Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.217
to je najlakse prvo hiljadarke saberes ima 4x1000 i ostatak daje 100 ne kapiram kako 5000objasni mi kako si dosao do rezultata 4100 koji postupak.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je najlakse prvo hiljadarke saberes ima 4x1000 i ostatak daje 100 ne kapiram kako 5000objasni mi kako si dosao do rezultata 4100 koji postupak.
Ali kada je ušao u stan stan više nije prazan.Seti se mračna kuća, noćna jurnjava.
Nego da ne duljim, inspektor će zakucati na svaka vrata 4 stana ,reći policija druže, opipati sijalicu u svakom od njih, budući da je kuća bila mračna u stanovima u 3 stana u kojima nije lopov sijalice su hladne.Kada je lopov upadao u stan upalio je sijalicu, u stanu u kojoj je sijalica topla se nalazi lopov nego evo hevi kategorije.
Anštajnova zagonetka:
5 kuća različitih boja.
U svakoj živi pripadnik druge nacije.
Svako pije drugačije piće, pušti drugačije cigarete i ima drugačijeg kućnog ljubimca.
Ko je vlasnik akvarijumske ribice?
Ovo je klasik.
to je najlakse prvo hiljadarke saberes ima 4x1000 i ostatak daje 100 ne kapiram kako 5000
(14-6)*3=24aj sad nešto stvarno da se napne mozak
od cifara 1, 3, 4 i 6 sastaviti izraz čiji je rezultat 24
dozvoljene su samo četiri osnovne operacije
svaka cifra se mora upotrebiti, i to samo jednom
ko reši za sat vremena car je![]()
A možda je lopov ušao u stan koji je prethodno ispraznio?
A svetlo, može li da se upali svetlo?![]()
Čestitam.![]()
a koja je to operacija spajanje cifara?(14-6)*3=24
(14-6)*3=24
a koja je to operacija spajanje cifara?))
netačno...
A je l' može faktorijel?a koja je to operacija spajanje cifara?))
netačno...
a koja je to operacija spajanje cifara?))
netačno...
Mucim se vec 20ak min, ne ide...aj sad nešto stvarno da se napne mozak
od cifara 1, 3, 4 i 6 sastaviti izraz čiji je rezultat 24
dozvoljene su samo četiri osnovne operacije
svaka cifra se mora upotrebiti, i to samo jednom
ko reši za sat vremena car je![]()
Ako može stepenovanje, onda može i faktorijel...Mucim se vec 20ak min, ne ide...
6*4=24 jedino to pomnoziti sa 1^3
6*4*(1^3)=24
???
sa faktorjel je rešenje
Пронашао сам решење, мрзело ме решавати, сад ћу на спавање раније, још ми фали ноћас да не спавам рачунајући. Нећете га никада погодити, начи који шит од решења.
stepenovanje ne psada u četiri osnovne operacijeMucim se vec 20ak min, ne ide...
6*4=24 jedino to pomnoziti sa 1^3
6*4*(1^3)=24
???
Daj ga. Hvata me nervoza...
Daj ga. Hvata me nervoza...