DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.142
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srpska dijaspora u Holandiji donirala 8.500 evra za studente
Srpska dijaspora u Holandiji saopštila je da je donirala 8.500 evra za studentske blokade u Srbiji, i za 1. februar najavila novo okupljanje u Amsterdamu.
SOROŠEVCI![]()
![]()
Zašto respekt? To je čovek koji promenio sve moguće političke opcije, koji je bio i sa Đilasom i sa Marinikom, tražio položaje za sebe i gledao ko više i koliko da. Nema osobe kod koga nije bio; od Jeremićeve stranke, bio je i kod Ponosa i DSS i Bože Đelića i Nestorovića, a posvađao se sa njima još u vreme izbora.
Bukvalno si se pozvao na osobu koja je kao ličnost oličenje odsustva ikakvog morala ili principa u politici, već da je suština isključivo u uhlebljenju i ničem drugom
Znaš kako kažu, samo se budala ne mijenja.. je li nešto rekao netačno?Jerković je bio u prvim redovima kada su Borka Stefanovića prebili u vreme Stop krvavim košuljama i svim drugim protestima.
On bi se i sada gurao da se prvi okoristi o studente; ništa od toga u klipu ne misli.
Bukvalno ne mogu da verujem da si Jerkovića našao da citiraš, kada u političkom smislu skoro da nema kompromitovanije osobe od njega u celoj Srbiji.
Nije niko, ali ne želim da četnička banda smenjuje nazadnjake, odnosno da nakon loših dođu još gori, kao u npr. Libiji, Siriji, Iranu 1979. ili pak u Ukrajini.Ko je tebi hakovao nalog, šta se dešava??
Ja sam verovao u Ljubana, ali se prodao ustašama!!!E moj Vučiću , Kurti i Hrvatske studentkinje špijuni srušiše nam vladu, sad smanjuješ školarine za 50 %! Prave ti haos u Srbiji bre ludaci! Mislio sam da je Srbija na čelu sa Vučićem jača od hrvatskih špijuna i Kurtijevaca iz Prištine!
Djv je odatle između ostalih.
Информер избројао 7 људи у колони.Znaš kako kažu, samo se budala ne mijenja.. je li nešto rekao netačno?
Umjesto konkretnog odgovora, samo spinovanja..
U suštini tvoj post ima nekog smisla, što samo dokazuje kakvih sve ljudi ima..
Ono što ja mislim je da su studenti (i djaci) navučeni da budu "prva linija" otpora, umjesto onih koji se vješto skrivaju iza njih.
Zašto?
Samim tim što blokiraju puteve, raskrsnice, oni su ti koji će izgubiti neko razumijevanje a time i neku širu podršku, jer samim tim što rade, onemogućavaju i otežavaju svakodnevni život gradjana.
To nije pravi put.. juče u Šapcu na kafi sa prijateljima, srednjoškolci prolaze ispred njih 15-20 tak, duvajući u pištaljke i vuvuzele.. komentari lokalaca su uglavnom negativni, u smislu "šta će djaci na ulici".
Jak mu uzor, nacija koja je od 1937. do 1945. izvršila genocid u Kini, Koreji, na Filipinima, Indoneziji, Mikroneziji, Vijetnamu.... koja se i dan-danas ne stidi toga sve pokorno ližući američku čizmu i u odnosu na čije zločine su čak i nemački te ustaški bili piq. dim.
hahahhahahahahahahahaha Ko je ovo,prvi put čujem?
hahahhahahahahahahahaha Ko je ovo,prvi put čujem?![]()
Dobro, ako je tako kako kažeš, prihvatamZapravo je ovo bolje: kopanje po dokumentima ce upravo da dovede do njihove smene.
Studenti to znaju.
Vucic to zna.
Zato je to prvi zahtev i zato se dokumenta i dalje kriju a koja mogu - falsifikuju.
Ali nece im proći!
Preletacica Tatjana, more mrs....
Povampirila se
Tako studenti kazu. Necu im se mesam, samo da podržim.Dobro, ako je tako kako kažeš, prihvatam
Banda četniciPoziv na veliki protestni skup u Valjevu 1. februara
Pa i ja se nadam da će studenti uspeti. Ne mogu više gledati ove nesrećnike na vlasti, oću da poludim od njihT
Tako studenti kazu. Necu im se mesam, samo da podržim.