Bleach

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Д ли сам се горе смори од међеда или од фаца Гардиста...Ктастрашно...

Brate ti bas ne volis kad se uspori malo i kad ima vise dijaloga nego akcije :D A ja pa bas to volim....

Ali Zero Squad... O.O Osim one zenske (ne one debele) svi likovi deluju katastrofalno. Oce da impresionira nekoga, da ih nacini mocnima i onda mi servira onakve face za koje kakve god da je moci osmislio nmg da poverujem da su jaki...

Brate ti bas ne volis kad se uspori malo i kad ima vise dijaloga nego akcije :D A ja pa bas to volim....

Ali Zero Squad... O.O Osim one zenske (ne one debele) svi likovi deluju katastrofalno. Oce da impresionira nekoga, da ih nacini mocnima i onda mi servira onakve face za koje kakve god da je moci osmislio nmg da poverujem da su jaki...

Не, ок је успорити ако се објашњава нешто битно тим успоравањем. Али какав је значај имала међедова појава?Мени никакав.
Осим тога дизајн гардиста ми се не допада. Наравно, свако има своје мишљење, а ово је моје, без намере да вређам...

OK chapter ,ko bi rekao da je onaj jakuza lik učio Unohanu ,izgleda da Ichigo i društvo idu da vide Soul Kinga nisam očekivao da ćemo tako brzo.da ga vidimo ,mada možda odlože put u zavisnosti od toga šta Urahara ima da im kaže ako je ono bio Urahara na kraju

The stairway to heaven.... Jel me zajebavas? Koliko neoriginalan moze da bude to je neverovatno...

Drugo je li cudno sto mi ona zenska sa skeleton rukama deluje sexy xD Ah uvek sam voleo cudne devojke :P

WTF:eek:

The guy at the end of last chapter is indeed urahara
But he didnt arrive on scene. He was talking through a laptop. Mayuri is projecting it
Orihime and chad also appeared and talked with ichigo
Ichigo follows the royal guard back to the palace
To go to the palace, they have to pass through kukaku’s home ?
After sending ichigo and the others, kukaku orders ganju to do something
Ganju and 3 other guys walked off. Those 3 appears to be TSUIKISHIMA, ginjo and a guy in glasses (wtf)
Ichigo arrives at the palace

Opet dosadan chapter kako ovaj Kubo odugovlači to je strašno anyways onaj lik sa uraharom je verovatno grimmjow biće interesantno videti ga ponovo ,što se tiče fullbringera oni mi ni na početku nisu bili pnešto pretarno interesantni tako da sam ravnodušan prema njima.

Нови капетан командант-Шунсуи, први Кенпачи Унохана:eek:
Кубо је дувао нешто јаче...Питам се ко ће попунити празно место у 8.одреду...

Bilo je za očekivati da će jedan od starijih kapetana postati novi commander Kyoraku najviše odgovara tome Ukitake je previše bolešljiv da bude kapetan ,ova situacija sa Unohanom mi je interesantna jer je ona po meni jedna od najmisterioznijih likova u mangi :D

Back