Blind Guardian

crusader84:
Čekaćemo večnost do sledećeg koncerta Blind Guardian-a u Beogradu, jer će kao večnost trajati vreme do 22. jula 2007.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

22.7.2007. Bašta SKC-a, Beograd - BLIND GUARDIAN

Nema potrebe da ponovo kenjam ko je organizator i da vam dajem link, spomenik ima da dižemo Legacy Promotion-u! :D

Čisto da se vidi na novoj stranici... ;)

Moguće je da se, u slučaju lošeg vremena, koncert prebaci unutra!
Ono što je kvaka u svemu tome je to što unutra staje mnogo manje ljudi... Tako da, ukoliko pre nego što se proda više karata nego što može ljudi da stane unutra i organizatori dobiju obaveštenje da će tog dana biti shit vreme, postoji šansa da dalja prodaja karata bude obustavljena!!!

crusader84:
Moguće je da se, u slučaju lošeg vremena, koncert prebaci unutra!
Ono što je kvaka u svemu tome je to što unutra staje mnogo manje ljudi... Tako da, ukoliko pre nego što se proda više karata nego što može ljudi da stane unutra i organizatori dobiju obaveštenje da će tog dana biti shit vreme, postoji šansa da dalja prodaja karata bude obustavljena!!!

ja imam svoju to je vazno, a cert moze da bude bilo gde... GARDIAN!!! GARDIAN!!!

JA! Jedna od mojih omiljenih!

Prosli put sam bila bolesna za njihov koncert i nisam mogla da idem. Sada niko nece da ide sa mnom jer niko od mog drustva ne gotivi BG... Smrc!
Ici cu sama i rasturicu SKC(ok, mozda i necu rasturati, ali cu ici).

I sto je karta tako skupa, bre?! :cry:

Back