Gost 436702
sexendragsenrokenrol
- Poruka
- 12.203
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
https://forum.krstarica.com/threads/poezija-obojena-muzikom.919550/Kada bi ispisali SVE njihove textove shvatili bi oni koji ih ne slušaju kakva je to umetnost u pitanju.. Jbg
Pa ne znam..Imaš ideju?A mislila si sve redom po albumima? Aj ako te ne mrzi..![]()
To kako si krenula je najboljePa ne znam..Imaš ideju?
Ok...To kako si krenula je najbolje![]()
Protiv Sebe je treći album..odličan.. posle toga Nikola napušta grupu i kreće solo.. tri ili četiri odlična albuma..Vratiste me u lepe dane mladosti... Prvi put sam cuo njihov album Crno belo i srebrno u IV razredu srednje skole kod drugara i odmah je presnimio, naravno audio kaseta, bio sam odusevljen. Posle toga slusao i drugi album i to je to, posle toga mi se nisu svidjali
Vranjković je čovek filozof, ozbiljna priča.. Jeste sve to bilo u fulu dok je bend trajao (meni najviše zbog Mitinog glasa) ali i posle je Nikola nastavio u svom stilu, teško je naći zamerke u njegovom raduProtiv Sebe je treći album..odličan.. posle toga Nikola napušta grupu i kreće solo.. tri ili četiri odlična albuma..
Nije mi legao taj treci ne znam zasto. Prvi mi je ostao u tako dobrom secanju i kad sad slusam neke stvari sa tog albuma vrati me u neko lepo vreme.. Bio sam u BG na njihovom koncertu 93. ili 94. vise se ne secam i svima pricao kako je dobar bendProtiv Sebe je treći album..odličan.. posle toga Nikola napušta grupu i kreće solo.. tri ili četiri odlična albuma..
i glas mu je dobar..Vranjković je čovek filozof, ozbiljna priča.. Jeste sve to bilo u fulu dok je bend trajao (meni najviše zbog Mitinog glasa) ali i posle je Nikola nastavio u svom stilu, teško je naći zamerke u njegovom radu
slažem se da im je treći slabiji od drugogNije mi legao taj treci ne znam zasto. Prvi mi je ostao u tako dobrom secanju i kad sad slusam neke stvari sa tog albuma vrati me u neko lepo vreme.. Bio sam u BG na njihovom koncertu 93. ili 94. vise se ne secam i svima pricao kako je dobar bend
Jeste, naravno.. Nisam ni htela kažem da je loš, daleko od toga..i glas mu je dobar..
Nisu ti se svideliVratiste me u lepe dane mladosti... Prvi put sam cuo njihov album Crno belo i srebrno u IV razredu srednje skole kod drugara i odmah je presnimio, naravno audio kaseta, bio sam odusevljen. Posle toga slusao i drugi album i to je to, posle toga mi se nisu svidjali