Captain Jack Sparrow
Ističe se
- Poruka
- 2.386
Moji zubici su taman kako treba , bilo za zilave matorke , bilo za piletinu .... vole ih i jedne i druge
:-D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Captain Jack Sparrow:Moji zubici su taman kako treba , bilo za zilave matorke , bilo za piletinu .... vole ih i jedne i druge:-D
, sasusila mu se perca od ovu vrucinu, trebalo mu ladno i oma sve reko
8-) moje si bese, sad nadjoK matorca, pametnica me prvo "obariJo", sad mu lako da zVace:wink:Captain Jack Sparrow:Moji zubici su taman kako treba , bilo za zilave matorke , bilo za piletinu .... vole ih i jedne i druge:-D
Baba???:Dok Cap. ne dojde, da ti Mali od Palube da početne napute!!
Dve gajbe pivE, a jedini uslov je da je ladno!!
Koje??
Ne pravi se pitanje, idemo na kvantitet, jerbo o kvalitetu teško možemo diskutovati u konstantno blagoj alkohliziranosti![]()
![]()
!!
Nešto za pojesti, pod uslovom da je sat dva ranije trčalo po svinjcu!!
I za kraj Calognit, za naše Gusarke......Ipak, perilica duže živi uz..........![]()
![]()
![]()
![]()
!!
da ces ti trcati po palubi, a moz' lako da bidne da zavrsis u perilici

Samo nam ti budi ovde ... nemaq nikakvih posebnih rituala oko uclanjenja 8-)djoni123:Dragi kapetane kako moze da se uclanim u tu tvoju bandu
dommino:Kud plovi ovaj brod???
dommino:Onda uskacem,..ko je kapetan ladje???Ima li koje mesto visak?Ja putujem u ...neku novu ljubav....ako tamo idete...................
al' i to ce da sredimo opijum:Ima, mesta kako da nemauskaci(e, a izvini jel' si ti musko oli zensko), samo pitam, da znamo da' si gusar il' gusarka
, iskreno treba nam gusarki, u manjini smo, a ovi gusari se ponekad malko otmu
pa moramo da ih uvodimo u red
![]()
Cap, je ok, momentalnose izgubio, al' ce se vrnuti, jedino sto bas ne vole da deliBLAGO
al' i to ce da sredimo
![]()
A sto se ljubavi tice, onda si dosao(la)na pravo mesto.........u plavoooommmm..beskraaaaaajuuu........ljubavi........nestacemoooo miii........
![]()
Captain Jack Sparrow:Al se raspevala ova moja gusarchica :-D Samo tako veselo :-D toooooo joooooooosss
Evo dresim kesu za lepu kuvaricu sa mikrofonom 8-) :-D
, oma da si sve prizno, ajde redom divani-slusam !
Tooooo mladjano kuvarchicaaaaa jaaaooooooo evo zlatnik za "te oci tvoje zelene" :-Dopijum:A, tu li si, cap, di si skito, oma da si sve prizno, ajde redom divani-slusam !
Svi se bre razbezali, novi clanovi pristizu, jel ja treba da vodim i kujnu i ostalo, e, pa nece moci
![]()
Ako sad tek zapevam sa sve varjacu, ima da ti ode kesa , samo tako![]()
![]()
![]()
Da nisi sad mrdno sas ladju, i daj taj rumpa da nazdravimo i zapevamo svi zajedno.........Kud plovi ovaj brod.......
....i da li iko zna sta more spremaaaaa
![]()
![]()
Captain Jack Sparrow:Tooooo mladjano kuvarchicaaaaa jaaaooooooo evo zlatnik za "te oci tvoje zelene" :-D
, a, kad ce plata
, a taj jedan zlatnik, daj svircima da ti otpevaju-'te tvoje oci zelene"

Jugoslovenka:Caoooooooooooo drustvo...
Evo i mene, stigla sa godisnjeg...
Nisam bila na moru, bila sam malo do Bosne....bilo je super..
Nego sta ima novo kod Vas?

Baba???:Jes', Clgonit se pokaz'o kao pravo rešenje![]()
![]()
![]()
![]()
!!

Jbt pa ovo je gusarska ladja ne ma plata nego deoba plena ... pa zar ti malo bilo kad smo delili prosli put? :-?opijum:E, cap, u krivu si ,ja sam "MATORKA", a, kad ce plata
, a taj jedan zlatnik, daj svircima da ti otpevaju-'te tvoje oci zelene"
![]()
![]()
![]()
Ja ocu PLATU, i nemoj sad da mi tu vrdas![]()
Captain Jack Sparrow:Jbt pa ovo je gusarska ladja ne ma plata nego deoba plena ... pa zar ti malo bilo kad smo delili prosli put? :-?
Eto ti cuda plata ? :?
, ajd sad, da te cujem 
Posle svake akcije ide podela .... sada ako ti nisi bila tu onda nisi ni delila ... a to je naravno uvek tako ... pa kako mislis da gusarski brod funkcionise ... kao sve moderne firme ... gazdi ide deo pa deo koj se deli medj posadom i deo za kapetana tj glavnog na brodu , a ako je on i gazda od broda onda ima dva dela 8-) tako je oduvek bilo .. a hrana i picje se pretovar sa poharanog broda ili luke .... i to je toopijum:A, kad smo to delili :shock: , nesto si pobrko, cap, nije bilo deobe nikake :shock: , secas li se mori da smo tele da strajkijemo MI GUSARKRE, ajd sad, da te cujem
![]()
Captain Jack Sparrow:Posle svake akcije ide podela .... sada ako ti nisi bila tu onda nisi ni delila ... a to je naravno uvek tako ... pa kako mislis da gusarski brod funkcionise ... kao sve moderne firme ... gazdi ide deo pa deo koj se deli medj posadom i deo za kapetana tj glavnog na brodu , a ako je on i gazda od broda onda ima dva dela 8-) tako je oduvek bilo .. a hrana i picje se pretovar sa poharanog broda ili luke .... i to je to![]()
pa vi sad gledajte sta cete,cini mi se da cete morati pod hitno u nabavku, tj, haranje
Pa sto ne kazes ...? Eno pre pola sata smo videli neki brodic .... Sad odma ima da okrecemo za njim ... :-Dopijum:A, taka su pravila, sad mi je sve jasno, pravedno nema-sta
![]()
dobro, cap, kad ti kazes, nego nesto nestalo rane u kujni, moz' biti da lako ostanete i bez rucka a i vecee![]()
![]()
pa vi sad gledajte sta cete,cini mi se da cete morati pod hitno u nabavku, tj, haranje
![]()
![]()
Captain Jack Sparrow:Pa sto ne kazes ...? Eno pre pola sata smo videli neki brodic .... Sad odma ima da okrecemo za njim ... :-D
Ostri oklagiju bice i za tebe posla trenutno smo sami na brodu ... Znaci bice dosta da se deli![]()

Sta je sad?Dosadno i na ladji :-( ?A ja taman posla malo da vidim sta ima .... :grin: .ima li bar klope,pi ca?Da nesto zamezim pa da bezim i ja dok se gusari ne namnoze ;-) !!!!opijum:Sami na ladju :shock: , ovaj, znas sta cap, ta ima rane, nesto je meni u glavi![]()
ovaj, znas.....ja bi malko da sidjem s ladju, ko da mi se malo slosilo![]()
kad ti dodju tvoji pirati,ondak vi krente u haranje, ZNAS, ja bi sad malo da odmorim, pa da, idem malko na godisnji, uf, dobro sam se setila![]()
![]()
![]()