Bleach

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
tumblr_lzrqoxLNSb1rnxiv4o1_400.gif

Одлично поглавље, једва чекам да видим деда Јамин банкаи и моћ мача који има главни макро.
Једина лоша ствар у поглављу, због чегадобија 5 мање код мене:страна 8.
http://www.mangareader.net/bleach/506/8
Тосен, Унохана и Икаку. Катастрофа
Брате, како се Кубо не умори од толике рециклаже ликове? Или то намерно ради да нас мало за...ава.

Konacno jedan skoro savrsen chapter... Nije mi jasno, kako on planira ovo da oduzi kad je vec sve krenulo, svi se bore... Kao da ovo nece biti glavni protivnici, vise neki manga filler, kao ono ozivljavanje maceva u animeu.

Bankai mu je zaista badass nije ni čudo što je najači shinigami u SS.

BTW jedno pitanje za sve vas ,pošto je ovaj arc bukvalno napravljen da Kubo u njega strpa sve što je ostalo ne prikazano u Bleachu i tako ugrabi još para dokle može čemu se najviše nadate da ćete videti u ovoma arcu ,ja želim da vidim najmisterioznijeg lika u čitavom Bleacu u borbi tj. Unohana ,znači samo smo na početku animea videli da može da pretvori svoj mač u onu džinovsku ražu i to je to ,žena se nije ni jednom borili u čitavih 500+ chaptera ,kontam da koristi medical kido u borbi nešto na foru Kabuta i verovatno ima moć brze regeneracije kao Tsunade ,sledeće čemu se nadam je da vidim Yoruichi sa zanpaktom jer je ona ipak shinigami do sad je bila bleachov ekvivalent Might Guya (mislim po načinu borbe ne po ponašanju) , i treće možda da vidim Uraharin bankai :)

Poslednja izmena:
Bankai mu je zaista badass nije ni čudo što je najači shinigami u SS.

BTW jedno pitanje za sve vas ,pošto je ovaj arc bukvalno napravljen da Kubo u njega strpa sve što je ostalo ne prikazano u Bleachu i tako ugrabi još para dokle može čemu se najviše nadate da ćete videti u ovoma arcu ,ja želim da vidim najmisterioznijeg lika u čitavom Bleacu u borbi tj. Unohana ,znači samo smo na početku animea videli da može da pretvori svoj mač u onu džinovsku ražu i to je to ,žena se nije ni jednom borili u čitavih 500+ chaptera ,kontam da koristi medical kido u borbi nešto na foru Kabuta i verovatno ima moć brze regeneracije kao Tsunade ,sledeće čemu se nadam je da vidim Yoruichi sa zanpaktom jer je ona ipak shinigami do sad je bila bleachov ekvivalent Might Guya (mislim po načinu borbe ne po ponašanju) , i treće možda da vidim Uraharin bankai :)

Све то ,али највише Ишинову прошлост...

Moja pretpostavka je bila spot on ,chapter nije bio nešto posebno ,proleteo sam kroz njega za 2min ,previše su strana potrošili na ova dva nevažna lika ,barem je bilo zanimljivo videti Aizena na trenutak.

Back