- Poruka
- 48.596
У је, благо се њима.

ako ima 17 ucenika pitanje bi dobro bilo koliko je ukupno ucenika, jer u nasem jeziku kada se kaze ucenika podrazumevaju se i muski i zenski. jezicka zavrzlama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
У је, благо се њима.
na jezičkom smeru u gimnaziji bilo nas petorica debila i tries ženskih
ja potegnem pa povaljam taj drugi pa odem u elektrotehničku
tu nas je bilo tries debila i pet odrona))))
A ti li si ozbiljno mislio dok si kleo?![]()
za koji dan eto karsuljka sa novim testovima.![]()
Možda bih se setila da sam imala olovku i papir, a možda i ne bih, nemoj se lažemo. Dobar zadatak.![]()
ako ima 17 ucenika pitanje bi dobro bilo koliko je ukupno ucenika, jer u nasem jeziku kada se kaze ucenika podrazumevaju se i muski i zenski. jezicka zavrzlama.
Jeste.
I razocarala sam samu sebe![]()
Ovo su super zadaci za lečenje sujete...Bar vidimo gde smo...
Ih, pa tacno bih, kao svaki neuroticar, izludela dok ne bih resila. Tako je bilo i sa onim sa kuglicama. Imamo 12 identicnih kuglica, samo je jedna razlicite tezine, moze biti laksa ili teza. Kako iz tri merenja naci tu kuglicu, ako imamo vagu sa dva tasta bez tegova.ako garantuješ da je tako onda ko da si rešila)))
za taj nemam nerveIh, pa tacno bih, kao svaki neuroticar, izludela dok ne bih resila. Tako je bilo i sa onim sa kuglicama. Imamo 12 identicnih kuglica, samo je jedna razlicite tezine, moze biti laksa ili teza. Kako iz tri merenja naci tu kuglicu, ako imamo vagu sa dva tasta bez tegova.
Ne znam odgovor, ali, nedavno sam čula da je taj "mlaz" otrovan, odnosno da osim vodene pare sadrži veoma opasne čestice koje padaju na nas.Ко реши из прве овај ..ТЕСТ......добија за редом.. 10 Репки ...
► http://forum.krstarica.com/showthread.php/698729-Pitalica?p=28810155#post28810155
НЕ ВАЖИ ..за...pura moca ...![]()
Ne znam odgovor, ali, nedavno sam čula da je taj "mlaz" otrovan, odnosno da osim vodene pare sadrži veoma opasne čestice koje padaju na nas.
prvo pitanje, ako u trci prestignes drugu osobu, onda nisi drugi, jer ta osoba ne mora da bude na drugom mestu, nego na bilo kom.
al jops mi nije jasno kako je rezultat za matematiku 4100, kada je 5000.el ume neko da mi protumaci tu matematicku zavrzlamu.
- - - - - - - - - -
onaj u komentarima je najbolje odgovorio na drugo pitanje.
- - - - - - - - - -
aha...ukapirala, prvo kaze uzmite hiljadu. pa tek onda dodati.![]()
Kroz 5 kratkih pitanja proverite koliko ste inteligentni. Samo, nemojte viriti, na kraju su dati odgovori...
Ja sam promašila odgovor na drugo...
http://www.6yka.com/novost/63498/pokazite-koliko-ste-inteligentni-kroz-ovih-5-blic-pitanja
E lazes sad!Nemoguce da si samo drugo promasila.
Ja sam se drzao uputstava i pokusao bas brzo da odgovorim i...sve sam promasio
![]()
E, sad si me tek zbunio...![]()
Meni je tacna matematika iz prve...dobijas 4090 + 10 = 4100