Blokada srednjih škola i fakulteta

Protiv pet profesora Zemunske gimnazije podnete prijave​

Protiv pet profesora Zemunske gimnazije podnete su prijave na platformi "Čuvam te", zbog ugrožavanja maloletne dece jer ih izvode na protest 15 minuta ćutanja, izjavila je Sanja Štrbac, jedna od profesorki protiv koje je prijava podneta.
Nama su maturanti došli i rekli da žele da se pridruže studentima jer veruju u zahteve i vrednosti za koje se oni bore. Mi smo ih podržali.

Deca je nagivorila nisam.ja majle mi kme kme.
Vis kakve p.

Nama su maturanti došli i rekli da žele da se pridruže studentima jer veruju u zahteve i vrednosti za koje se oni bore. Mi smo ih podržali.

Deca je nagivorila nisam.ja majle mi kme kme.
Vis kakve p.
Šta je tu čudno. Mi smo 2000-e izašli ispred škole, profesori se nisu mešali, jedino su davali dvosmislene poruke, pa šta mi odlučimo.

Razočarao me je Vučević svojim neznanjem, neorganizovanjem i svakolikom nesposobnošću ... On nikako da shvati da je na čelu izvršne vlasti i da mora da postupa po zakonu i ne dozvoli da blokiraju škole i fakultete....Zar stvarno ništa nije naučio iz Majdana u Ukrajini, na isti način su došli na vlast u toj iskonskoj ruskoj svetoj zemlji, i drugih obojenih revolucija... Davno je morao postupiti po zakonu, osloboditi škole i fakultete i sve profesore, u skladu sa zakonom, koji su se pridružili krivično progoniti i zabraniti rad sa decom i omladinom...

Poslednja izmena od moderatora:
Dom.za nezbrinutu decu

Prilozi

• 20241224_232505.jpg
    20241224_232505.jpg
    53,9 KB · Pregleda: 5

Back