- Poruka
- 69.776
Koliko je ustasa pobijeno nije bitno po banetu , a sta je Jovovic mitoman ispricao to je bitno![]()
За ову темусвакако није битно јер се ради о Павелићу , а не о усташама генерално.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko je ustasa pobijeno nije bitno po banetu , a sta je Jovovic mitoman ispricao to je bitno![]()
Pavelic nije bio ustasa ?За ову темусвакако није битно јер се ради о Павелићу , а не о усташама генерално.
ne po banetu nego po opstom svetskom i jos bitnije srpskom razmisljanju pavelica to usrasko pseto je ustrelio srpski cetnik jovovic ,Koliko je ustasa pobijeno nije bitno po banetu , a sta je Jovovic mitoman ispricao to je bitno![]()

opet ti googl translate zabagovao, pa covece dokle ce da se blamiras sa tim losim prevodima a onda i jos ludjim komentarimaPavelic nije bio ustasa ?

Ni srpska istorija ne prizanaje ono sta je po tebine po banetu nego po opstom svetskom i jos bitnije srpskom razmisljanju pavelica to usrasko pseto je ustrelio srpski cetnik jovovic ,
kojem 800 000 jbt-ovih bojovnika nije prislo ni blizu sve vreme pavelicevog boravka u juznoj americi i evropi .
to je najbitnije![]()
![]()

Blamiras se ti tvojimm nebulozama i izjavom _ nije bitno koliko je ustasa pobijeno, zato sto ne zans da je i pavelic bio ustasaopet ti googl translate zabagovao, pa covece dokle ce da se blamiras sa tim losim prevodima a onda i jos ludjim komentarima![]()

Гледајући шта ти пишеш највероватније није.Pavelic nije bio ustasa ?
Sta sam ja napisao za Pavelica ?Гледајући шта ти пишеш највероватније није.
Ништа, остало је још само да прогласиш да није био усташа као што си то урадио са свим његовим колегама укључујући Кватерника.Sta sam ja napisao za Pavelica ?
Mozda ces ga ti proglasti da nije bio ustasa, ja sam u uvodnom tekstu na temi Pavelic rekao sta mislim o njemu, i pritom citirao Tita.Ништа, остало је још само да прогласиш да није био усташа као што си то урадио са свим његовим колегама укључујући Кватерника.
Значи он је био једини усташа у Хрватској!?Mozda ces ga ti proglasti da nije bio ustasa, ja sam u uvodnom tekstu na temi Pavelic rekao sta mislim o njemu, i pritom citirao Tita.
to kad ti budes "srpska istorija"Ni srpska istorija ne prizanaje ono sta je po tebi![]()
, a dok to ne postanes mozes da se prosetas ulicom blagoja jovovica , bivsom "zagorskom"
resetuj taj google translate, sad vise ni sam sebe ne mozes da razumesBlamiras se ti tvojimm nebulozama i izjavom _ nije bitno koliko je ustasa pobijeno, zato sto ne zans da je i pavelic bio ustasa![]()

Ko je to rekao ?Значи он је био једини усташа у Хрватској!?
Srpski istorica Dimitrijevic je to rekao. Imas promenjnih ulica i u Hrvatskoj, ali to nista ne znaci za istorijuto kad ti budes "srpska istorija", a dok to ne postanes mozes da se prosetas ulicom blagoja jovovica , bivsom "zagorskom"
![]()

Naravno, kada se ti uvek svadjas sam sa sobomresetuj taj google translate, sad vise ni sam sebe ne mozes da razumes![]()

Па јел их има још, ево Кватерник за тебе није усташа, Степинац такође, Месић такође, Пирц исто и да не ређам шта си све писао раније?Ko je to rekao ?
sta je tacno rekao dimitrijevic???Srpski istorica Dimitrijevic je to rekao. Imas promenjnih ulica i u Hrvatskoj, ali to nista ne znaci za istoriju![]()
Pricu gospodje Gacesa Takodje.Mi imao samo kao dokaz pricu od Jovovica i nista vise. Da je bilo sukoba unutar ustaske emigracije, bilo je.
Za tebe je svaki Hrvat koji je ziveo u NDH bio ustasa.Па јел их има још, ево Кватерник за тебе није усташа, Степинац такође, Месић такође, Пирц исто и да не ређам шта си све писао раније?
Postavljen je klip vec nekoliko puata RTS gde Dimitrijevic kaze - mozda je.sta je tacno rekao dimitrijevic???
ajde daj taj tekst da procitamo jer ti si poznat po tome sto srpski jezik ne razumes i da ti se smisao recenica gubi u prevodu,
dakle citat ????
Само онај који следи усташку идеологију.Za tebe je svaki Hrvat koji je ziveo u NDH bio ustasa.
Нису, док су четници дигли устанак и борили се против тог зла док је Назор у исто време писао у усташким гласилима.Sa kojima su cetnici uredno sklapali sporazume, krkali i pili dok je Nazor u spaljenom srpskom selu pisao gore pomenutu Majku pravoslavnu.