Blokade i protesti 2024/5 (opšta tema)

1739806964479.jpeg

zajebeš u startu
znamo lokalce
pa pazimo na padobrance :D
Iskusno....doduse ja volim kad je 30 kamera upereno u mene i da ima nekog da gleda....jer onda em mogu da vidim i ja ako neko pokusa mene da pokrade, em sam pokriven da me niko ne optuzi , kao sto su u maxi optuzili gore na dedinju tipa, imao 3kg suvog mesa....a odrpanog izgleda...
E sad, ja se nadam da ima snimka da se vidi jer nije mogao da uzme meso a da se ne vidi na kamerama...a ovako bilo bi bas ruzno da nije uzeo a da ga optuze..

Ja inace kad pravim turu , imam u torbi robe iz pet marketa, samo za svaki slucaj da mi ne bi neko pravio problem cuvam racune iz svih marketa, nekad se desi ne dobijem racun, pa bi mozda bilo muke i buke,

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

A šta bi tek bilo da nije bio "debakl" , to ona logika, čemu svi ti ljudi u Kragujevcu kad će oni ionako svi da odu već istog dana :D , verovatno misle da su došli u Kragujevac da se tamo presele i nasele i da trajno ostanu. : D
U Kragujevcu je bilo manje od 20 00 ljudi, u Sremskoj Mitrovici preko 1000. 2261 autobus, čini mi se da je tako rekao Vučić sinoć

Bokan se svađao sa jednim tipom ne tako davno; delovalo je da će doći do fizičkog obračuna.

Kad je bilo skoro došlo do toga, Bokanče se pretvorio u plaky-plaky, nemoj da me biješ ja sam nežan. 😭
Ja Botkana godinama ne mogu slušati koliko botuje za vučkodlaka. Par puta u zadnje vrjeme sam se prisilio da ga slušam malo duže, čisto da vidim šta govori u vezi protesta.

Vučkodlak i njegov kriminalno-politički kartel SNS su zlo, ali ima jedan problem. Još uvjek ne postoji opcija koja bi ga zamjenila, a bude dobra za Srbiju (iz mog ugla gledanja). Marinika, Đilas i slični su jednaki kao vučkodkak, ili čak gori. Miloš Francuz mi se ogadio. Tzv. partiotska opozicija je poodavno razbijena od strane vučkodlaka. Mom rođi Branku Dragašu i ljudima koje je okupio u pokretu MOBA službe neće dati da učestvuju u vlasti nakon vučkodlaka, zato što su iskrene patriote koji bi mjenjali čitav sistem iz korjena. Silno želim pad vučkodlaka i SNS-a, ali nažalost oni koji bi došli nakon njega bi bili isti ako ne i gori od njega. Takvo je trenutno stanje stvari. Studenti i narod koji je s pravom uz njih ne mogu voditi državu.

Ja Botkana godinama ne mogu slušati koliko botuje za vučkodlaka. Par puta u zadnje vrjeme sam se prisilio da ga slušam malo duže, čisto da vidim šta govori u vezi protesta.

Vučkodlak i njegov kriminalno-politički kartel SNS su zlo, ali ima jedan problem. Još uvjek ne postoji opcija koja bi ga zamjenila, a bude dobra za Srbiju iz mog ugla gledanja. Marinika, Đilas i slični su jednaki kao vučkodkak, ili čak gori. Miloš Francuz mi se ogadio. Tzv. partiotska opozicija je poodavno razbijena od strane vučkodlaka. Mom rođi Branku Dragašu i ljudima koje je okupio u pokretu MOBA službe neće dati da učestvuju u vlasti nakon vučkodlaka, zato što su iskrene patriote koji bi mjenjali čitav sistem iz korjena. Silno želim pad vučkodlaka i SNS-a, ali nažalost oni koji bi došli nakon njega bi bili isti ako ne i gori od njega. Takvo je trenutno stanje stvari. Studenti i narod koji je s pravom uz njih ne mogu voditi državu.

Smena ove vlasti ni nije među zahtevima uopšte, pa niti cilj ovih blokada.

Smena ove vlasti ni nije među zahtevima uopšte, pa niti cilj ovih blokada.
Šta god govorili predstavnici studenata većina naroda koji protestvuje želi pad vučkodlaka iz 101 razloga. Vučkodlak je uzdrman protestima, pa zato razni likovi koji imaju ambicije da dođu na vlast pokušavaju iskoristiti studentsko-narodnu energiju kao oruđe da preuzmu vlast i postanu vučkodlaci umjesto vučkodlaka.

Šta god govorili predstavnici studenata većina naroda koji protestvuje želi pad vučkodlaka iz 101 razloga. Vučkodlak je uzdrman protestima, pa zato razni likovi koji imaju ambicije da dođu na vlast pokušavaju iskoristiti studentsko-narodnu energiju kao oruđe da preuzmu vlast i postanu vučkodlak umjesto vučkodlaka.

Donekle se slažem, ali među ljudima koji demonstriraju ima i naprednjaka.

Ovo jesu pravi, opštenarodni protesti, ne protiv specifično neke vlasti, već protiv sistema ogrezlog u korupciji. Sistem u Srbiji je izuzetno truo i ne deluje da će biti bolje; to je neraskidivo povezano sa ovom vlasti, zato što je Vučić glavni čovek još od 2012. godine. Ako posle 13 godina ne deluje da ima napretka u tom smislu i da će biti bolje, već da smo došli od toga da je Srpski Eliot Nes uhapsio Miroslava Miškovića, do toga da je on danas jedan od najpouzdanijih partnera i finansijera ovog režima, onda mislim da je jasno zašto mase građana nemaju nikakvo poverenje u Vučića i da će Srbija pod njim samo da tone sve dublje i dublje ka nekakvoj raspaloj mafijaškoj državi i društvu. I to, kako je Vučić stariji, a neće moći da obnaša ove dužnosti večno jer niko nije besmrtan, izvesno je i da ne priprema ni na koji način teren za nekog svog naslednika, što će značiti da će Srbija ući posle Vučića u dugogodišnju krizu.

Back