Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam, kao i Ilon Mask, iz Republike Srpske i redovno dolazim da glasam za SNS.Onda sam lopov, a sta si ti?
Postenjacina ili mutavi brdjanin?
Mislio sam na cifru od 20 000.Ma nije bilo ni 2000, samo je bilo hladno pa su nosili zimske jakne pa izgleda da ih ima više.............al kad bi se zajebavali.
Donekle se slažem, ali među ljudima koji demonstriraju ima i naprednjaka.
Ovo jesu pravi, opštenarodni protesti, ne protiv specifično neke vlasti, već protiv sistema ogrezlog u korupciji. Sistem u Srbiji je izuzetno truo i ne deluje da će biti bolje; to je neraskidivo povezano sa ovom vlasti, zato što je Vučić glavni čovek još od 2012. godine. Ako posle 13 godina ne deluje da ima napretka u tom smislu i da će biti bolje, već da smo došli od toga da je Srpski Eliot Nes uhapsio Miroslava Miškovića, do toga da je on danas jedan od najpouzdanijih partnera i finansijera ovog režima, onda mislim da je jasno zašto mase građana nemaju nikakvo poverenje u Vučića i da će Srbija pod njim samo da tone sve dublje i dublje ka nekakvoj raspaloj mafijaškoj državi i društvu. I to, kako je Vučić stariji, a neće moći da obnaša ove dužnosti večno jer niko nije besmrtan, izvesno je i da ne priprema ni na koji način teren za nekog svog naslednika, što će značiti da će Srbija ući posle Vučića u dugogodišnju krizu.
Sad je 112 milijardi evra.
Ja bih joj rekao spasi Srbiju i rokni se babetino, babetinoooo.Мора ли , питам се![]()
Ja verujem da se Komazec ovako razume u neke stvari, ali ovakvo nabrajanje čisto brojki dugova je populizam.
Kao i mnogi koji su sada oko AVOvaj je bio najveću mogući DOS-ovac, ako se ne varam
Да. Не треба лупетати цифре дуга. Имају подаци на сајту НБС и Управе за јавни дугJa verujem da se Komazec ovako razume u neke stvari, ali ovakvo nabrajanje čisto brojki dugova je populizam.
Пусти то, него има ли тог Монинија из Митровице, и која је цена?Mislio sam na cifru od 20 000.
Vučić sinoć kaže da ih je bilo 28 000, ja mislim da je manje. Ali koga briga šta ja mislim, ko sam ja da protivrječim Vučiću.
Organizatori iskusno hoće da predstave da je bilo više ljudi nego što ja zapravo bilo. Prvo, nema pravilnog oblika da bi se površina mogla izračunati. Drugo, snimak sa drona je namjerno zamućen da se ne bi vidjele šupljine i razmaci između učesnika. Takođe, kada su učesnici u šetnji, zauzeće mnogo veću površinu.