Blic test inteligencije

:lol:
ako ima 17 ucenika pitanje bi dobro bilo koliko je ukupno ucenika, jer u nasem jeziku kada se kaze ucenika podrazumevaju se i muski i zenski. jezicka zavrzlama.

Можда је постављач питања присталица теорије мултиверзума, па тако имамо и 17 и 29 ученика, ал у два различита свемира. Углавном, имамо 12 мученица то је битно.

prvo pitanje, ako u trci prestignes drugu osobu, onda nisi drugi, jer ta osoba ne mora da bude na drugom mestu, nego na bilo kom.

al jops mi nije jasno kako je rezultat za matematiku 4100, kada je 5000. :lol: el ume neko da mi protumaci tu matematicku zavrzlamu. :huh:

- - - - - - - - - -

onaj u komentarima je najbolje odgovorio na drugo pitanje. :lol:

- - - - - - - - - -

aha...ukapirala, prvo kaze uzmite hiljadu. pa tek onda dodati. :lol:

Meni je tacna matematika iz prve...dobijas 4090 + 10 = 4100

Kroz 5 kratkih pitanja proverite koliko ste inteligentni. Samo, nemojte viriti, na kraju su dati odgovori...:lol:
Ja sam promašila odgovor na drugo... :sad2:
http://www.6yka.com/novost/63498/pokazite-koliko-ste-inteligentni-kroz-ovih-5-blic-pitanja

E lazes sad!Nemoguce da si samo drugo promasila.
Ja sam se drzao uputstava i pokusao bas brzo da odgovorim i...sve sam promasio

1z3575d.jpg

E, sad si me tek zbunio...:think:

Драга пријатељице...на репу си догађаја...хоћу рећи...НЕИНФОРМИСАНА...:(

Та појава и то тровање свега са неба траје малтене од другог светског рата и спроводи га САД и НАТО. Многа деца у САД и Европи рођена од 1990 па на овамо и не знају за плаво небо и природне облаке и са усхићењем каче по нету слике неба у свим бојама ...јер плаво небо нису видели од рођења...:(

Нас праше скоро.. 10 година... од како је Србија приступила НАТО - " Партнерству за мир "...а ти си тек " скоро чула "...:(

Та појава се на енг. зове ...CHEMTRAILS...и сваког дана то можеш да видиш на нашем небу мање или више и ако желиш да се информишеш куцни то на гуглу или јутубе...
...:aha2:

Back