreza na imovinu, koji je od početka ove godine uvećan za 60 procenata, piše RTS.
Traže i ostavke lokalnih funkcionera, odbornika skupštine opštine i raspisivanje lokalnih izbora.
Poljoprivrednici su prethodnog dana najavili da će danas blokirati Karađorđevu ulicu ispred Opštine, a pozvali su i građane da im se pridruže i da zajedno uđu u „tople hodnike zajedničke institucije“.
Poljoprivrednici od 30. januara traktorima blokiraju tu zgradu, a povremeno su blokirali i saobraćajnice na ulazu u Raču.
ali plate 30% prosveti. Najbitnije je kulturno uzdizanje.60% porez na imovinu u Raci!
Pa nije ni cudo sto hoce da ih spale.
Чуј ..студенти, какви црни студенти , то је група људи који за новац иду на протест а развозе их фирме и такси возила под окриљем опозције .
Slavenska, daj ne lupetaj više, molim te.
Dovoljno si se pošteno obrukala na temu Aranđelovca.
Ти си се обрукао а не ја ...срам вас било ,забрањујете Србима из Републиек Српске да долазе у Србију а вехабије из Новог Пазара доводите на сретење у Крагујевац