Blind Guardian

little_one:
schmrtz. mene kewa srezala u korijenu sto se tice odlazaka na bilo koji koncert.
Hush now baby, baby, don't you cry
Momma's gonna make all of your nightmares come true
Momma's gonna put all of her fears into you
Momma's gonna keep you right here under her wing
She won't let you fly, but she might let you sing
Momma's will keep Baby cozy and warm
Oooo Babe
Oooo Babe
Ooo Babe, of course Momma's gonna help build the wall

:)

YEBENO!!!!!!!! Mora se doziveti da bi se opisalo... a reci su nedovoljne, preslabe.....
U zivotu mi nije bilo bolje, iako nisam imala pare, pa sam bila ispred sa drustvom(koje takodje nije imalo pare)...
Ali mi je uzasno krivo sto nije bila Battlefield ili bar Punishment Divine...... al' oprasta se to....
Znaci, ko nije bio, gadno se zayeb'o..... nadam se da ce doci opet, uskoro...

@Warden Assasin zao mi je sto moram da te obavestim ali Punishment Divine je odsvirana i to maestralno, kako si je propustila?

Evo vam set lista, ne znam jel to bas tacan raspored preuzbudjena sam bila da pazim!

War of Wrath
Into the Storm
Bourn in a Morning Hall
Nightfall
Valhalla
I'm Alive
Harvest of Sorrow
Fly
The Bard's Song (In the Forest)
Otherland
Welcome to Dying
Traveler in Time
Bright Eyes
Time Stands Still (at the Iron Hill)
Punishment Devine
Carry the Blessed Home
------
Imaginations from the Other Side
Lord of the Rings
------
Majesty
Mirror, Mirror

Znaci ljudi moji 4 bisa fantasticno!
The Bard's song otpevana kao jedan da je pevao,ne znas ko se vise cuo Hansi ili mi. Realno od ovog certa samo je publika profitirala ...nije bilo 2000 ljudi i nisu se ni Guardiani ni organizatori usrecili sa zaradom, vidi se da su Hansi i Company dosli zbog ljudi ne zbog zarade. I to ih cini jos vecim carinama ako je moguce.
Nadam se da smo i ove godine ispunili iscekivanja i da ce nas nagraditi i pocastiti i sa jos koncerata sto pre.

Back