Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.721
Nemam nameru da sekund svog vremena utrosim na sns kvazi istoricare. Citalastvu informera i gledateljstvu parova oni su top, meni pak nisu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jok , ti si istorija i tebi ce da se poveruje kad kazes da nesto nije tacno pored zivih ljudi koji svedoce o tom dogadjajuNeko da interviju i to automatski postaje istorijska cinjenica, koji si ti ajnstajn
Ponavljanje sta neko kaze, nece postati istorijska cinjenica
Nauci da istorija nije rekla -kazala

znaci dobili smo jos jednog licenciranog vidovnjaka u usraskim redovimaAmfilohije je zasad deo SPC,ali sa episkopskim savetom nece jos dugo.

Kao i Samardzicevi ''svedoci''jok , ti si istorija i tebi ce da se poveruje kad kazes da nesto nije tacno pored zivih ljudi koji svedoce o tom dogadjaju![]()

Немој да причаш, то заправо значи да не можеш да оспориш оно што кажу.Nemam nameru da sekund svog vremena utrosim na sns kvazi istoricare. Citalastvu informera i gledateljstvu parova oni su top, meni pak nisu.
Какве везе има Мегатренд са њима?Da, zaista je prica sns istoricara a la Megatrend neosporiva.
Значи ништа.Nikakve sa tacke danasnjeg poimanja obrazovanja u ovoj mucenoj zemlji.
Da, zaista je prica sns istoricara a la Megatrend neosporiva.
On se nakon tog ranjavanja nije više pojavljivao na dnevnoj svetlosti i celo to vreme je proveo u krevetu. Dva metka u grudi su odradila svoje, budući da sigurno nije umro od kijavice.
И какве везе то има са Огњеном Карановићем?Nista za one koji na taj nacin pribave diplomu sto se kaze udjes u 10 u 12 si vec svrsio studije u rekordnom roku.
a inace otac mice megatrenda je bio cuveni tzv partizan koji je bio pored ostalih standardnih za tu ekipu bahanalija i primitivizama poznat po tome sto je polagao ispite sa pistoljem na klupi , kakav otac takav sinОво што радиш Мстиславе само показује твоју немоћ да било шта смислено кажеш на теми, па покушаваш да ствари пребациш на политику.
Прво, Самарџићев истриографски рад датира из периода када СНС није постојао, а није постојао ни Мегатренд.
Друго и много важније је да се арогантно и типично незналачки, историји прилазиш погрешно не истраживачки, него верујући.А та вера је искључиво везана за титоистичке и хрватске изворе, а при том се петљаш у ствари које нити знаш нити припадају историјским истраживањима као што је оцена митрополита Амфилохија , што је у најмању руку безобразно.

opet si zabagovao, kakve veze ima samardzic sa jovovicem i njegovim saucesnicima u atentatuKao i Samardzicevi ''svedoci''![]()

opet si zabagovao, kakve veze ima samardzic sa jovovicem i njegovim saucesnicima u atentatu![]()
Kakv spamer, postavi pitanje, dobije odgovor, a onda se pravi lud, kakav clownopet si zabagovao, kakve veze ima samardzic sa jovovicem i njegovim saucesnicima u atentatu![]()

Videli smo tvoju mrznju kada na temi o Nazoru, pise o Krlezi, a nema nikave veze.Наравно да нема никакве везе, али се њему као и осталима од мржње све стопило у јдену јединствену целину.
Videli smo tvoju mrznju kada na temi o Nazoru, pise o Krlezi, a nema nikave veze.
Promasio si temu, od tvog silno trabunjanja, tema je Blagoje Jovovic, a ne Krleza i Petrovic.Ја сам само поставио логично питање у вези са твоји трабуњањем. Зашто је грех што српски писац ( Вељко Петровић) није отишао у партизане, а не сматра се грхом што хрватски писац ( Мирослав Крлежа) такође није отишао у партизане.
nesretni falsifikatoru koji uvek padne na delu,Kakv spamer, postavi pitanje, dobije odgovor, a onda se pravi lud, kakav clown![]()

Preko 100 ustaskih terorista je ubijeno posle rata svuda u svetu, i za vecinu se ne zna ko je. Svako moze ko Blagoje Jovovic da napise knjigu da je on ubijo, jer dovoljno je napisati i reci ja sam. To su za baneta glavni dfokazi ko sta kaze, jer se za njega istorija svodi na rekla kazala![]()
to je dokaz za celi svet , a koliko je usrasa pobijeno nije ni bitno, bitno je da je usrasu broj jedan upucao upravo srpski cetnik dok 800 000 jbt-ovih bojovnika nikad nije to ni probaloPreko 100 ustaskih terorista je ubijeno posle rata svuda u svetu, i za vecinu se ne zna ko je. Svako moze ko Blagoje Jovovic da napise knjigu da je on ubijo, jer dovoljno je napisati i reci ja sam. To su za baneta glavni dfokazi ko sta kaze, jer se za njega istorija svodi na rekla kazala![]()

Koliko je ustasa pobijeno nije bitno po banetu , a sta je Jovovic mitoman ispricao to je bitnoto je dokaz za celi svet , a koliko je usrasa pobijeno nije ni bitno, bitno je da je usrasu broj jedan upucao upravo srpski cetnik dok 800 000 jbt-ovih bojovnika nikad nije to ni probalo![]()