HELENA33
Buduća legenda
- Poruka
- 27.231
ok onda za tebe nema problema.uzivaj![]()
naravno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ok onda za tebe nema problema.uzivaj![]()
naravno...i ja tebi zelim isto... i hvala na drushtvu, lepo si mi skratio noc...
![]()
znam da jesam ali sto je meni vaznije i sebi sam![]()
nemoj tako negativno da me tumachish, jeste da ja volim dvosmislene postove ili postove sa josh vishe znachenja, ali sada zaista nisam nishta loshe mislila... nego bash kad sam htela da se iskljuchim i chitam neshto, pochele su ove prepiske s tobom pa mi je bash brzo proshlo vreme... ajde uzivaj...Duplo JA!Uzasano tesko donose vazne odluke i uvek se konsultuju s'onim drugim koji misli suprotno.Nisu dvolicni u odnosu na druge samo u odnosu na sebe.
Srce,a je l to sad znaci da ako ja ,npr, privlacim jednog od Blizancica,drugog odbijam,i sukob izmedju njih dvojice rezultira neodlulucnoscu doticnog gospodina Blizanca?
...auuuu...Pa sta ja onda da radim sa njim???...pa i vage su takve...pa niko ne kaze da su dvolicne...da da odjednom se smeju i placu uzas,u isto vreme te i vole i mrze kakav zivot covece

Pesma za blizance
Ne veruj mi nikad kada
plačem
ili glumim jaku.
Ne veruj mi nikad kada
ti šapućem u mraku.
Jer ja sam dupli
blizanac u znaku.
Pevačica nepoznata
Čestitam blizanci na vašoj prvoj Grand pesmi![]()

Me too, pa zalutam u tudji krevetBlizanci su ono sto jesu,sta bi drugi dali da nikada ne znaju gde su,nekada uzivam u tome

Ja sam blizanac i cesto ne znam na kojoj sam planeti,ali volim sto je tako

...Moguce je da gresim naravno.Ima istine u onome sto si napisala...Antonina,mozda gresim ali imam utisak da si tu dvolicnost blizanaca na svojoj kozi osetila... mislim da te je povredio muski -blizanac...Moguce je da gresim naravno.Ima istine u onome sto si napisala...
ja lično mislim da su blizanci dvolični
Znam ih gomilu, i svi do jednog su dvolični, a to se pogotovo odnosi na muške

E pa "džabe" (nije džabe, nego da naglasim poentu) ti i Ribe na Asc, ako imaš jakog Saturna i ako je Jupiter kao vladar u aspektu sa Saturnom i sve u svemu dosta drugih faktora nijansira osobine podznaka, npr.Nije to tek tako lako proceniti nesto i naci karakteristike osobe u natalu. Pa evo ja sam Ribe u Acs ko se razume u astrologiju - zna da vazi slicno za duple znake i Ribe i Blizance da su rodjena glumatala i da i jedni i drugi cesto lazu mazu i skloni su zednog preko vode da prevedu. Ja nisam rodjena sa tim "talentima" a i ne bih volela da jesam jer ne vidim svrhu takvog zivota, smatram da smo mi ljudi ovde da duhovno napredujemo i radimo na sebi konstantno - sazrevamo.
Joj Madona, ti nemas samo problem sa Vodolijama vec i sa Blizancima. Pretpostavljam da ti onda i Vage neodgovaraju. Nisu Blizanci dvolicni. Slicni su nama Vodolijama. Vazdusasti smo, stalno smo u fazonu - kako vetar duva. Cas bi ovako, cas onako, e sad bi radili ovo e sad ono, pa pedeset stvari u isto vreme. Milion nekih zelja nam se mota po glavi, mozemo da se prilagodimo svakoj situaciji i bla bla. Jednostavno u svakom od nas cuci jos sto licnosti. Jel kapiras?![]()