Благоје Јововић - Атентатор на Павелића

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koliko je ustasa pobijeno nije bitno po banetu , a sta je Jovovic mitoman ispricao to je bitno :hahaha:
ne po banetu nego po opstom svetskom i jos bitnije srpskom razmisljanju pavelica to usrasko pseto je ustrelio srpski cetnik jovovic ,
kojem 800 000 jbt-ovih bojovnika nije prislo ni blizu sve vreme pavelicevog boravka u juznoj americi i evropi .
to je najbitnije :mazi: :maramica:

ne po banetu nego po opstom svetskom i jos bitnije srpskom razmisljanju pavelica to usrasko pseto je ustrelio srpski cetnik jovovic ,
kojem 800 000 jbt-ovih bojovnika nije prislo ni blizu sve vreme pavelicevog boravka u juznoj americi i evropi .
to je najbitnije :mazi: :maramica:
Ni srpska istorija ne prizanaje ono sta je po tebi :mazi:

Sta sam ja napisao za Pavelica ?
Ништа, остало је још само да прогласиш да није био усташа као што си то урадио са свим његовим колегама укључујући Кватерника.

Ништа, остало је још само да прогласиш да није био усташа као што си то урадио са свим његовим колегама укључујући Кватерника.
Mozda ces ga ti proglasti da nije bio ustasa, ja sam u uvodnom tekstu na temi Pavelic rekao sta mislim o njemu, i pritom citirao Tita.

Poslednja izmena:
Па јел их има још, ево Кватерник за тебе није усташа, Степинац такође, Месић такође, Пирц исто и да не ређам шта си све писао раније?
Za tebe je svaki Hrvat koji je ziveo u NDH bio ustasa.

Sa kojima su cetnici uredno sklapali sporazume, krkali i pili dok je Nazor u spaljenom srpskom selu pisao gore pomenutu Majku pravoslavnu.
Нису, док су четници дигли устанак и борили се против тог зла док је Назор у исто време писао у усташким гласилима.

Drenovic je bas u ustanickom modu ovde.:super:

Uro%C5%A1_Drenovi%C4%87.jpg

Back