- Poruka
- 90.498
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma taj nacin osvescivanje.
Na decu udaris naebo si.Protiv pet profesora Zemunske gimnazije podnete prijave
Protiv pet profesora Zemunske gimnazije podnete su prijave na platformi "Čuvam te", zbog ugrožavanja maloletne dece jer ih izvode na protest 15 minuta ćutanja, izjavila je Sanja Štrbac, jedna od profesorki protiv koje je prijava podneta.
Nama su maturanti došli i rekli da žele da se pridruže studentima jer veruju u zahteve i vrednosti za koje se oni bore. Mi smo ih podržali.Protiv pet profesora Zemunske gimnazije podnete prijave
Protiv pet profesora Zemunske gimnazije podnete su prijave na platformi "Čuvam te", zbog ugrožavanja maloletne dece jer ih izvode na protest 15 minuta ćutanja, izjavila je Sanja Štrbac, jedna od profesorki protiv koje je prijava podneta.
Šta je tu čudno. Mi smo 2000-e izašli ispred škole, profesori se nisu mešali, jedino su davali dvosmislene poruke, pa šta mi odlučimo.Nama su maturanti došli i rekli da žele da se pridruže studentima jer veruju u zahteve i vrednosti za koje se oni bore. Mi smo ih podržali.
Deca je nagivorila nisam.ja majle mi kme kme.
Vis kakve p.
Čudno je da ti ne shvataš da se sa decom ne sme manipulisati ...To je strogo zabranjeno u svakoj državi ....Šta je tu čudno. Mi smo 2000-e izašli ispred škole, profesori se nisu mešali, jedino su davali dvosmislene poruke, pa šta mi odlučimo.
Nije bilo manipulacije, nismo podnosili Slobu.Čudno je da ti ne shvataš da se sa decom ne sme manipulisati ...To je strogo zabranjeno u svakoj državi ....
Razočarao me je Vučević svojim neznanjem, neorganizovanjem i svakolikom nesposobnošću ... On nikako da shvati da je na čelu izvršne vlasti i da mora da postupa po zakonu i ne dozvoli da blokiraju škole i fakultete....Zar stvarno ništa nije naučio iz Majdana u Ukrajini, na isti način su došli na vlast u toj iskonskoj ruskoj svetoj zemlji, i drugih obojenih revolucija... Davno je morao postupiti po zakonu, osloboditi škole i fakultete i sve profesore, u skladu sa zakonom, koji su se pridružili krivično progoniti i zabraniti rad sa decom i omladinom...
Koliko znam, a znam, univerzitetski i srednjoškolski profesori nisu u štrajku, a to što su se pridružili i blokiraju škole i fakultete je krivično delo i takvi se trajno moraju da udalje iz škola i fakulteta ...N1 JAVLJA: STUDENTI GUBE VEĆINSKU PODRŠKU PROFESORA ZA SVOJE BLOKADE FAKULTETA!
Koje razocarenje
Slobu su za predsednika izabrali građani Srbije, a srušila ga je sramotno i protivpravno rulja tuđinskih plaćenika i najvećih ološa ... To su i dokazali braveći na vlasti od 2000-2012. godine ...To je najsramniji i najkukavičkiji period u istoriji Srba i Srbije ...Nije bilo manipulacije, nismo podnosili Slobu.
To nije dozvoljeno, jer o deci moraju da brinu roditelji, oni su zaduženi za vaspitanje dece, i profesori, da ih uče i izvedu na pravi put ...blokadu su danas izglasali i učenici gimnazija
Zabranjeno ali se ipak pedantno sprovodi od prvog do poslednjeg dana zivota,ceo zivotni vek coveka je jedna velika manipulacijaČudno je da ti ne shvataš da se sa decom ne sme manipulisati ...To je strogo zabranjeno u svakoj državi ....
Za politiku i jeste nerazumljivoNisam siguran da sam Vas pravilno shvatio, jer nisam uspeo da pročitam prethodne Vaše objave ...Može li to malo konkretnije - MOLIM ...
Država je dužna da zaštiti decu od svih manipulacija ...Zabranjeno ali se ipak pedantno sprovodi od prvog do poslednjeg dana zivota,ceo zivotni vek coveka je jedna velika manipulacija
Misliš isto kao u Ukrajini i da Hil bude na čelu te vlade?Kaxe jedan twiteras
СТУДЕНТИ и ПРОФЕСОРИ да формирају
ПРЕЛАЗНУ ВЛАДu haha
Mislim da bi.lompara izabrali hahaMisliš isto kao u Ukrajini i da Hil bude na čelu te vlade?
Sloba je super prošao.Slobu su za predsednika izabrali građani Srbije, a srušila ga je sramotno i protivpravno rulja tuđinskih plaćenika i najvećih ološa ... To su i dokazali braveći na vlasti od 2000-2012. godine ...To je najsramniji i najkukavičkiji period u istoriji Srba i Srbije ...
Zar te nije sramota da tako nešto napišeš, naročito kada znamo kako i zbog čega su ubili Slobodana Miliševića?Sloba je super prošao.
Bolje onog sa mašinskim mozgom, onog što mnogo voli da tuče žene, jer onda će samo on da krade i nikome ništa neće da dade ....Mislim da bi.lompara izabrali haha
Ma ima svašta što je protiv svog naroda radio. To je prošlost. Nego, šta misliš šta je za izdajnika AV prikladnije?Zbog čega? Postoji li i jedan dokaz da je on bilo šta učinio?
A šta je to Vučić izdao? Dokaz - MOLIM ...Ma ima svašta što je protiv svog naroda radio. To je prošlost. Nego, šta misliš šta je za izdajnika AV prikladnije?