>Black Pearl< ponovo plovi! MIslili ste da mi okujete ladju?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
opijum:
Stize, vocna, cap, :D to smo koleginica i ja zajedno spremile, znas, mnogo mi pomogla :D Ajde, probaj, stoo je leeeepaaaaa, ima i mango, ajd' sad papaj, a mi cemo malo kujnu da sredimo :lol: :lol: :lol:
pinup10-1.jpg

Jooj,izvini ,nisam stigla da ti javim kad je Jack naisao...ma kao tajfun...yebi ga ...skrenuli mi paznju neki tamo....... :shock:

Captain Jack Sparrow:
Jao kumo moja lepa samo da ne naletimo na neko skroz pusto ostrvo da beremo mango .... to bi iskusenje bilo preveliko :-D

Mi se malko zadrzali...znate kako je to, treba naci voce na tom ostrvu.. :lol: ..jedva... :lol:
Pa dobro jeste da smo ga trazili 5 sati. :shock: ali vazno je da smo doneli pune korpe...
Jel tako kume? :lol:
Sad kuvarica moze da napravi neku vocnu salatu, posle vecere dok na palubi lezimo u lezaljkama i gledamo u zvezde da se malo zasladimo...
Imam dojavu da sutra prepodne treba pored nas da prodje neki brod sa BRDOM zlatnika....pa da razradimo strategiju..sta kazete?

Jugoslovenka:
Mi se malko zadrzali...znate kako je to, treba naci voce na tom ostrvu.. :lol: ..jedva... :lol:
Pa dobro jeste da smo ga trazili 5 sati. :shock: ali vazno je da smo doneli pune korpe...
Jel tako kume? :lol:
Sad kuvarica moze da napravi neku vocnu salatu, posle vecere dok na palubi lezimo u lezaljkama i gledamo u zvezde da se malo zasladimo...
Imam dojavu da sutra prepodne treba pored nas da prodje neki brod sa BRDOM zlatnika....pa da razradimo strategiju..sta kazete?

Ma , moze, salata :D ,a, sto ne bi moglo :D ....oma stize,,,,,,,gde si twigy sad sunce ti kalajsano :confused: il' je mesecina, dolazi bre da mi pomognes, sas tu salatu, taman sam nesto smeknula ;) a ovi kumovi ce sad tu u zvezde i sta ja znam da se zasladjuju :lol: :lol: , a mi kad cemo mi da se malko zasladimo ;)

Cim prodje ponoc moje gusarke odma imaju prividjenja ... bar neke od njih :roll: a duhinja se popravila drasticno :-D evo za ovaku vocnu tortu spreman sam da podelimo ono malo sirotinje sto je sam poharah na onoj barci... a ti kumo lepotice da cujem imas li kakav mracni plan u vezi one galije sto si je pominjala :twisted: sad kad si ti tu samno znam da ce pobeda biti brza , a ulov booogat :-D 8-) :twisted:
Ajde ajde sav sam se najezio od nestrpljenja :twisted:

twigy:
...........................................................................................................

_____________________________________________________________ Ovo je za cap..e, bas ti fala sto si tako darezljiv :shock: , neka, ne treba ,zadrzi to za sebe, vis' kaka je kriza, moz' ti usfali 8)

twigy, sto je DOOOOBRRAAAA ona zelena boja ;) sto nam mase, auuuuu, ja bas volim zelenu boju :lol: ;)

Kume imam strasan plan...
Veceras oko 20h ocekujem da ce galija proci pored nas...
Imamo srece pa su nam gusarke vrlo lepe....sto bi znacilo da cemo mi, jel, zenski deo da se lepo poredjamo na palubi i kao mazemo jedna drugoj ledja, jer smo izgorele od suncanja...
Onda u momentu kada ovi budu prolazili sa jezicima do poda, zvacemo ih da nam se priblize, jer potrebne su nam njihove muske ruke oko ravnomernog nanosenja kreme po telu....
A kad se priblize....GOTOVI SU......
Jel moze?
:)

opijum:
_____________________________________________________________ Ovo je za cap..e, bas ti fala sto si tako darezljiv :shock: , neka, ne treba ,zadrzi to za sebe, vis' kaka je kriza, moz' ti usfali 8)

twigy, sto je DOOOOBRRAAAA ona zelena boja ;) sto nam mase, auuuuu, ja bas volim zelenu boju :lol: ;)
A sta kazes?????Nama dovoljan plen. :grin: ...cekaj....ili cemo mi biti njihov plen :-| ????Nebitno.....bice looodo :shock: !!!!!!!!!!!!!!!

Jugoslovenka:
Kume imam strasan plan...
Veceras oko 20h ocekujem da ce galija proci pored nas...
Imamo srece pa su nam gusarke vrlo lepe....sto bi znacilo da cemo mi, jel, zenski deo da se lepo poredjamo na palubi i kao mazemo jedna drugoj ledja, jer smo izgorele od suncanja...
Onda u momentu kada ovi budu prolazili sa jezicima do poda, zvacemo ih da nam se priblize, jer potrebne su nam njihove muske ruke oko ravnomernog nanosenja kreme po telu....
A kad se priblize....GOTOVI SU......
Jel moze?
:)
Kumooo sta bi ja bez tebe ! ! !
Ja sam ti samo za hasan seckati ... ali ovo je tvoje bolji plan .... dakako ! :-D

A i ona dvojca i nisu nesto , a ako misle da jesu dobro da mene nisu videle u nesvest bi pale .... :roll:

Captain Jack Sparrow:
Kumooo sta bi ja bez tebe ! ! !
Ja sam ti samo za hasan seckati ... ali ovo je tvoje bolji plan .... dakako ! :-D

A i ona dvojca i nisu nesto , a ako misle da jesu dobro da mene nisu videle u nesvest bi pale .... :roll:

Pa naravno da je kumin plan BOLJI-ODLICAN :lol: , gusarke su odusevljene, al' nemo da mi se neka primakla onoj zelenoj boji.....to je samo za moja ledjica :lol: ;)

Captain Jack Sparrow:
A gde ti je to ?
Ono ja bi doso , samo mi recite koje putokaze dotle da pratim :wink:

To ti je kafana "trica".......sidjes s ladju i ides...ides....samo napred......pratis mirise....lepeeeee :lol: i tu si :D Oma ces da dobijes rum, kao dobrodoslicu :D , al' moras da navijas za nase kosarkase, povodom, SP je otvorena ta kafana, eto, sad znas :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back