Blokade i protesti 2024/5 (opšta tema)

Procvetalo iznajmljivanje stan na dan po Srbiji

Čula sam da neka ekipa tako danima ide i daje masovnost protestima

Danas u vašem gradu, sutra možda u Carigradu - cirkus 🤡

Не буди тајанствена, напиш нешто о тој некој тамо екипи. Који су?
Сјећам се да си када смо давно имали неку размјену мишљења директно објаснила за Миленковића и његове емисије шта то не ваља код њега, и била донекле у праву.
Циркус је када навијаш за страну која прави циркус дуго времена ал` те то не тангира ни мало због неког твог разлога, мени ово више изгледа као да се накупила велика мука код људи управо због тог дугогодишњег циркуса.

Не буди тајанствена, напиш нешто о тој некој тамо екипи. Који су?
Сјећам се да си када смо давно имали неку размјену мишљења директно објаснила за Миленковића и његове емисије шта то не ваља код њега, и била донекле у праву.
Циркус је када навијаш за страну која прави циркус дуго времена ал` те то не тангира ни мало због неког твог разлога, мени ово више изгледа као да се накупила велика мука код људи управо због тог дугогодишњег циркуса.

Muka kod ljudi uvek postoji... evo ja recimo nikako da uskladim da ne dajem 500 ojra za garderobu i poklone mesečno i da mi ostane za putovanja
Šta da radim .. velika muka i trebala bi onda da idem i vrištim po ulici?

Targetirani su ljudi koji iz raznih razloga imaju neki vid nezadovoljstva i preko mreže raznih likova povetanih tipa u NLP baljezgarije ili neke stranke regrutuju sociopate ili psihopate da sav svoj bes projektuju na aktuelnu vlast

Zabrinjavajući je broj, ne zbog toga što su protiv vlasti, to je ipak nedovoljna kritična masa bez podrške policije, vojske i bezbedonsnih službi skopčanih sa stranim interisima, već što u našoj populaciji postoji solidan broj psihički labilnih ljudi ograničene inteligencije sa kojima je lako manipulisati.

Sem toga imamo jedan okoštali sistem koji je pod uticajem zapada doveden u privilegovani položaj da može koristiti državne resurse za svoje prihode
To važi za prosvetu koja sada iskače kao nosilac "muke"

Rekla bi da se najkorumpiraniji sloj društva najviše buni

Screenshot_20250218_184614_Instagram.jpg

:D

Back