Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.433
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Super, malo će da se izduvaju i onda nazad u rudnik za 500 €.
Хроника | |||
Завршен проширени ректорски колегијум Универзитета у Београду: У понедељак заједнички став са студентима шта ће се радити даље | | | |
четвртак, 30. јануар 2025. |
Oн не тврди ништа, него чита извештај, где каже да ради лакшег штемања бетона, у околној зони котви, при крају вађења котви, повијени крајеви жица пресечени су брусилицом.Nisu presecene zice nego kotve su uklonjene, a ovaj arhitekta mulja i jasan je cilj ka cemu vodi to muljanje.
Kakav izvestaj cita kad onomad rece vucic da su oteli dokumenta od podizvodjaca, tu se nesto debelo ne uklapa.Oн не тврди ништа, него чита извештај, где каже да ради лакшег штемања бетона, у околној зони котви, при крају вађења котви, повијени крајеви жица пресечени су брусилицом.
Не успевам да те пратим. Шта се не уклапа? Ово што прича Паоло Малдини или Студент Вучић?Kakav izvestaj cita kad onomad rece vucic da su oteli dokumenta od podizvodjaca, tu se nesto debelo ne uklapa.
Na to sam i mislio.Не знам тачно, могуће да Малдини чита оно што је већ објављено
Ко зна шта су у претходна три месеца радили са документацијом коју су ове седмице објавили.Na to sam i mislio.
To ti kazem zapetljali se u lazima i to sve vise, od onoga da "nisu rekonstruisali nadstresnicu", sto opet ne znaci da ih oslobadja odgovornosti i da je to istina, (svi znamo da nije) jer da je tako bilo opet bi bili krivi....zasto niste rekonstruisali...Ко зна шта су у претходна три месеца радили са документацијом коју су ове седмице објавили.
Проблем им је у томе што је прича озбиљно компликована и тешка да се исфабрикује за тако кратко време.
Сувише места и тачака унакрсне контроле.
To ti je ono poslednji trzaj mrtvaka....
Za 12 godina barem 154 najava borbe protiv korupcije ....