>Black Pearl< ponovo plovi! MIslili ste da mi okujete ladju?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
opijum:
Kako, moja kuhinja, jel' neko mozda preuzeo, dok sam bila odsutna ;) .......ste, ogladneli........ma snasli ste se vi, garant, nesto ste vec napecali :lol:

Bogami da znaš da se jesam uželela...i tebe i tvoje kuhinje...osušila sam se bre kao grana. :lol: ..kako ovako da vas branim.... :shock:
Ajde spremi nešto pa da se najdeme ko čovek više... :lol:

:roll: da prilozim i ja svoj ulov
00009225.gif

Гусари харају Дунавом
stana - 25. јул 2006.

Река Дунав, која у свом току од Немачке до Црног мора пролази кроз 10 европских земаља, постала је рај за речне гусаре, који у Румунији све чешће пљачкају теретне, а сада су почели и путничке бродове. Најновији инцидент, према писању лондонског „Сандеј телеграфа”, догодио се пре неколико дана у румунској луци Галата, када су дрски разбојници „очерупали” бугарски ферибот, у време док су посада и путници били на обали због ванредне контроле румунских цариника. У потрази за пленом, гусари су претресли теретна возила, путничке аутомобиле и кабине, да би потом нестали у брзим чамцима, којима су претходно неопажено пришли уз бок брода, причврстили их чакљама и конопцима и попели се на палубу. „Узимају све што нађу, али пре свега траже новац. Претпостављам да прислушкују наше радио-везе и комуникације, како би пратили кретање брода и тачно знали маршруту”, изјавио је официр бугарског брода Росен Рајков.
Драгомир Кочанов, извршни директор Бугарског речног бродарства, у чијем је власништву ферибот, тврди да је ово само најновији у низу напада, који се углавном дешавају у области Черна вода, где бродови улазе у речни канал којим настављају до велике румунске луке на Црном мору, Констанце.

Кочанов тврди да је ово био шести напад на бродове његове компаније, али се први пут на мети нашла путничка лађа. „Знам да и друге компаније имају проблема са таквим нападима. У једном случају су чланови српске посаде били претучени и натерани да скоче у воду”, рекао је Кочанов.

Напади речних пирата усталасали су и односе између Бугарске и Румуније, пошто су бугарске новине за проблеме окривиле румунску владу, па има и информација да су неки званичници повезани са разбојницима.

Румуни су узвратили ударац тврдњама да бугарске компаније саме доводе у опасност своје бродове зато што користе мање безбедне руте, пристају на доковима изван лука како би избегли плаћање такси, а сумња се и да неки капетани сами организују крађе пртљага и терета са својих бродова, пише лондонски лист. (Танјуг)

Vidim, ja da se samo preti i obecava, znas twigy, onu, "obecanje ludom radovanje" ;) , no ko zna, mozda i bidne iznenadjenja :shock:
Za, Jugoslovenku, kuhinja ce sad punom parom da radi.......joj sto sam donela NEKE SPECIJALNE zacine, ma ima iz oma na ledjica da ih oboris, a mi ce ti pripomognemo ;) , red , je pa nema smisla sve sama da odradis :lol:
Cap., ti raspali taj rostilj dobro :lol: , jer sad kad kuhinja PRORADI........ima da vri...........ma kljuca i prsti na sve strane ;) pa da vidimo, sta je ljuce i jace , jel vas rostilj il' nasa kuhinja :lol: ......ma, vazno je da ce biti dobre klope i zabave.....onako prave gusarske :lol:

Captain Jack Sparrow:
Ala je veselo na ovoj nasoj barci od 40 metara ... samo sta ce vam tusevi kad mozemo da se brckamo u moru , a imamo i trambulinu ... naravno ajkulice su oterane i sada mozemo da se brckamo u miru :-D 8-)
meni slatko ne treba ja cu samo da malko gricnem moje gusarke :twisted: sladje ste od meda 8-)

OOOOO, evo nama i cap., :D si video koja atmosfera otkad imate gusarke ;) .......a da smo sladje od meda pa to se podrazumeva :lol: ...kakvo bre slatko......to ti ondak dodje gorko ............mislim, posle nas......a i pre nas :lol: :lol: :lol:

twigy:
Da je neko citao ove drage gusare,mislio bi da smo se piano i ja provele divno same na brodu....a mi ni luk jele ni mirisale,prazne price drage moje ......
Eh eh pa da se malo potrudite bilo bi vam lepo kolko moze ovako virtuelno ?.... evo vidi kako se lepo provodi opium .... zakiti nesto sto drugi napisu budi vrcavog pera , a ako ti bas ne ide onda cemo morati u zivo da te razonodimo , samo malo si daleko.... :-? na nasu zalost :cry:

opijum:
Okasnih s kafom, nesto sam se uspavala ;) a cap, ce evo da maze ledjica :lol: .........samo mora nezno to da radi
sa kumom narocito porezan i nezan sto iz pijeteta , a sto zato sto moze da me izjede za uzinu .... :roll: mada nebi se ni ja lako dao.... i ja sam neke zanate izucio :twisted: ... nego da se manemo corava posla nebi ona mene mlatila , a pogotovu ja nju ... mi se volimo skroz :-D jel da kumo?
A i sa brodskom intendaturom sam narocito nezan i osecajan.... bolje tako nego da razmisljam sta mi je u pivu ili supi?.... ;-)
Sali se kapetan i sve vas abazava 8-) :-D

Captain Jack Sparrow:
sa kumom narocito porezan i nezan sto iz pijeteta , a sto zato sto moze da me izjede za uzinu .... :roll: mada nebi se ni ja lako dao.... i ja sam neke zanate izucio :twisted: ... nego da se manemo corava posla nebi ona mene mlatila , a pogotovu ja nju ... mi se volimo skroz :-D jel da kumo?
A i sa brodskom intendaturom sam narocito nezan i osecajan.... bolje tako nego da razmisljam sta mi je u pivu ili supi?.... ;-)
Sali se kapetan i sve vas abazava 8-) :-D

E, bas tako, cap., budi fini......jerbo sam donela neki specijalni zacini :lol: ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back